Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yaptırmadım canım ama biliyorum negatif çıkıcak 3 tane gebelik testi de negatif 6 gün gecikmeye ragmen o yuzden artık gerek de yok sanırım.
Idrara gec yansiyabiliyot o yuzden de cikmayabilir cnm birkac gun daha bekle olmazsan kan testi yaptr bence bakarsn birkac gune ya adet olursun yada idrar testinde bile cift cizgi gorursun

Canım değerin gayet iyi fsh yumurtlamayı kontrol eden hormon kan testi düşük çıkmış en iyisi bi an önce adet olup yine bi döneme başlamak Adaçayı iç canım söktürüyo adeti

Idrara gec yansiyabiliyot o yuzden de cikmayabilir cnm birkac gun daha bekle olmazsan kan testi yaptr bence bakarsn birkac gune ya adet olursun yada idrar testinde bile cift cizgi gorursun

evet canım beklıycem bı kac gun daha artık olmazsam kan testı yaptırıcam ama bı daha ıdrar testı falan yaptırmam. psıkolojımı bozuyolar resmen.

Bugün test yaptm negatıf cıktı adet gunum cuma gunu. Çok tansıyonm düşüktü varsa çıkar dedım ama demkkı yok herlde sizce ?

Canım ,teşekkürler çok ayrıntılı yazmışssın.Ben de şu an ikinci hamilelik için çalışma aşamasındayım.1 haftaya kadar adet olmam gerek inşallah olmam :)
Gastrit bende de var,hamilelikte gastritle ilgili sıkıntı çektin mi...Bi de benim içinde dua eder misin hamilelerin duası kabul olur muş..İsmim Sevda

Rica ederim.
İnşallah Sevda en kısa zamanda bebeğin karnında olur.
Evet canım normalde ilaç kullanıyordum bıraktıkdan sonra çok sıkıntı oldu halada oluyor. Sodayla, elmayla, muzla bastırmaya çalışıyorum.

Eki Görüntüle 1809395 Kızlaaar dua edin ne olur test yaptım silik çizgiyi görür görmez koşa koşa gittim kan testi yaptırdım 1 saate çıkacak of çok heyecanlıyım çok istiyorum dua edin
İnşllah hanılesnzdır. Adet tarıhnız gecmişmiydı ? Yoksa gecmeden mı yaptnızda test silk çıktk. Ve kaç günde bir adet oluyosnhz acaba düzenlı mı fazla soru sordmm ama bnde test yaptm negatf çıktıda daha adetıme 2 gün var. Yanlış çıkma ıhtımalını araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…