- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Idrara gec yansiyabiliyot o yuzden de cikmayabilir cnm birkac gun daha bekle olmazsan kan testi yaptr bence bakarsn birkac gune ya adet olursun yada idrar testinde bile cift cizgi gorursunyaptırmadım canım ama biliyorum negatif çıkıcak 3 tane gebelik testi de negatif 6 gün gecikmeye ragmen o yuzden artık gerek de yok sanırım.
Canım değerin gayet iyi fsh yumurtlamayı kontrol eden hormonCanım baktım benimki de 5.07 çıkmış geçen yıl. Ama bu ne anlama geliyor hiçbir fikrim yok. Yine de seninki de yüksek gibi gelmedi bana pek.
Bu arada bu sabahki yaptırdığım kan testimde de sonuç 0,1 çıktı. Adet regl olmak istiyorum ben yaaaaaaaaaa
Idrara gec yansiyabiliyot o yuzden de cikmayabilir cnm birkac gun daha bekle olmazsan kan testi yaptr bence bakarsn birkac gune ya adet olursun yada idrar testinde bile cift cizgi gorursun
Benimde on beş gündür falan ah ah inşallahBenimde batmalar var kasiklarimda ama 15 gundur var. Insallah olmayiz hic
Eki Görüntüle 1809395 Kızlaaar dua edin ne olur test yaptım silik çizgiyi görür görmez koşa koşa gittim kan testi yaptırdım 1 saate çıkacak of çok heyecanlıyım çok istiyorum dua edin
Ikinci yerde silik bi pembelik var evet.. insallah bebis vardir adetin ne kadar gecikmistiSilik çizgiyi sizde görüyorsunuz dimi kızlar of Zaman geçmiyor resmen
Bugün test yaptm negatıf cıktıadet gunum cuma gunu. Çok tansıyonm düşüktü varsa çıkar dedım ama demkkı yok herlde sizce ?
Canım aşağıdaki yazım 17 şubatta öğrendikten sonraki yazdığım yazım umarım yardımcı olur.
Regliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Onun dışındakiler çok hafifti, yaşam durumumu etkileyecek şekilde değildi.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Sık idrara çıkıyordum ama çok su ve sıvı tüketen biriyim oyüzdendir dedim.
İdrarda koyuluk ve koku oluştu, normalde yoktu..
Kasık ağrısı özellikle sağ kasık.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)
Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendimeHatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.
Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.
Canım aşağıdaki yazım 17 şubatta öğrendikten sonraki yazdığım yazım umarım yardımcı olur.
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)
Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendimeHatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.
Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.
Canım ,teşekkürler çok ayrıntılı yazmışssın.Ben de şu an ikinci hamilelik için çalışma aşamasındayım.1 haftaya kadar adet olmam gerek inşallah olmam :)
Gastrit bende de var,hamilelikte gastritle ilgili sıkıntı çektin mi...Bi de benim içinde dua eder misin hamilelerin duası kabul olur muş..İsmim Sevda
Şimdi sonuçları aldım kızlar 0,100 yani negatifbu gebelik testlerinden nefret ediyorum
İnşllah canım saol. Düzenlı adet oldugm ıcın varsa çıkar dedım. Yumurtamn çatlama günü belli dıye. Düzenlı olan bırındefe çıkmama ıhtımalı varmı acabaBazen çıkmayabiliyor diolar canım bekle bence, inşallah hamilesindir.
İnşllah hanılesnzdır. Adet tarıhnız gecmişmiydı ? Yoksa gecmeden mı yaptnızda test silk çıktk. Ve kaç günde bir adet oluyosnhz acaba düzenlı mıEki Görüntüle 1809395 Kızlaaar dua edin ne olur test yaptım silik çizgiyi görür görmez koşa koşa gittim kan testi yaptırdım 1 saate çıkacak of çok heyecanlıyım çok istiyorum dua edin
Allah Allah neden boyle oldu acaba.Şimdi sonuçları aldım kızlar 0,100 yani negatifbu gebelik testlerinden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?