Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar enfeksiyondan dolayi tedavi goruyordum bugun muayene olurken doktor dedi sanki kese gordum falan dedi emin olmak icin tahlil yapti ama tahlil negatif cikti doktor dedi adet gecikmesinde hemen tahlil yap cunku ben kese gordum dedi ama ben 18 martta adet oldun ustelik esimle geri cekilme yontemiyle korunuyoruz hadi bunlari gectim ben hangi ara hamile kaldim da kese olustu birturlu aklim ermiyo ?? Doktor dedi bazen kan olumsuz oluo ilerleyen gublerde cikio ama bu beni tatmin etmedi ins hamileyimdir ama bana inkansiz gelii sizce ???

hayir hic alakasi yok kesinlikle.. kese kanda betahcg 3000lere ulastiginda gorulur.. dolayisiyla kanda negatif olmamasi gerekirdi... bence doktorunu degistir.. ayrica sadece geri cekilmeyle hamile kalma olasiligin var.. acikca soylemek gerekirse zevk suyunda da sperm vardir cunku.. yani ikinci bir yontem de uygulamalisiniz.. dogum kontrol hapi kullanabilirsin mesela canim.. ama dedigim gibi doktorunu kesinlikle degistir bence bir sey bilmiyor...

İnşllah canım saol. Düzenlı adet oldugm ıcın varsa çıkar dedım. Yumurtamn çatlama günü belli dıye. Düzenlı olan bırındefe çıkmama ıhtımalı varmı acaba

2 günün varsa daha çıkmamış olabilir canım.. Tekrar denersin düzenli oluyorsan gecikmemesi lazım.

Ben 4hafta3günlükken gittiğimde hsg 2000lerdeydi ve keseyi görebildi. Ama kan tahlilinde varsa birşey çıkardı okadarda değil, nekadar kaldı reglne?

Ben 4hafta3günlükken gittiğimde hsg 2000lerdeydi ve keseyi görebildi. Ama kan tahlilinde varsa birşey çıkardı okadarda değil, nekadar kaldı reglne?
18 martta enson hasta olmustum valla bilmiom yani doktor dedi rahim duvarin kalinlasmis keseye benzeR bisey gordum dedi ondan dolayi kan tahlili yapti ama kan olumsuz cikti bbu seferde dedi bazen kanda gec cikiyir yinede sen adetine yakin yine yaptir aklim karisti

Canım değerin gayet iyi fsh yumurtlamayı kontrol eden hormon kan testi düşük çıkmış en iyisi bi an önce adet olup yine bi döneme başlamak Adaçayı iç canım söktürüyo adeti

Sağol canım ya, onu da bir deneyeyim bakalım ne olacak.. Bu saat oldu hala daha gelen giden bir şey yok çünkü

Şimdi sonuçları aldım kızlar 0,100 yani negatifbu gebelik testlerinden nefret ediyorum

Aynı şeyi bu ay ben de yaşadım canım üzülme. Silik çizgiyi iki farklı testte görüp adete 2 gün kala kan verdim, benimki de 0,1 çıktı. Bugün gecikmemin 4. günündeyim. Acaba dedim, bu sabah yine kan verdim ama sonuç yine 0,1 çıktı. Bir daha idrar testi mi, tövbeler olsun. En güzeli kan testi valla. Psikolojim bozuldu, hala daha adet olamadım

Teşekkürler cevabın icin.Duana da Amin diyorum insallah saglikli hayirli bir evladim daha olur.Allah sanada cocugunu saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Kızlar ben bugun de gittim Dr aslında 19nisan da gel demişti ama dayanamadım 1 hafta önce gittiğimde kese 0.49 cm yazıyordu hafta 4+2 idi bebeğe ve kalp atimina 19 gel dedi ben bugun gittim kese 0.88 cm hafta 4.6 gözüküyor Sata göre bugün 6+2 yim ancak Dr not olarak USG sallamadi sanki 5+5 hafta yaz dedi yardımcısı bebeği ben net göremedim Dr gördü yani kalp atiminida dinletti ve hareketleme var kalp atıyor dedi.ama benim kafam karıştı ne vardi yani 19 nisan beklesem kendi kendimë gerginlik yaratiyorum USG neden 4.6cikti kese neden küçük yada bana mı öyle geldi yardım edin kızlar .Dr erken geldin 19 na yine gel dedi.

canım valla ben de tabi Dr gibi göremedim USG kağıdı 4+6yaziyor( Sata göre 6+2) ama Dr yardımcısı 5+5 yaz dedi kese 0 88 cm bana ..kafam karıştı bebeği kalp atimi ni gösterdi dinletti ama .

Evet canım Malesef idrarda çıkan yalancı pozitif çıktı kanda igenenin 12. Günü 1.36 çıktı valla bat da gelmedi daha bende baktırcam cuma günü gelmezse tabii bana tekrarla demedi kimse sana dedilerse yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…