- 7 Ocak 2016
- 183
- 150
- 103
- 36
biz gittigimizde kese 17mmdi kalp atisini duyduk canim :))kızlardisikartal87 bhchrk Kozlenmis patates ve hatırlayamadıgım arkaşlar,
bugün doktora gittim kesemiz 8.3 mm olmuş. siz kaç milimken kalp atışını duydunuz. bana haftaya cuma gel 16 milim olur duyarız dedi çok şükür.
hımm teşekkür ederim. o zaman haftaya cuma iyi binbiz gittigimizde kese 17mmdi kalp atisini duyduk canim :))
hayir hic alakasi yok kesinlikle.. kese kanda betahcg 3000lere ulastiginda gorulur.. dolayisiyla kanda negatif olmamasi gerekirdi... bence doktorunu degistir.. ayrica sadece geri cekilmeyle hamile kalma olasiligin var.. acikca soylemek gerekirse zevk suyunda da sperm vardir cunku.. yani ikinci bir yontem de uygulamalisiniz.. dogum kontrol hapi kullanabilirsin mesela canim.. ama dedigim gibi doktorunu kesinlikle degistir bence bir sey bilmiyor...Kizlar enfeksiyondan dolayi tedavi goruyordum bugun muayene olurken doktor dedi sanki kese gordum falan dedi emin olmak icin tahlil yapti ama tahlil negatif cikti doktor dedi adet gecikmesinde hemen tahlil yap cunku ben kese gordum dedi ama ben 18 martta adet oldun ustelik esimle geri cekilme yontemiyle korunuyoruz hadi bunlari gectim ben hangi ara hamile kaldim da kese olustu birturlu aklim ermiyo ?? Doktor dedi bazen kan olumsuz oluo ilerleyen gublerde cikio ama bu beni tatmin etmedi ins hamileyimdir ama bana inkansiz gelii sizce ???
İnşllah canım saol. Düzenlı adet oldugm ıcın varsa çıkar dedım. Yumurtamn çatlama günü belli dıye. Düzenlı olan bırındefe çıkmama ıhtımalı varmı acaba
Kizlar enfeksiyondan dolayi tedavi goruyordum bugun muayene olurken doktor dedi sanki kese gordum falan dedi emin olmak icin tahlil yapti ama tahlil negatif cikti doktor dedi adet gecikmesinde hemen tahlil yap cunku ben kese gordum dedi ama ben 18 martta adet oldun ustelik esimle geri cekilme yontemiyle korunuyoruz hadi bunlari gectim ben hangi ara hamile kaldim da kese olustu birturlu aklim ermiyo ?? Doktor dedi bazen kan olumsuz oluo ilerleyen gublerde cikio ama bu beni tatmin etmedi ins hamileyimdir ama bana inkansiz gelii sizce ???
Canım ben tam 6.haftam bittiği gün gitmiştim ve o gün duydum, sende duyarsın hiç merak etmekızlardisikartal87 bhchrk Kozlenmis patates ve hatırlayamadıgım arkaşlar,
bugün doktora gittim kesemiz 8.3 mm olmuş. siz kaç milimken kalp atışını duydunuz. bana haftaya cuma gel 16 milim olur duyarız dedi çok şükür.
18 martta enson hasta olmustum valla bilmiom yani doktor dedi rahim duvarin kalinlasmis keseye benzeR bisey gordum dedi ondan dolayi kan tahlili yapti ama kan olumsuz cikti bbu seferde dedi bazen kanda gec cikiyir yinede sen adetine yakin yine yaptir aklim karistiBen 4hafta3günlükken gittiğimde hsg 2000lerdeydi ve keseyi görebildi. Ama kan tahlilinde varsa birşey çıkardı okadarda değil, nekadar kaldı reglne?
Ben 4hafta3günlükken gittiğimde hsg 2000lerdeydi ve keseyi görebildi. Ama kan tahlilinde varsa birşey çıkardı okadarda değil, nekadar kaldı reglne?
Hmm saol canımm.. Hayırlısı artıkk2 günün varsa daha çıkmamış olabilir canım.. Tekrar denersin düzenli oluyorsan gecikmemesi lazım.
Canım değerin gayet iyi fsh yumurtlamayı kontrol eden hormonkan testi düşük çıkmış en iyisi bi an önce adet olup yine bi döneme başlamak Adaçayı iç canım söktürüyo adeti
Şimdi sonuçları aldım kızlar 0,100 yani negatifbu gebelik testlerinden nefret ediyorum
Dene canım ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün :)Sağol canım ya, onu da bir deneyeyim bakalım ne olacak.. Bu saat oldu hala daha gelen giden bir şey yok çünkü
Teşekkürler cevabın icin.Duana da Amin diyorum insallah saglikli hayirli bir evladim daha olur.Allah sanada cocugunu saglikla kucagina almayi nasip etsin.Rica ederim.
İnşallah Sevda en kısa zamanda bebeğin karnında olur.
Evet canım normalde ilaç kullanıyordum bıraktıkdan sonra çok sıkıntı oldu halada oluyor. Sodayla, elmayla, muzla bastırmaya çalışıyorum.
Yarin saat 12 de canm randevum cikinca yazarim dusundugun icin sagol
canım valla ben de tabi Dr gibi göremedim USG kağıdı 4+6yaziyor( Sata göre 6+2) ama Dr yardımcısı 5+5 yaz dedi kese 0 88 cm bana ..kafam karıştı bebeği kalp atimi ni gösterdi dinletti ama .kızlardisikartal87 bhchrk Kozlenmis patates ve hatırlayamadıgım arkaşlar,
Evet canım Malesef idrarda çıkan yalancı pozitif çıktı kanda igenenin 12. Günü 1.36 çıktı valla bat da gelmedi daha bende baktırcam cuma günü gelmezse tabii bana tekrarla demedi kimse sana dedilerse yap canımMerhaba canim senin test yaptiginda gebelik var gosteriyordu değilmi kanda degerin kac cikti benimki bir kusur cikti ona ragmen dahiliyeye gitmistim ama tiroid icin 3gun sonra tekrarla dedi doktor bende catlama ignesi yaptirdim ondan boyledir dedim hayir etkisi kalmamistir onun dedi ama bence kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?