- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
bence o doktor bir şey bilmiyor :S önce kanda gözükür sonra kese oluşur doktorunu değiştir bence..18 martta enson hasta olmustum valla bilmiom yani doktor dedi rahim duvarin kalinlasmis keseye benzeR bisey gordum dedi ondan dolayi kan tahlili yapti ama kan olumsuz cikti bbu seferde dedi bazen kanda gec cikiyir yinede sen adetine yakin yine yaptir aklim karisti
ne demek canım bugunler için burdayız.. mutlaka yaz bekliyoruzYarin saat 12 de canm randevum cikinca yazarim dusundugun icin sagol
doktor ortalamasını almıştır canım.. geç döllenme olduğu için sat a göre geridedir.. benimde öylecanım valla ben de tabi Dr gibi göremedim USG kağıdı 4+6yaziyor( Sata göre 6+2) ama Dr yardımcısı 5+5 yaz dedi kese 0 88 cm bana ..kafam karıştı bebeği kalp atimi ni gösterdi dinletti ama .
Benimde aklım sen de Can'ım lekelenmem var mıYarin saat 12 de canm randevum cikinca yazarim dusundugun icin sagol
Yok canım ben hasta oldum pazar gunu ama cok az oluyorum hemde cok az korkutuyor buda beni iğneden sonra 16_18GUN arasında bekle aletini canım ben 18.gun oldum meselaEvet canım Malesef idrarda çıkan yalancı pozitif çıktı kanda igenenin 12. Günü 1.36 çıktı valla bat da gelmedi daha bende baktırcam cuma günü gelmezse tabii bana tekrarla demedi kimse sana dedilerse yap canım
Cnm ben keseyi hatirlamiorumda bebek 0.7 cm di. 6 hafta 5 gunluktum kalp atisini duydugumdakızlardisikartal87 bhchrk @limon06 ve hatırlayamadıgım arkaşlar,
bugün doktora gittim kesemiz 8.3 mm olmuş. siz kaç milimken kalp atışını duydunuz. bana haftaya cuma gel 16 milim olur duyarız dedi çok şükür.
Yok canm lekelenme falan. Ya değer dusukluğu dısında hiçbişey yok bi tek kasık agrım başladııBenimde aklım sen de Can'ım lekelenmem var mı
Bugun normal bi idrar testi yaptim negatif hala adet belirtisi yok sadece akintim arttienimde on beş gündür falan ah ah inşallah
Bende bugun test yaptim negatif. Adet gunum cuma. Insallah yanlistir testlerBugün test yaptm negatıf cıktıadet gunum cuma gunu. Çok tansıyonm düşüktü varsa çıkar dedım ama demkkı yok herlde sizce ?
Bende de ayni seyler var. Onbes gun once basladi adetime 2 gun kaldi beklemedeyimBenimde dol kasigimda agrilar olustu bugun bacagima vuruyo arada bel agrim da var ama adetiem daha 9 gun var bekle bekle insanin cani cikiyo
Zaten bu beklemeler yokmu beni bitirdiBende de ayni seyler var. Onbes gun once basladi adetime 2 gun kaldi beklemedeyim
İnşllahh canımmBende bugun test yaptim negatif. Adet gunum cuma. Insallah yanlistir testler
Hayirli olsun cnm saglikla kucagina da alirsn ins. Adetin geciktimi nezmn test yaptrdn bir de belirtilerini yazarsn sevnrmKızlar bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.Rabbime şükürler olsun .İnşallah saglıkla kucagıma alırım.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Hayirli olsun cnm saglikla kucagina da alirsn ins. Adetin geciktimi nezmn test yaptrdn bir de belirtilerini yazarsn sevnrm
Gozun aydin cnm hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin :)Kızlar bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.Rabbime şükürler olsun .İnşallah saglıkla kucagıma alırım.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Yok o takvimi yapmayalım..hamis olunca yapıcaz zatenYapalım valla varım bennnnvalla totem.yapanların çoğu hamilelik takvimi yapıyor napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?