Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bugün caatlatma iğnesi yaptırdım su anda sol tarafım aynı uyusturulmus gibi sagimdaaaa hiç bişey yok zaten oluşan yumurtaliklarimda soldaymis acaba ilaç etkisini mi göstermeye basladiki

bence o doktor bir şey bilmiyor :S önce kanda gözükür sonra kese oluşur doktorunu değiştir bence..

Yarin saat 12 de canm randevum cikinca yazarim dusundugun icin sagol
ne demek canım bugunler için burdayız.. mutlaka yaz bekliyoruz

canım valla ben de tabi Dr gibi göremedim USG kağıdı 4+6yaziyor( Sata göre 6+2) ama Dr yardımcısı 5+5 yaz dedi kese 0 88 cm bana ..kafam karıştı bebeği kalp atimi ni gösterdi dinletti ama .
doktor ortalamasını almıştır canım.. geç döllenme olduğu için sat a göre geridedir.. benimde öyle merak etme bak biz kese 2 cm olmuş derken şimdi bebişko 2.5 cm :)) merak etme zaman çabuk geçiyor

Arkadaşlar merhaba bugün catlatma iğnesi yaptırdım sol tarafında iki tane yumurta oluşmuş ve su anda sol tarafım aynı uyuşmuş gibi orda bir ağırlık var gibi siz dede böyle oldumu

Benimde dol kasigimda agrilar olustu bugun bacagima vuruyo arada bel agrim da var ama adetiem daha 9 gun var bekle bekle insanin cani cikiyo

Yok canım ben hasta oldum pazar gunu ama cok az oluyorum hemde cok az korkutuyor buda beni iğneden sonra 16_18GUN arasında bekle aletini canım ben 18.gun oldum mesela

Cnm ben keseyi hatirlamiorumda bebek 0.7 cm di. 6 hafta 5 gunluktum kalp atisini duydugumda

Arkadaşlar stres yapmayın insan daha kötü oluyo kendimden biliyorum .... akışına bırakın herşeyin zamanı var...

Kızlar bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.Rabbime şükürler olsun .İnşallah saglıkla kucagıma alırım.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Hayirli olsun cnm saglikla kucagina da alirsn ins. Adetin geciktimi nezmn test yaptrdn bir de belirtilerini yazarsn sevnrm

Yok canim adetim gecikmedi.En son 9 Martta adet gormuştum.Bugün yaptırdım.Belirtilerim Bel agrisi,Midede asiri yanma özellikle geceleri,ateş basması,kokulara hassasiyet,karın sisiligi kasiklarda agri,goguslerim sisti uclari kocaman sisiyo sızliyo geceleri sıkıntılıyım ates basiyo cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…