- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Insallah o guzel hbri bizlerde aliriz cnm bnde bu ay bi okdr belirtisizim ama adetim de 3 gun gecikti israrla test yapmiyorum klomen kullndm o da geciktiriyor.adet sancisi bi ugruyor gidiyor sende oluyor mi adet sancisiYok canim adetim gecikmedi.En son 9 Martta adet gormuştum.Bugün yaptırdım.Belirtilerim Bel agrisi,Midede asiri yanma özellikle geceleri,ateş basması,kokulara hassasiyet,karın sisiligi kasiklarda agri,goguslerim sisti uclari kocaman sisiyo sızliyo geceleri sıkıntılıyım ates basiyo cok.
Kızlar bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.Rabbime şükürler olsun .İnşallah saglıkla kucagıma alırım.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Tebrik ederim darisi basimiza insallahKızlar bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.Rabbime şükürler olsun .İnşallah saglıkla kucagıma alırım.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
7 aydir bekliyorum. Cevremdekiler kafaya takma diyo kolaymis gibi. Beni de yipratti beklemek. Hayirlisi nasilsa oyle olsun insallahZaten bu beklemeler yokmu beni bitirdi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kaç çıkmıştı değerin?Yok canim adetim gecikmedi.En son 9 Martta adet gormuştum.Bugün yaptırdım.Belirtilerim Bel agrisi,Midede asiri yanma özellikle geceleri,ateş basması,kokulara hassasiyet,karın sisiligi kasiklarda agri,goguslerim sisti uclari kocaman sisiyo sızliyo geceleri sıkıntılıyım ates basiyo cok.
Canım bence sen kendine gerçekten çok gerginlik yaratıyosunKızlar ben bugun de gittim Dr aslında 19nisan da gel demişti ama dayanamadım 1 hafta önce gittiğimde kese 0.49 cm yazıyordu hafta 4+2 idi bebeğe ve kalp atimina 19 gel dedi ben bugun gittim kese 0.88 cm hafta 4.6 gözüküyor Sata göre bugün 6+2 yim ancak Dr not olarak USG sallamadi sanki 5+5 hafta yaz dedi yardımcısı bebeği ben net göremedim Dr gördü yani kalp atiminida dinletti ve hareketleme var kalp atıyor dedi.ama benim kafam karıştı ne vardi yani 19 nisan beklesem kendi kendimë gerginlik yaratiyorum USG neden 4.6cikti kese neden küçük yada bana mı öyle geldi yardım edin kızlar .Dr erken geldin 19 na yine gel dedi.
Tebrikler canım, gözünaydın sağlıkla al bebeğini kucağına..Kızlar bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.Rabbime şükürler olsun .İnşallah saglıkla kucagıma alırım.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
masalolsunnn maya_gallo sweetwitch01 sekerli_seker @limon06 kızlar doktordan çıktım. Değerlere baktı ve fsh ı normal buldu 12 nin üstüne çıkmadığı sürece problem yok dedi. Zaten tek başına gebeliği etkilemez diğerleri de önemli dedi. İçim rahatladı çok şükür :) prolaktin için DOSTİNEX verdi yarım yarım içecekmişim iki hafta kullanılıyormuş. Hiç kullanan var mı kızlar aranızda
benim de gebelik istegimin ilk ayinda prolaktinim yuksekti bana da dostinex verdi ama bana 3 gun arayla sadece 2 tane yutacaksin demisti.. degere gore degisiyordurmasalolsunnn maya_gallo sweetwitch01 sekerli_seker @limon06 kızlar doktordan çıktım. Değerlere baktı ve fsh ı normal buldu 12 nin üstüne çıkmadığı sürece problem yok dedi. Zaten tek başına gebeliği etkilemez diğerleri de önemli dedi. İçim rahatladı çok şükür :) prolaktin için DOSTİNEX verdi yarım yarım içecekmişim iki hafta kullanılıyormuş. Hiç kullanan var mı kızlar aranızda
Canım benim de prolaktın 39 çıktı. Banada yarım doz haftada iki defa verdi iki hafta kullanacakmışım onu kullanırken gebelik olursa problem olmaz dedi sen nasıl yaptın yumurtlama döneminde kullanmaya devam ettin mi?ben kullandım canım 60 tan 0,15 lere kadar dusurdu cok etkılı ama ılacı bırakınca yıne cıkıyo maalesef. ben 1 ay haftada 2 gun seklınde kullanmıstım
Bu arada senin de kandilin mübarek olsun canım lütfen birbirimiz için dua edelim bugün :)günaydın kızlar dunle beraber tam 7 gun gecıktım evliliğimden beri ilk defa bu kadar gecıktım. 3 test negatıftı zaten onun uzerıne salak gıbı bı de dayanamadım kan testı yaptırdım o da negatıf. biliyodum olmadığını ama yine de bi umut işte. bugün kandil kandilimiz mübarek olsun Allah isteyen herkese nasip eder inş.
Canım benimde 39 du prolaktin için rahat etsin diye veriyorum bu çok önemli bi değer değil dedi. Haftada yarım yarım iki defa yutacakmışım. Zaten iki haftalık toplamda bende inanıyorum düşeceğinebenim de gebelik istegimin ilk ayinda prolaktinim yuksekti bana da dostinex verdi ama bana 3 gun arayla sadece 2 tane yutacaksin demisti.. degere gore degisiyordur3 gun sonra kontrole gittim deger dusmustu ikinci ay tekrar baktirdigimda dusuktu ilac kullanmadim zaten ikinci ay hamile kaldim simdi deli gibi yuksektir memisler sut doluyo :))) prolaktin yuksekligi hamilelige engel olurmus.. insallah ilacla duser de bu ay hamile kalirsin canimmm :)))
Merhaba acaba bahsettiğiniz kasık ağrısı sancı şeklinde miydi ve idrar yaparken de aynı şekilde oluyormuydu daha çok ağrı değilde acı gbi mi. Bir de adet döneminde aynı adet olcakmış gbi mi ağrı oluyorCanım aşağıdaki yazım 17 şubatta öğrendikten sonraki yazdığım yazım umarım yardımcı olur.
Regliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Onun dışındakiler çok hafifti, yaşam durumumu etkileyecek şekilde değildi.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Sık idrara çıkıyordum ama çok su ve sıvı tüketen biriyim oyüzdendir dedim.
İdrarda koyuluk ve koku oluştu, normalde yoktu..
Kasık ağrısı özellikle sağ kasık.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)
Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendimeHatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.
Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.
Canım benim de prolaktın 39 çıktı. Banada yarım doz haftada iki defa verdi iki hafta kullanacakmışım onu kullanırken gebelik olursa problem olmaz dedi sen nasıl yaptın yumurtlama döneminde kullanmaya devam ettin mi?
adet zamani gitmistim doktora canimm ilaci kullanip bitirene kadar zaten adetim anca bitmisti :)) dolayisiyla iliski olmadi zatenCanım benimde 39 du prolaktin için rahat etsin diye veriyorum bu çok önemli bi değer değil dedi. Haftada yarım yarım iki defa yutacakmışım. Zaten iki haftalık toplamda bende inanıyorum düşeceğinebunu içerken korunmana gerek yok dedi senin doktor ne dedi veya sen korundun mu?
Bu arada senin de kandilin mübarek olsun canım lütfen birbirimiz için dua edelim bugün :)
masalolsunnn maya_gallo sweetwitch01 sekerli_seker @limon06 kızlar doktordan çıktım. Değerlere baktı ve fsh ı normal buldu 12 nin üstüne çıkmadığı sürece problem yok dedi. Zaten tek başına gebeliği etkilemez diğerleri de önemli dedi. İçim rahatladı çok şükür :) prolaktin için DOSTİNEX verdi yarım yarım içecekmişim iki hafta kullanılıyormuş. Hiç kullanan var mı kızlar aranızda
Bende adetimi 4. Günündeyim bugün dediğin gibi ilacı bitirmeye yumurtlama gün geliyo zaten sadece yumurtlamadan 3 gün sonra yarım doz kalıyo onunda etkisi olmaz inşallah hadi hayırlısıadet zamani gitmistim doktora canimm ilaci kullanip bitirene kadar zaten adetim anca bitmisti :)) dolayisiyla iliski olmadi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?