Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah o guzel hbri bizlerde aliriz cnm bnde bu ay bi okdr belirtisizim ama adetim de 3 gun gecikti israrla test yapmiyorum klomen kullndm o da geciktiriyor.adet sancisi bi ugruyor gidiyor sende oluyor mi adet sancisi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kaç çıkmıştı değerin?

Canım bence sen kendine gerçekten çok gerginlik yaratıyosun kızma bana ama..
Emin ol bizim bilmediğimiz ve doktorların bildiği birçok şey vardır biz bunlara kafa yoramayız ve bilemeyiz. Sen dr 6+2 deseydin onun sana çok mantıklı bir açıklaması olurdu çünkü benimde bebeğim ilk gittiğimde 4+5olması lazımken 4+3dü bunlar normal şeyler olabiliyor. Olduğu yerde kalıyorsa gelişimi sorun var demektir.
Bukadar detaylı inceleme hiçbirşeyi gerçekten senin için söylüyorum canım, erkendende gitme hastaneye :)
Kalp atışları var bebeğinin hem korkma maşallah..

masalolsunnn maya_gallo sweetwitch01 sekerli_seker @limon06 kızlar doktordan çıktım. Değerlere baktı ve fsh ı normal buldu 12 nin üstüne çıkmadığı sürece problem yok dedi. Zaten tek başına gebeliği etkilemez diğerleri de önemli dedi. İçim rahatladı çok şükür :) prolaktin için DOSTİNEX verdi yarım yarım içecekmişim iki hafta kullanılıyormuş. Hiç kullanan var mı kızlar aranızda

ben kullandım canım 60 tan 0,15 lere kadar dusurdu cok etkılı ama ılacı bırakınca yıne cıkıyo maalesef. ben 1 ay haftada 2 gun seklınde kullanmıstım

benim de gebelik istegimin ilk ayinda prolaktinim yuksekti bana da dostinex verdi ama bana 3 gun arayla sadece 2 tane yutacaksin demisti.. degere gore degisiyordur 3 gun sonra kontrole gittim deger dusmustu ikinci ay tekrar baktirdigimda dusuktu ilac kullanmadim zaten ikinci ay hamile kaldim simdi deli gibi yuksektir memisler sut doluyo :))) prolaktin yuksekligi hamilelige engel olurmus.. insallah ilacla duser de bu ay hamile kalirsin canimmm :)))

günaydın kızlar dunle beraber tam 7 gun gecıktım evliliğimden beri ilk defa bu kadar gecıktım. 3 test negatıftı zaten onun uzerıne salak gıbı bı de dayanamadım kan testı yaptırdım o da negatıf. biliyodum olmadığını ama yine de bi umut işte. bugün kandil kandilimiz mübarek olsun Allah isteyen herkese nasip eder inş.

ben kullandım canım 60 tan 0,15 lere kadar dusurdu cok etkılı ama ılacı bırakınca yıne cıkıyo maalesef. ben 1 ay haftada 2 gun seklınde kullanmıstım
Canım benim de prolaktın 39 çıktı. Banada yarım doz haftada iki defa verdi iki hafta kullanacakmışım onu kullanırken gebelik olursa problem olmaz dedi sen nasıl yaptın yumurtlama döneminde kullanmaya devam ettin mi?

Bu arada senin de kandilin mübarek olsun canım lütfen birbirimiz için dua edelim bugün :)

Canım benimde 39 du prolaktin için rahat etsin diye veriyorum bu çok önemli bi değer değil dedi. Haftada yarım yarım iki defa yutacakmışım. Zaten iki haftalık toplamda bende inanıyorum düşeceğine bunu içerken korunmana gerek yok dedi senin doktor ne dedi veya sen korundun mu?

Merhaba acaba bahsettiğiniz kasık ağrısı sancı şeklinde miydi ve idrar yaparken de aynı şekilde oluyormuydu daha çok ağrı değilde acı gbi mi. Bir de adet döneminde aynı adet olcakmış gbi mi ağrı oluyor

ben de korunmadım canım yumurtlamada da içtim. dr da bana korun dedi galiba ama tam hatırlamıyorum. sana düşük dozda vermiş zaten canım bence de korunmana gerek yok

adet zamani gitmistim doktora canimm ilaci kullanip bitirene kadar zaten adetim anca bitmisti :)) dolayisiyla iliski olmadi zaten

ben kullandım ama prolaktin için değildi o yüzden bir şey diyemem ( ben doğumdan sonra süt kesilmesi gerektiği için kullanmıştım ).. ama doktorun değerlerin için söylediklerine çok sevindim :) inşallah tedavinden sonra hamiş olursun canım :)

adet zamani gitmistim doktora canimm ilaci kullanip bitirene kadar zaten adetim anca bitmisti :)) dolayisiyla iliski olmadi zaten
Bende adetimi 4. Günündeyim bugün dediğin gibi ilacı bitirmeye yumurtlama gün geliyo zaten sadece yumurtlamadan 3 gün sonra yarım doz kalıyo onunda etkisi olmaz inşallah hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…