Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım korktuğun gibi olmamasına :) Hemen telaş yapma huyumuzdan vazgeçsek daha güzel olacak herşey
Ben kullanmadım canım bilgimde yok..

Sancı şeklinde diyim canım idrar yaparken daha şiddetli oluyordu o sancı. Bende regl olcakmışım gibi hiçbir belirti olmadı, normalde olacağım hafta içinde ağrılarım başlardı. Kasık ağrısı dediğim regldeki ağrıma benzemiyordu.

Ayy canım allah razı olsun bu mübarek günde iyi dileklerin için Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende daha umutluyum ilaç tedavinden sonra

Anladım teşekkür ederim Bnde de öyle sancı oldu adet beklenen günden bir hafta önce başladı tabi herkeste aynı olmayabilir belirtiler

Merhaba bayanlar, 18 yaşlarımda ben de pko çıkmıştı, yumurtalıklarda hem kist vardı hem de lh değerim Fsh ın 2 katıydı. Aynı zamanda tsh da 6 çıktı ve guatr ilacına başlamıştım. 1 ay önce ise yumurtalıklarda kist bulunamadı ve lh 5.53 Fsh 7.00 prolaktin 18.66 çıktı. Tsh ise dibe inmişti 0.08.. Hemen ilacın dozunu düşürdük. Acaba gebe kalamamam bu düşük tsh yüzünden midir, yoksa ilk baştaki lh Fsh değerlerim kötü olduğu için mi?

Canım bildiğim kadarıyla lh/fsh oranı 1 olması gerekiyor fazla olduğu zaman pko dan dolayı gebeliği engelleyebiliyormuş. Şimdi düştü ise inş olur canım gebelik

ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN VAJİNİSMÜSÜ YENEN BİRİ OLARAK BİR SORUM OLACAK ADETİM 27 MARTTA BAŞLADI VE 1 NİSANDA BİTTİ VE 3 NİSANDA BİRLEŞME OLDU BUGUN AYIN 7 Sİ ÇOK KARIN AĞRISI VE BEL AĞRISI ÇEKIYORUM BİRAZDA VUCUDUMDA DEĞİŞİK BİR UYUŞUKLUK VAR SİZCE HAMILE KALMIŞ OLABİLİRMİYİM İDRAR TESTİ YAPSAM SONUÇ BELLİ OLURMU TECRUBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLSUN LÜTFEN ÇOOK HEYECANLIYIM İNŞALLAH HAMİŞİMDİR

canim daha yumurtlamamissindir ki hamile degilsin bence.. yumurtlaman yaklasiyordur.. beklenen adet tarihinden 14 gun oncesi genelde yumurtlama olur.. o gune yaklasinca calismalari arttirirsin.. yumurtladigin zaman iliski olursa hamile kalma olasiligin var bu konuyu biraz arastir bence..

SAĞOL CANIM YUMURTLAMA DÖNEMİ 5 NİSAN İLE 10 NİSAN ARASINDA DİYE HESAPLAMIŞTIM 15 NİSANA KADAR YUMURTLAMA DEVAM EDER DİYEDE YAZIYOR HASTALIĞIM HEP AY SONU 28 29 ARASI OLUYOR DEĞİLMİYİM MİDİR ACABA BUGUNLERDE O ZAMAN YUMURTLAMA DÖNEMİ ÇALIŞMALARA DEVAM

Prolaktinden olabilirmi acaba.onunda etkisi olabiliyor diye biliyorum.dr a danisip onu dusurmek icin ilac alabilirsin

hayir canim 15 nisanda yumurtlayacaksin tahmini olarak.. yumurtan catlayinca 24saat yumurta canli kalir.. o sira sperm denk gelmeli hamile kalman icin.. spermler de ortalama 3 gun yasar.. ayin 12, 14, 15, 16 sinda iliski olursa hamile kalma sansin olur bence... ayin 25i 26si gibi de test yaparsan varsa cikar canimm.. hayirlisi olsun insallah

Kızlar Merhaba benim adetim bu ay 4 gün gecikti bugün 5. Günüm dün kasık ağrısından dolayı hastaneye gittim beta hcg bakıldı normalde bakıldığında 0.100 0.1 gibi çıkardı bu sefer sadece <1 yazıyor ilk defa devlet hastanesinde beta baktirdim referans aralığı normalde 5 den yukarı yazıyor sürekli gittiğim hastanede dünki hastane referansı 16 ve üzeri ne yapicami şaşırdım acikcasi doktor suan gebelik yok dedi ama napicami şaşırdım adette olmadım goguslerim patlicak gibi akıl verin nolur

sifir olmadikca ihtimal vardir caniimm insallaahh :))) 1 hafta sonra bi daha kanina baktir bence canim :))) pazartesi felan istersen idrar testi yap her sabah :))

sifir olmadikca ihtimal vardir caniimm insallaahh :))) 1 hafta sonra bi daha kanina baktir bence canim :))) pazartesi felan istersen idrar testi yap her sabah :))
Ama bukadar gecikme sonucu belli olmazmiydi neden olmuyorum ozaman alttan muayene oldum dün sorun varmı dedim doktora Biz acildeki doktora not yazdık dedi sadece bişey demedi oraya yönlendirdi gittim gebeliğin suan yok karın filmi çekilecek dedi çektirdim bi sıkıntı çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…