Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

zaten su an gebeligin karnindan gozukmez.. kan degerinden bakilacak canim iste.. hamileysen adet olmazsjn zaten.. gec dollenme olmustur vs bir suru durum varmis bunlarla ilgili ) sen pazartesi felan idrardan bak yada istersen kanina tekrar baktir :))

sağol gülüm dediğin tarihlerde deneme yapıcam inşallah hayırlısı olur.

Haber et bana olur mu Can'ım hangi şehirden?
Ankaradayim canm. Doktordan ciktim smdi rahim duvarn kalinlasmis ama kese yok goremiyorum dedi. Dusuk yapiyosun buyuk ihtimal hcg ve bi hormon testi dedi ama adini unuttum yine bi bakalim konusalim dedi. Buyuk ihtimal tutunamadi canm bebek. Sen nerden bu arada

benim de 1 hafta gectı canım <2 cıktı sonucum. pozıtıf deger aralıgı 6-500 olarak gosterıyo. moralim çok bozuk bu ay agnucaston kullandım 20 gun bıle olmadı kullanalı bu ılac sanırım gecıktırdı bu kdr.. kasık agrısı akıntı gogus agrısı asırı bı gaz uyku halı hepsi var ama ne bebek ne adet yok

sağol gülüm dediğin tarihlerde deneme yapıcam inşallah hayırlısı olur.
insallah olur canim ben de yardimci oldugum icin daha cok sevinmis olurum.. sen yine de arastirmalar da yap guvenilir yerlerden internette.. mesela iliskiden sonra hemen 1 2 saat uzan poponun altina yastik koy diz dirsek pozisyonu uygulayin vs.. bunlar hep hallmilelik ihtimalini arttiran seyler.. arastir tamam mi

canim bozma moralini sagliksiz bebek dusermis oyle dusun Rabb im her zaman hayirlisini verir guclu olmalisin

canim bozma moralini sagliksiz bebek dusermis oyle dusun Rabb im her zaman hayirlisini verir guclu olmalisin
Aylar sonra ilk defa hamile kalip bunu yasamak tabikide uzuyo ama rabbim bilir iyisini diyip avutmaya calisiyorum bende kendimi canm destegin icin tesekkur ederm

tamam canım sağol ....

Canım maalesef bilgim yok. Ben bu arada bugün regl oldum sonunda. O kadar mutlu oldum anlatamam. Düzenli regl olabilmek meğer ne büyük nimetmiş

Ben de 20 Nisan için doktordan randevu aldım. Bu doktora ilk kez gideceğim, inşallah beklentilerimi karşılar. Osmanoğlu Hastanesi, doktorun adı da Oğuzhan Daver.

Ben
ben de Ankaradayım Can'ım Zekai Tahir'in Burak'ta yattım ben de testte ne cıktı peki

Yok canım daha çok erken dediğin gibi çalışmalara devam et bence, arada 4 gün var 4sonrasında belirti olacağını sanmıyorum.. Üşütmüşte olabilirsin, inşallah hamile kalırsın ama belirti için çok erken.

hadi gözünaydın canım. ben hala olmak için bekliyorum.20 aydır ilk defa adet olmak istiyorum.

Ben

ben de Ankaradayım Can'ım Zekai Tahir'in Burak'ta yattım ben de testte ne cıktı peki
canm bende medicana hastanesine gidiyorum. sonuç daha çıkmadı 12 de verdim kanı bekliyorum canm dört gözle. senin korunma süren ne zaman bitiyor? ya biran önce düşücekse düşsün diyorum artık ki bende yoluma bakayım beklemek çok yordu beni artık

Aylar sonra ilk defa hamile kalip bunu yasamak tabikide uzuyo ama rabbim bilir iyisini diyip avutmaya calisiyorum bende kendimi canm destegin icin tesekkur ederm

Üzmez mi çok haklısın, Allah yardımcın olsun demek kolay ama kendini üzme.. Zamanında tekrar gelir bebeğin sağlıklı bir şekilde inşallah.

Can'ım tabiki altı ay korunacağız seninki insaallah dış gebelik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…