zaten su an gebeligin karnindan gozukmez.. kan degerinden bakilacak canim iste.. hamileysen adet olmazsjn zaten.. gec dollenme olmustur vs bir suru durum varmis bunlarla ilgiliAma bukadar gecikme sonucu belli olmazmiydi neden olmuyorum ozaman alttan muayene oldum dün sorun varmı dedim doktora Biz acildeki doktora not yazdık dedi sadece bişey demedi oraya yönlendirdi gittim gebeliğin suan yok karın filmi çekilecek dedi çektirdim bi sıkıntı çıkmadı
Anladım cnm tmm tsk ederimzaten su an gebeligin karnindan gozukmez.. kan degerinden bakilacak canim iste.. hamileysen adet olmazsjn zaten.. gec dollenme olmustur vs bir suru durum varmis bunlarla ilgili) sen pazartesi felan idrardan bak yada istersen kanina tekrar baktir :))
hayir canim 15 nisanda yumurtlayacaksin tahmini olarak.. yumurtan catlayinca 24saat yumurta canli kalir.. o sira sperm denk gelmeli hamile kalman icin.. spermler de ortalama 3 gun yasar.. ayin 12, 14, 15, 16 sinda iliski olursa hamile kalma sansin olur bence... ayin 25i 26si gibi de test yaparsan varsa cikar canimm.. hayirlisi olsun insallah
Ankaradayim canm. Doktordan ciktim smdi rahim duvarn kalinlasmis ama kese yok goremiyorum dedi. Dusuk yapiyosun buyuk ihtimal hcg ve bi hormon testi dedi ama adini unuttum yine bi bakalim konusalim dedi. Buyuk ihtimal tutunamadi canm bebek. Sen nerden bu aradaHaber et bana olur mu Can'ım hangi şehirden?
Kızlar Merhaba benim adetim bu ay 4 gün gecikti bugün 5. Günüm dün kasık ağrısından dolayı hastaneye gittim beta hcg bakıldı normalde bakıldığında 0.100 0.1 gibi çıkardı bu sefer sadece <1 yazıyor ilk defa devlet hastanesinde beta baktirdim referans aralığı normalde 5 den yukarı yazıyor sürekli gittiğim hastanede dünki hastane referansı 16 ve üzeri ne yapicami şaşırdım acikcasi doktor suan gebelik yok dedi ama napicami şaşırdım adette olmadım goguslerim patlicak gibi akıl verin nolur
insallah olur canim ben de yardimci oldugum icin daha cok sevinmis olurum.. sen yine de arastirmalar da yap guvenilir yerlerden internette.. mesela iliskiden sonra hemen 1 2 saat uzan poponun altina yastik koy diz dirsek pozisyonu uygulayin vs.. bunlar hep hallmilelik ihtimalini arttiran seyler.. arastir tamam misağol gülüm dediğin tarihlerde deneme yapıcam inşallah hayırlısı olur.
canim bozma moralini sagliksiz bebek dusermis oyle dusun Rabb im her zaman hayirlisini verir guclu olmalisinAnkaradayim canm. Doktordan ciktim smdi rahim duvarn kalinlasmis ama kese yok goremiyorum dedi. Dusuk yapiyosun buyuk ihtimal hcg ve bi hormon testi dedi ama adini unuttum yine bi bakalim konusalim dedi. Buyuk ihtimal tutunamadi canm bebek. Sen nerden bu arada
Aylar sonra ilk defa hamile kalip bunu yasamak tabikide uzuyo ama rabbim bilir iyisini diyip avutmaya calisiyorum bende kendimi canm destegin icin tesekkur edermcanim bozma moralini sagliksiz bebek dusermis oyle dusun Rabb im her zaman hayirlisini verir guclu olmalisin
insallah olur canim ben de yardimci oldugum icin daha cok sevinmis olurum.. sen yine de arastirmalar da yap guvenilir yerlerden internette.. mesela iliskiden sonra hemen 1 2 saat uzan poponun altina yastik koy diz dirsek pozisyonu uygulayin vs.. bunlar hep hallmilelik ihtimalini arttiran seyler.. arastir tamam mi
Ayy canım allah razı olsun bu mübarek günde iyi dileklerin içinRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende daha umutluyum ilaç tedavinden sonra
@masalolsunnnmaya_gallo sweetwitch01 sekerli_seker @limon06 kızlar doktordan çıktım. Değerlere baktı ve fsh ı normal buldu 12 nin üstüne çıkmadığı sürece problem yok dedi. Zaten tek başına gebeliği etkilemez diğerleri de önemli dedi. İçim rahatladı çok şükür :) prolaktin için DOSTİNEX verdi yarım yarım içecekmişim iki hafta kullanılıyormuş. Hiç kullanan var mı kızlar aranızda
Ne demek canım, aynen öyle herkes farklı yaşıyor belirtileri kimisinde belirti olmuyor.Anladım teşekkür ederimBnde de öyle sancı oldu adet beklenen günden bir hafta önce başladı tabi herkeste aynı olmayabilir belirtiler
ben de Ankaradayım Can'ım Zekai Tahir'in Burak'ta yattım ben de testte ne cıktı pekiAnkaradayim canm. Doktordan ciktim smdi rahim duvarn kalinlasmis ama kese yok goremiyorum dedi. Dusuk yapiyosun buyuk ihtimal hcg ve bi hormon testi dedi ama adini unuttum yine bi bakalim konusalim dedi. Buyuk ihtimal tutunamadi canm bebek. Sen nerden bu arada
ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN VAJİNİSMÜSÜ YENEN BİRİ OLARAK BİR SORUM OLACAK ADETİM 27 MARTTA BAŞLADI VE 1 NİSANDA BİTTİ VE 3 NİSANDA BİRLEŞME OLDU BUGUN AYIN 7 Sİ ÇOK KARIN AĞRISI VE BEL AĞRISI ÇEKIYORUM BİRAZDA VUCUDUMDA DEĞİŞİK BİR UYUŞUKLUK VAR SİZCE HAMILE KALMIŞ OLABİLİRMİYİM İDRAR TESTİ YAPSAM SONUÇ BELLİ OLURMU TECRUBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLSUN LÜTFEN ÇOOK HEYECANLIYIM İNŞALLAH HAMİŞİMDİR
Canım maalesef bilgim yok. Ben bu arada bugün regl oldum sonunda. O kadar mutlu oldum anlatamam. Düzenli regl olabilmek meğer ne büyük nimetmiş
Ben de 20 Nisan için doktordan randevu aldım. Bu doktora ilk kez gideceğim, inşallah beklentilerimi karşılar. Osmanoğlu Hastanesi, doktorun adı da Oğuzhan Daver.
canm bende medicana hastanesine gidiyorum. sonuç daha çıkmadı 12 de verdim kanı bekliyorum canm dört gözle. senin korunma süren ne zaman bitiyor? ya biran önce düşücekse düşsün diyorum artık ki bende yoluma bakayım beklemek çok yordu beni artıkBen
ben de Ankaradayım Can'ım Zekai Tahir'in Burak'ta yattım ben de testte ne cıktı peki
Aylar sonra ilk defa hamile kalip bunu yasamak tabikide uzuyo ama rabbim bilir iyisini diyip avutmaya calisiyorum bende kendimi canm destegin icin tesekkur ederm
inşallah canım çok teşekkür ederim. sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini :)Üzmez mi çok haklısın, Allah yardımcın olsun demek kolay ama kendini üzme.. Zamanında tekrar gelir bebeğin sağlıklı bir şekilde inşallah.
Can'ım tabiki altı ay korunacağız seninki insaallah dış gebelik değildircanm bende medicana hastanesine gidiyorum. sonuç daha çıkmadı 12 de verdim kanı bekliyorum canm dört gözle. senin korunma süren ne zaman bitiyor? ya biran önce düşücekse düşsün diyorum artık ki bende yoluma bakayım beklemek çok yordu beni artık
Yok canım daha çok erken dediğin gibi çalışmalara devam et bence, arada 4 gün var 4sonrasında belirti olacağını sanmıyorum.. Üşütmüşte olabilirsin, inşallah hamile kalırsın ama belirti için çok erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?