Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm aynı bende öyleyim kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerimde ağrı dokunamiyorum idrar rengim turuncu kokulu uyku isteği bide hiç bişey yapasim yok mevsimselmi acaba benim şüpheli ilişkim ayin 17 sinde oldu bebek olsa buzamna kadar çıkardı die düşünüyorum

Merhaba benim hamişlere sorum olacaktı bu erken belirtilerde adet döneminde aynı adet olacakmş ağrısı mı oluyor yoksa daha farklı Bi ağrı mı ve yaşadığınız diğer belirtileri yazabilirmisiniz acaba

şüpheli ilişkimiz bile aynı zamanda senle canım benimki bebekten değil artık onu biliyorum ve bu zamana kadar düzenli olan adaetim nasıl oluyoda 7 gun gecıkebılıyo aklım almıyo. tek aklıma gelen kullandıgım ılac onu da ıcmıycem daha zaten. artık kendı halıne bırakıyorum ben cabaladıkca daha da kotu oluyo hersey.

Insallah o guzel hbri bizlerde aliriz cnm bnde bu ay bi okdr belirtisizim ama adetim de 3 gun gecikti israrla test yapmiyorum klomen kullndm o da geciktiriyor.adet sancisi bi ugruyor gidiyor sende oluyor mi adet sancisi
Benim adet sancisi gibi yogun kasik agrisi yok belimde bacaklarimda agri var.(Ben adetlenince kasiklarim cok agirir)Ben dedimki yaa benim vucuduma ne oluyo ? Ya hastayim ya hamileyim .insallah hamilesindir canim insallah

Benim adet sancisi gibi yogun kasik agrisi yok belimde bacaklarimda agri var.(Ben adetlenince kasiklarim cok agirir)Ben dedimki yaa benim vucuduma ne oluyo ? Ya hastayim ya hamileyim .insallah hamilesindir canim insallah
Malesef bgn lekelenme oldu cnm yrna brz daha artar ve sokulurum bu ayda umutlar bitti. Bizlere dua et bu mubarek gunde

Merhaba benim hamişlere sorum olacaktı bu erken belirtilerde adet döneminde aynı adet olacakmş ağrısı mı oluyor yoksa daha farklı Bi ağrı mı ve yaşadığınız diğer belirtileri yazabilirmisiniz acaba

Gercektenmi ben ilaçta kullanmıyorum benimki neden acaba olsamda rahatlasam diorum artık gerildim cidden geçen sene 1 kere mevsimsel gecikmem oldu 15 gün onun gibi oluyorum sanırım gene ben birde lazere gidemiyorum muallaktayim

Benimki adet gibi degil canim yukarda yazdigim belirtiler disinda su gibi akintim geliyo karnim gurulduyo istahim cok acildi bi anda sicaklik basiyo

Benimki adet gibi degil canim yukarda yazdigim belirtiler disinda su gibi akintim geliyo karnim gurulduyo istahim cok acildi bi anda sicaklik basiyo
Siz ne kadarlık hamilesiniz acaba bir de bu dediklerim hanı çok başlarda böyle oluyormu diye sordum karında gerginlik ve gaz sancısı da bir belirtimidir acaba

Selam kızlar
Nihayet beklenen adet yarın geliyor bakalım , bugün benimle bir bekleyen arkadaşımın hamilelik haberini aldım pco vardı onunda artık kafamdan çıkardım bu ay oldu mucize dedi hep bekledim ümit ettim kendimi yokladım olmadı oluruna bıraktım hiç düşünmedim oldu dedi belirtisini sordum midesi çok bulanmış yani demek oluyor kafaya takmak boş ne zaman oluruna bırakcam kii bıraktığımı düşünüyorum artık o zaman gelcek bugün kandil Allahım hepimizin dularını kabul etsin herşeyin hayırlısını versin

Arkadas öncelikle herkese merhaba, Allah bu mubarek kandil gecesi inş hiç birimizin elini boş çevirmez ve bize hayırlı evlatlar nasip edip annelik duygusunu yasamayı nasip etsin. Ben özellikle anne adaylarımızdan bizler gibi hamile kalmaya çalışanlar için dua istiyorum. Şimdiden Allah razı olsun, tez vakit yüzümüz gülsün inş.

ayyy çok sevindim arkadaşın için sağlıkla alsın kucağına inşallah... darısı da bebiş isteyen herkese olsunnn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…