- 1 Kasım 2015
- 173
- 91
- 13
Dua ediyorumm runyacim emin ol.. bazi doktorlar para icin malesef hemen kurtaj diyebiliyor. Allah iyi doktorlarla karsilastrsin hepimizi.. hadi hayirlisi guzel haberler vermen dilegiyle..Inşallah canım dua edin lütfen bana çok baglandim ona tahammül bile edemiyorum kötü birşey olur diye. Bir kaç gün sonra başka dr a gideceğim hatta 10 gün boyunca araştıracağız bakalım allah bağışlasın insallah
Arkadas öncelikle herkese merhaba, Allah bu mubarek kandil gecesi inş hiç birimizin elini boş çevirmez ve bize hayırlı evlatlar nasip edip annelik duygusunu yasamayı nasip etsin. Ben özellikle anne adaylarımızdan bizler gibi hamile kalmaya çalışanlar için dua istiyorum. Şimdiden Allah razı olsun, tez vakit yüzümüz gülsün inş.
Kandiliniz mübarek olsun kızçeler
mrb, sanci yasamadim ben gogus hassasiyet oldu ve gaz, adet belirtilerini normalde 1hfta onceden yasarken 10-12 gün önce bu belirtileri yasadım erken adet olacam die düsndüm.Merhaba benim hamişlere sorum olacaktı bu erken belirtilerde adet döneminde aynı adet olacakmş ağrısı mı oluyor yoksa daha farklı Bi ağrı mı ve yaşadığınız diğer belirtileri yazabilirmisiniz acaba
amin canım benimayyy çok sevindim arkadaşın için sağlıkla alsın kucağına inşallah... darısı da bebiş isteyen herkese olsunnn :)))
Anladım canım Gözünaydın adet olmuşun. Yeni bi başlangıç bu bizim için inşallah bu ay yüzümüz güler. Doktora istersen tetkiklerini de götür canım yaptırıp. İçin rahat etsin. Ben kayseride yaşıyorum sen hangi ildesinCanım maalesef bilgim yok. Ben bu arada bugün regl oldum sonunda. O kadar mutlu oldum anlatamam. Düzenli regl olabilmek meğer ne büyük nimetmiş
Ben de 20 Nisan için doktordan randevu aldım. Bu doktora ilk kez gideceğim, inşallah beklentilerimi karşılar. Osmanoğlu Hastanesi, doktorun adı da Oğuzhan Daver.
Rabbim anne olmayı bekleyen tüm anne adaylarının duasını kabul etsin inşallah en kısa sürede gönlünüzden geçen mucize karnınızda olsunkandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun arkadaşlarım.
Amin inşallahhayırlı kandiller kızlar... inşallah bu güzel günde dualarımız kabul olur bebiş isteyenler bebişlerine kavuşur :)
Teşekkür ederimmrb, sanci yasamadim ben gogus hassasiyet oldu ve gaz, adet belirtilerini normalde 1hfta onceden yasarken 10-12 gün önce bu belirtileri yasadım erken adet olacam die düsndüm.
Allah hayırlısını nasip etsin. İsteyen herkese evlat versin inşallah bu hayırlı günde ettiğimiz dualar kabul olsun. Herkesin regaip Kandil'i mubarek olsunHayır çatlamamış cnm bende şaştım kaldım
Aynen cnm rabbim büyükyok canim isyan edecek bisey yok. sukur en azindan hamile kalabiliyorum bunu gorduk. Allah ne derse o ne yapalim
Merhaba su gibi akıp akıntı başlarda mı oluyorbenm adet günüm 12 nisan iki haftadır su gibi hep geliyo belirti mi buBenimki adet gibi degil canim yukarda yazdigim belirtiler disinda su gibi akintim geliyo karnim gurulduyo istahim cok acildi bi anda sicaklik basiyo
Evet ben zaten 3 haftalik hamileyim 2 haftadir bayaa su gibi akiyo benim bildigim hamilelik belirtisi.insallah hamilesindir canim.Merhaba su gibi akıp akıntı başlarda mı oluyorbenm adet günüm 12 nisan iki haftadır su gibi hep geliyo belirti mi bu
En uzun gecikmen olmus cnm bnce yine tesy yap ona gore de doktora gdrsn. Insallah hayrli hbr alirsin.Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 senedir deniyoruz ancak şimdiye kadar bir sonuç alamadık. Normalde reglim düzensizdir. 35-45 gun arasında değişiyor. Tuttuğum takvime göre 13 gün geciktim. yani 55 gün oldu son adet tarihimin ilk gununden itibaren. 2 haftadır göğüslerim çok acıyor ve kasıklarımda regl olacakmışım gibi bir huzursuzluk var. Test yapmaktan korkuyorum çünkü daha önce de 50 güne kadar gecikme olmuştu ve sonuc negatif cıktı. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Çok stres oldum. bir yandan eğer gebelik varsa gec kalmak istemiyorum. bir yandan da hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum...
Selam kızlar
Nihayet beklenen adet yarın geliyor bakalım , bugün benimle bir bekleyen arkadaşımın hamilelik haberini aldım pco vardı onunda artık kafamdan çıkardım bu ay oldu mucize dedi hep bekledim ümit ettim kendimi yokladım olmadı oluruna bıraktım hiç düşünmedim oldu dedi belirtisini sordum midesi çok bulanmış yani demek oluyor kafaya takmak boş ne zaman oluruna bırakcam kii bıraktığımı düşünüyorum artık o zaman gelcek bugün kandil Allahım hepimizin dularını kabul etsin herşeyin hayırlısını versin
Merhaba canım, hayırdır nerelerdesin.. Oğluşun nasıl :)Hanimlar ne var ne yok varmi yeni bebis haberlerigiremedim hic merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?