Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dua ediyorumm runyacim emin ol.. bazi doktorlar para icin malesef hemen kurtaj diyebiliyor. Allah iyi doktorlarla karsilastrsin hepimizi.. hadi hayirlisi guzel haberler vermen dilegiyle..

Kandiliniz mübarek olsun kızçeler

hayırlı kandiller kızlar... inşallah bu güzel günde dualarımız kabul olur bebiş isteyenler bebişlerine kavuşur :)

mrb, sanci yasamadim ben gogus hassasiyet oldu ve gaz, adet belirtilerini normalde 1hfta onceden yasarken 10-12 gün önce bu belirtileri yasadım erken adet olacam die düsndüm.

Anladım canım Gözünaydın adet olmuşun. Yeni bi başlangıç bu bizim için inşallah bu ay yüzümüz güler. Doktora istersen tetkiklerini de götür canım yaptırıp. İçin rahat etsin. Ben kayseride yaşıyorum sen hangi ildesin

Rabbim anne olmayı bekleyen tüm anne adaylarının duasını kabul etsin inşallah en kısa sürede gönlünüzden geçen mucize karnınızda olsun kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun arkadaşlarım.
hayırlı kandiller kızlar... inşallah bu güzel günde dualarımız kabul olur bebiş isteyenler bebişlerine kavuşur :)
Amin inşallah

Hayirli kandiller arkadaşlar . Az önce lavaboya gittiğimde kahverenkli akintim geldi çok korktum . Yarın için randevu aldim . Inşallah bisey olmaz

Iyi akşamlar kizlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ocak ayından beri 2.cocuk denemelerimiz başladı bu ay preseed kullandım yumurtlama günüm dündu bi umut bekliyorum Allah bekleyen isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin insallah

Benimki adet gibi degil canim yukarda yazdigim belirtiler disinda su gibi akintim geliyo karnim gurulduyo istahim cok acildi bi anda sicaklik basiyo
Merhaba su gibi akıp akıntı başlarda mı oluyorbenm adet günüm 12 nisan iki haftadır su gibi hep geliyo belirti mi bu

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 senedir deniyoruz ancak şimdiye kadar bir sonuç alamadık. Normalde reglim düzensizdir. 35-45 gun arasında değişiyor. Tuttuğum takvime göre 13 gün geciktim. yani 55 gün oldu son adet tarihimin ilk gununden itibaren. 2 haftadır göğüslerim çok acıyor ve kasıklarımda regl olacakmışım gibi bir huzursuzluk var. Test yapmaktan korkuyorum çünkü daha önce de 50 güne kadar gecikme olmuştu ve sonuc negatif cıktı. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Çok stres oldum. bir yandan eğer gebelik varsa gec kalmak istemiyorum. bir yandan da hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum...

En uzun gecikmen olmus cnm bnce yine tesy yap ona gore de doktora gdrsn. Insallah hayrli hbr alirsin.

Hanimlar ne var ne yok varmi yeni bebis haberleri giremedim hic merak ettim

Kizlar bugun regl gunum daha birsey yok belirti de yok gelecegine dair. Heyecanla bekliyorum dua edin benim icin

Selam canım, inşallah sende regl olmazsın ve güzel haberlerini verirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…