- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Kizlar bugun regl gunum daha birsey yok belirti de yok gelecegine dair. Heyecanla bekliyorum dua edin benim icin
Arkadas öncelikle herkese merhaba, Allah bu mubarek kandil gecesi inş hiç birimizin elini boş çevirmez ve bize hayırlı evlatlar nasip edip annelik duygusunu yasamayı nasip etsin. Ben özellikle anne adaylarımızdan bizler gibi hamile kalmaya çalışanlar için dua istiyorum. Şimdiden Allah razı olsun, tez vakit yüzümüz gülsün inş.
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 senedir deniyoruz ancak şimdiye kadar bir sonuç alamadık. Normalde reglim düzensizdir. 35-45 gun arasında değişiyor. Tuttuğum takvime göre 13 gün geciktim. yani 55 gün oldu son adet tarihimin ilk gununden itibaren. 2 haftadır göğüslerim çok acıyor ve kasıklarımda regl olacakmışım gibi bir huzursuzluk var. Test yapmaktan korkuyorum çünkü daha önce de 50 güne kadar gecikme olmuştu ve sonuc negatif cıktı. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Çok stres oldum. bir yandan eğer gebelik varsa gec kalmak istemiyorum. bir yandan da hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum...
Hayirli kandiller arkadaşlar . Az önce lavaboya gittiğimde kahverenkli akintim geldi çok korktum . Yarın için randevu aldim . Inşallah bisey olmaz
Şnşallah be Can'ım kasıklarımda da batmalar var görüc z bakalım az kaldı :)Evet ben zaten 3 haftalik hamileyim 2 haftadir bayaa su gibi akiyo benim bildigim hamilelik belirtisi.insallah hamilesindir canim.
evet uyku yapiyodu bana da canimmm endiselenmeKızlar Günaydınlarr dün akşam yarım dostinex almıştım bugün okulda uyukluyorum yaa gözümü açamıyorum böyle bi yan etkisi var mıbhchrk
Sabahtan beri çocukların karşısında esniyorum. Ben esniyorum onlar esniyor bi kafamı bi yere koysam gidecem anında o haldeyimevet uyku yapiyodu bana da canimmm endiselenme)
aman dikkat et cocuklar kaynamasinSabahtan beri çocukların karşısında esniyorum. Ben esniyorum onlar esniyor bi kafamı bi yere koysam gidecem anında o haldeyimsağol canım cevabın için
evet canım bende de aceipp uyku yapıyor..ilacı dersimin az olduğu nöbet günüme denk getirdim..yoksa gerçekten esnemekten kendini alamıyon..bende bide mide bulantısı yapıyor..Kızlar Günaydınlarr dün akşam yarım dostinex almıştım bugün okulda uyukluyorum yaa gözümü açamıyorum böyle bi yan etkisi var mıbhchrk
test yaptın mıKızlar bendeki durum bu hala gelen giden yok
Yaptım cnm kan verdim 2 gün önce normalde hep 0.100 çıkardı bu testte sadece 1 yazıyor bekliyorum bugün belki idrar testi alırımtest yaptın mı
yap bakalım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın gecikmiş çünkü bayaYaptım cnm kan verdim 2 gün önce normalde hep 0.100 çıkardı bu testte sadece 1 yazıyor bekliyorum bugün belki idrar testi alırım
Hayirlisi inş :)yap bakalım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın gecikmiş çünkü baya
Test yapsanaaaaa Nasıl duruyorsun yapmadan bu kadar gecikmişYaptım cnm kan verdim 2 gün önce normalde hep 0.100 çıkardı bu testte sadece 1 yazıyor bekliyorum bugün belki idrar testi alırım
kasıklarım değil de göğüslerime omuzlarımdan inen damarlar vardı belirgin şekilde hattaKızlar hamisler bi sorum olucak alt karninizda yani kasiklarinizin yan tarafında yeşil damarlar belirginlestimi yani fark ettim benim bayagi belli kemiğimin üzerinde dahi var ve bacağından böyle olan varmi
Ne yaptın Can'ım?canımtesti sormuştun ya progesteron 15.8
beta hcg 63 çıktı. doktorum çıkmış konuşamadım yarına kaldı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?