Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah en kısa zamanda annelik duygusunu yaşarsın canım, Allahım duysun sesimizi.

Canım merhaba, elinde sonunda regl olcaksın veya hamile olcaksın sonuçta kendine stres yapma bence dene test yapmayı hem yoksa daha fazla umutlanmamış olursun. 50gün geciktiği olduğu demişsin ama 55gün gecikmiş.
İnşallah bebeğin seninledir.

Kızlar Günaydınlarr dün akşam yarım dostinex almıştım bugün okulda uyukluyorum yaa gözümü açamıyorum böyle bi yan etkisi var mı bhchrk
evet canım bende de aceipp uyku yapıyor..ilacı dersimin az olduğu nöbet günüme denk getirdim..yoksa gerçekten esnemekten kendini alamıyon..bende bide mide bulantısı yapıyor..

Kızlar hamisler bi sorum olucak alt karninizda yani kasiklarinizin yan tarafında yeşil damarlar belirginlestimi yani fark ettim benim bayagi belli kemiğimin üzerinde dahi var ve bacağından böyle olan varmi

Kızlar hamisler bi sorum olucak alt karninizda yani kasiklarinizin yan tarafında yeşil damarlar belirginlestimi yani fark ettim benim bayagi belli kemiğimin üzerinde dahi var ve bacağından böyle olan varmi
kasıklarım değil de göğüslerime omuzlarımdan inen damarlar vardı belirgin şekilde hatta disikartal87 ında öyleydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…