Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kasıklarım değil de göğüslerime omuzlarımdan inen damarlar vardı belirgin şekilde hatta @disikartal87 ında öyleydi :)
Canim.benm göğüsler patlıcak gibiydi yüzüstü dahi yatamiyordum uçları belirginlesti halka iyice koyu renk oldu ama bugun ağrım yok dmrlara dikkat ettim fazla belirgin deil ama kasiklarimdaki damarları görünce gözlerim portledi

göğüs uçlarım büyümüştü benim de .. bi de herkesin belirtisi farklı oluyo gerçekten bi de bizim bile ikinci hamileliğimizde aynı belirtileri yaşayıp yaşamayacağımız meçhul :)) çok zor bu işler hele ki hamile kaldıktan sonra her hafta daha heyecanlı ve telaşlı :)) inşallah hamilesindir canımmm :)) Rabb im isteyen herkese anneliği tattırsın :))

Ne yaptın Can'ım?
biraz önce konuştum dış gebelik olup olmadığı 1500 lere gelmeden belli olmaz dedi. takibini yapıcaz dedi aralıklarla kan vericem sürekli. ama kanaman olursa kendiğinden düşüyor demektir dedi. yani ya kırmızı kartı yada 1500 leri beklicekmişim. artık o kadar sıkıldım ki beklemekten hamileyim ama ne olucagı beli değil kimseye söleyemiyorum patlamak üzereyiim artık. Allah kimseyi böyle arada bırakmasın

nasıl ya??? progesteron vermedi mi???
kesinlikle vermesi lazım... başka doktora da git bence bak benim değerlerim normal olarak artarken bile kanamam olmuştu rahim genişlemesine bağlı onda bile doktorum progesteron iğnesi vermişti.. progesteron bebek tutunması için gerekli.. bence başka doktora git.. ya da doktoruna söyle sana da iğne versin

Cnm kan verdim die yapmadım bekliyim dedim ozaman kadar olurum da dedim ama hala gelen giden yok bugün dışarı çıktığımda 2 tane alicam ama umudum yok
Canm öyle oluyor evet tek çizgi olunca insan üzülüyor bnmde bi gün geçti adetimden sabrszlanyorm ama bu idrar testi için çok erken yanlş çkabilir gbi geldi

Kizlar merhaba uzun zamndir yazmiyodum hamile arkadaslara bisey sormak istiyorum sizin de bas agriniz oluyo mu oldu mu hic benim bi haftadir ara ara bas agrim oluyo normal midir kizlaarr

Can'ım inan çok iyi anlıyorum seni evet hamilesinde insaallah kesen oluşur bebişini görürsün leken falan geliyor mu

Kızlar çok kötü bişey oldu anti rubella img pozitif cikti ve doktor hiç yorum yapmadan sadece testi başka hastanede tekrar yaptırmamı söyledi 2 gündür ağlıyorum bende hiç kizamikcik belirtisi yok ve daha önce hiç böyle bişey duymadım 6+6 haftalik bebegim

Kızlar bendeki durum bu hala gelen giden yok

aynıyız canım hala yeni yumurtlama donemı gelıcek nerdeyse ben de tık yok. zaten bı adet olıyım ara verıcem bu bebek ısıne ekım ayına kadar. sonra da tup bebege baslıycam o zamana kadar ben gelırım derse de basımın ustunde yerı var ama ben pesınden kosmıycam artık cunku cıdden yoruldum. spora falan gıdıcem kılo vermeye odaylıycam kendımı baska bı care gelmıyo aklıma artık.

Canm öyle oluyor evet tek çizgi olunca insan üzülüyor bnmde bi gün geçti adetimden sabrszlanyorm ama bu idrar testi için çok erken yanlş çkabilir gbi geldi
Cnm bekle biraz daha bence 3 gün olunca yap benim kızımda adetim 10 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım bi kaç saat içinde ince kıl gibi çizgi çıkınca acilde kan verdim hcg 60 çıkmıştı o yüzden bende 10 gün olmazsam doktoruma gidicem artık bugün 6.günüm gelen yok henüz

inşallah test doğru değildir canım..Allah yardımcın olsun..makinalarda bazen sıkıntı olabiliyor..bende de pıhtılaşma değerleri yüksek çıkmıştı..bu ara makinalarımızda böyle çıkıyor dedi doktor..bi daha yaptırdığımda normaldi..sende başka hastanede yaptır bide canım..

Canim sen kan verdinmi verdiysen 10 gün geçince bir daha ver kızımda çıkmamisti benim geç dollenmeydi allah hakkında hayırlısı ni versin en kisa zamanda alırsın inş kucağına bebisini

aynen bende aynı düşüncedeyim spora başlıcam ama sırf hep bu yüzden erteliyorum..önümüzdeki ay Allah bi sıkıntı vermezse bende başlıcamm..

evet canım bende de aceipp uyku yapıyor..ilacı dersimin az olduğu nöbet günüme denk getirdim..yoksa gerçekten esnemekten kendini alamıyon..bende bide mide bulantısı yapıyor..
tok karnıma aldım midemde bulantı yapmadı ama sabah 3.alarma uyandım gözümü açamıyordum derste de sürekli uyuşuktum daha yen yeni kendime gelebiliyorum canım.. benim hatada 4 gün dersim var mecburen denk gelecek artı idare edecem iki hata... sende etkisini ne zaman gösterdi ? gebelik oldu mu??

Canim sen kan verdinmi verdiysen 10 gün geçince bir daha ver kızımda çıkmamisti benim geç dollenmeydi allah hakkında hayırlısı ni versin en kisa zamanda alırsın inş kucağına bebisini

kan verdım canım ıkı gun once <2 çıktı. bugun de olmazsam 9. gün olucak. gec dollenme nası olcak bılmıyorum kı suphelı ılıskım tahmın ettıgım yumurtlama donemıme gore 17 marttı. sonra 21 martta ve 3 nisanda olmus baya az yanı bebek vardır dıye adama yanasamadım dogru duzgun

daha bir ay oluyor kullanmaya başlayalı..30dan 8e düştü..doktor hamileliğe kadar devam etcez dedi ama..değerim sıfırlara düşer böyle giderse..ama kullanmazsam da tekrar yükselirmi acaba diyorum..daha karar vermedim yani napcağıma..bu ay gidince karar veririz..haftada yarım kullanıyorum..hamilelik yok canım..

bende canım hatada iki gün ilacı ikiye bölerek içecekmişim dün başladım prolaktin 39 du reglin 2.günü büyük ihtimalle hataya düşer.. doktor iki hata sonra tekrar gel kontrol edelim düşüp düşmediğini dedi bakalım gideceğim inş...

yaa anlamadım??? bu testi ilk defa yaptı dimi?? canım benim o testin pozitif çıkması şu an kızamıkçık olduğun anlamına gelmiyorki daha önce geçirdiğin anlamına geliyor.. bence başka yerde test yaptıracağına başka bi doktora git ona söyle.. bence sorun yok ağlama bak bebek etkilenir çok

he yaa sorma canım sürnüyorum eve gidip bi kafamı yastığa koysaydım iyiydi...
sabret sabret Allah tan haftasonu bol bol uyursun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…