Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yani sence bu idrar testlerinde adet geckmesinin ikinci gününde fln yanlş çkma ihtmali olur mu kan testi yaptrasm ddm sağlk ocağndan pazartesi anca çkar ddi özel hastanedede 80 tl istedi

Ankaradan randevu aldım pazartesi bugünde yaşadığım yerde devlet hastanesine bulaşıcı hastalıklar bölümüne yönlendirdi orda tahlil verdim ama o 10 günde belli olurmuş.ilk gittiğim özel hastane idi zaten bebeği görmeye gidince diğer testlerle bunu da yaptı doktor hersey normal bu kötü cikti

S slm1989 bak ben şimdi baktım değerlerime benim ki de pozitif çıkmış kızamıkçık dediğin su çiçeği ben geçirdim anaokulundaydım biliyorum yani.. dediğim gibi bu daha önce geçirdiğini gösteriyor.. korkma bir şey yok ama doktorunu değiştir mutlaka bir şey bilmiyor belli ki insanı panikletiyor yaa bak sinir oldum

bhchrk :Sorma bugün gittim hastaneye tekar çıkana kadar ordan ağladım labaratuvardaki kadın sadece bu yalancı pozitif tır sende belirti olmadan böyle olmaz dedi onun haricinde doktorlar yorum yapmıyor biz test sonucu pozitif mi değil ki ona bakarız diyorlar acikma da yapılmıyor

Selam canım, inşallah sende regl olmazsın ve güzel haberlerini verirsin bize.
Inşallah bu ay olmasada önümüzdeki ay canım proxxed plus aldık eşim bugün başlıcak , adetin 3.günü doktor randevum var hsg sonucum temiz yumurta takibi ve iğne isticem hayırlısı ne ise o olsun napalım kısmet herşey. .eskiden çok üstüne düşüyordum zamana bıraktım artık bende.

Yani sence bu idrar testlerinde adet geckmesinin ikinci gününde fln yanlş çkma ihtmali olur mu kan testi yaptrasm ddm sağlk ocağndan pazartesi anca çkar ddi özel hastanedede 80 tl istedi
canım özelde 15 tl ye yaptırdım ben kan testini 80 ne demek yuuuhh yani .. sağlık ocağına git veya saat 5 ten sonra devlet hastanesinin aciline git ve dedi benim 3 gündür geçmeyen kasık ağrım var ama gebelik şüphem olduğu için ilaç da alamıyorum dersen acil doktoru anında yapar hemde ücretsiz ben yaptırdım ordan biliyorum...

Zamana bırakman çok doğru bir karar, stresinden kurtulursun canım..
İnşallah gönlüne göre olsun kısa zamanda.

Yok pek hatırlamıyorum annemde unuttu bilmiyor ama aşı olmuyor muyuz okulda zaten
belki de aşı olmuşsundur canım beniimm üzülmeee illaki içim rahatlasın dersen test tekrar yaptır ama bence başka doktora göster sonucunu kanına yazık bence sorun yok bak görürsün

Her türlü yöntem var diosn yani iyi fikirmiş cnm Evet ya 80 deyince yuh dedim abartmşlar peki sence idrar testi kesi sonuç veren dedikleri de garanti değil dmi

belki de aşı olmuşsundur canım beniimm üzülmeee illaki içim rahatlasın dersen test tekrar yaptır ama bence başka doktora göster sonucunu kanına yazık bence sorun yok bak görürsün
Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur pazartesi ankara ya gidicem inşallah farklı olur sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…