Yani sence bu idrar testlerinde adet geckmesinin ikinci gününde fln yanlş çkma ihtmali olur mu kan testi yaptrasm ddm sağlk ocağndan pazartesi anca çkar ddi özel hastanedede 80 tl istediCnm bekle biraz daha bence 3 gün olunca yap benim kızımda adetim 10 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım bi kaç saat içinde ince kıl gibi çizgi çıkınca acilde kan verdim hcg 60 çıkmıştı o yüzden bende 10 gün olmazsam doktoruma gidicem artık bugün 6.günüm gelen yok henüz
bak canım benim böyleydi değerlerimbhchrk peki bu dediğin değer anti rubella ıgm mi pozitif olan
Inşallah bu ay olmasada önümüzdeki ay canım proxxed plus aldık eşim bugün başlıcak , adetin 3.günü doktor randevum var hsg sonucum temiz yumurta takibi ve iğne isticem hayırlısı ne ise o olsun napalım kısmet herşey. .eskiden çok üstüne düşüyordum zamana bıraktım artık bende.Selam canım, inşallah sende regl olmazsın ve güzel haberlerini verirsin bize.
Sizde rubella ıgm yok mu sonuçta rubella ıgg var sadecebak canım benim böyleydi değerlerim
sen ona takılma kesinlikle sorun yok.. sen hatırlıyor musun su çiçeği geçirdiğini?Sizde rubella ıgm yok mu sonuçta rubella ıgg var sadece
canım özelde 15 tl ye yaptırdım ben kan testini 80 ne demek yuuuhh yani .. sağlık ocağına git veya saat 5 ten sonra devlet hastanesinin aciline git ve dedi benim 3 gündür geçmeyen kasık ağrım var ama gebelik şüphem olduğu için ilaç da alamıyorum dersen acil doktoru anında yapar hemde ücretsizYani sence bu idrar testlerinde adet geckmesinin ikinci gününde fln yanlş çkma ihtmali olur mu kan testi yaptrasm ddm sağlk ocağndan pazartesi anca çkar ddi özel hastanedede 80 tl istedi
canım bende yaptışmıştım senin için bakayım sonuçlarıma..bende sadece toksoplazma geçirmemişim o çıkmıştı..bakıp yazayım.Sizde rubella ıgm yok mu sonuçta rubella ıgg var sadece
Inşallah bu ay olmasada önümüzdeki ay canım proxxed plus aldık eşim bugün başlıcak , adetin 3.günü doktor randevum var hsg sonucum temiz yumurta takibi ve iğne isticem hayırlısı ne ise o olsun napalım kısmet herşey. .eskiden çok üstüne düşüyordum zamana bıraktım artık bende.
Yok pek hatırlamıyorum annemde unuttu bilmiyor ama aşı olmuyor muyuz okulda zatensen ona takılma kesinlikle sorun yok.. sen hatırlıyor musun su çiçeği geçirdiğini?
Teşekkür ederim..şu an netten araştırmaktan başka çare yok malesefcanım bende yaptışmıştım senin için bakayım sonuçlarıma..bende sadece toksoplazma geçirmemişim o çıkmıştı..bakıp yazayım.
belki de aşı olmuşsundur canım beniimm üzülmeee illaki içim rahatlasın dersen test tekrar yaptır ama bence başka doktora göster sonucunu kanına yazık bence sorun yok bak görürsünYok pek hatırlamıyorum annemde unuttu bilmiyor ama aşı olmuyor muyuz okulda zaten
canım bu değerlere göre sen toksoplasma geçirmiş mi oluyon geçirmemiş mibak canım benim böyleydi değerlerim
Her türlü yöntem var diosn yani iyi fikirmiş cnmcanım özelde 15 tl ye yaptırdım ben kan testini 80 ne demek yuuuhh yani .. sağlık ocağına git veya saat 5 ten sonra devlet hastanesinin aciline git ve dedi benim 3 gündür geçmeyen kasık ağrım var ama gebelik şüphem olduğu için ilaç da alamıyorum dersen acil doktoru anında yapar hemde ücretsizben yaptırdım ordan biliyorum...
Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur pazartesi ankara ya gidicem inşallah farklı olur sonuçlarbelki de aşı olmuşsundur canım beniimm üzülmeee illaki içim rahatlasın dersen test tekrar yaptır ama bence başka doktora göster sonucunu kanına yazık bence sorun yok bak görürsün
hayır geçirmemiş oluyorum canım işte bu yüzden çiğ etlere kedilere kedi pisliklerine dikkat ediyorum çok..canım bu değerlere göre sen toksoplasma geçirmiş mi oluyon geçirmemiş mi
rubella lgG reactiveTeşekkür ederim..şu an netten araştırmaktan başka çare yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?