- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Sağol canım inşallahZamana bırakman çok doğru bir karar, stresinden kurtulursun canım..
İnşallah gönlüne göre olsun kısa zamanda.
anladım canım bende hepsinde 2şer değer var..bazısında reactive bazısında nonreactive yazıyor kafam karıştı..evet banada öyle demişti az pişmiş et yeme..sepze ve yeşillikleri iyi yıka dışarda salata yeme demişti..ama anlamadığım bu uzun süre süren bir hastalık mı şimdi hamile değilim ki..her ihtimale karşı önlem amaçlı dedi sanırım..hayır geçirmemiş oluyorum canım işte bu yüzden çiğ etlere kedilere kedi pisliklerine dikkat ediyorum çok..
Merhaba canım, benimde bugünlerde başladı baş ağrılarım hem hamilelik hem havalardan sanırım.Kizlar merhaba uzun zamndir yazmiyodum hamile arkadaslara bisey sormak istiyorum sizin de bas agriniz oluyo mu oldu mu hic benim bi haftadir ara ara bas agrim oluyo normal midir kizlaarr
bne idrara çok güvenmiyorum canım kanda bile yumurtlamadan 1 hafta sonra çıkıyo eğer geç döllenme varsa idrarda çıkması çok zor .. ben idrar tersti ile hiç uğraşmıyorum artık tek çizgi görmekten yıkıldımHer türlü yöntem var diosn yani iyi fikirmiş cnmEvet ya 80 deyince yuh dedim abartmşlar peki sence idrar testi kesi sonuç veren dedikleri de garanti değil dmi
hamilelik süresince korunmak için canım çünkü hamileyken o virüsleri almak bebekte sakatlıklara yol açıyormuş.. benim en çok korktuğum kediler yaaanladım canım bende hepsinde 2şer değer var..bazısında reactive bazısında nonreactive yazıyor kafam karıştı..evet banada öyle demişti az pişmiş et yeme..sepze ve yeşillikleri iyi yıka dışarda salata yeme demişti..ama anlamadığım bu uzun süre süren bir hastalık mı şimdi hamile değilim ki..her ihtimale karşı önlem amaçlı dedi sanırım..
Bazılarında çıkıyor bazılarında daha geç çıkıyor cnm ama yapicaksan bugun test erken gebelik testi dene derimYani sence bu idrar testlerinde adet geckmesinin ikinci gününde fln yanlş çkma ihtmali olur mu kan testi yaptrasm ddm sağlk ocağndan pazartesi anca çkar ddi özel hastanedede 80 tl istedi
yok canım olumlu düşün..bak hayatımız boyunca böyle birşeyden haberimiz yokken dahi..yani dikkat etmezken bile yakalanmamışız bu hastalığa..şimdi biliyoruz nelerden geçtiğini bulaşması çok daha zor yanii..dikkat ettikten sonra bişey olmaz..hamileliğin tadını çıkarmaya bak..Allahım bizlere de yaşatır inşallah bu duyguyu..hamilelik süresince korunmak için canım çünkü hamileyken o virüsleri almak bebekte sakatlıklara yol açıyormuş.. benim en çok korktuğum kediler yaa( hamileliğim boyunca bu testleri ben daha çok yaptırırım heralde
Tesekkur ederim cnm cevabin icin cok kibarsin.midem bulantimda var biraz dedim onunla iliskili mi acaba diyeMerhaba canım, benimde bugünlerde başladı baş ağrılarım hem hamilelik hem havalardan sanırım.
aynen bazen ben de öyle düşünüyorumm ama insan korkuyo yine deyok canım olumlu düşün..bak hayatımız boyunca böyle birşeyden haberimiz yokken dahi..yani dikkat etmezken bile yakalanmamışız bu hastalığa..şimdi biliyoruz nelerden geçtiğini bulaşması çok daha zor yanii..dikkat ettikten sonra bişey olmaz..hamileliğin tadını çıkarmaya bak..Allahım bizlere de yaşatır inşallah bu duyguyu..
Geç döllenme Nasıl oluyor canm bnm iki gün geçti adetim bazı belrtler de var sanki ama psikolojik de olabilir idrarda negatiften korkuyorm bndebne idrara çok güvenmiyorum canım kanda bile yumurtlamadan 1 hafta sonra çıkıyo eğer geç döllenme varsa idrarda çıkması çok zor .. ben idrar tersti ile hiç uğraşmıyorum artık tek çizgi görmekten yıkıldımşüphen olduğunda git direktr kan ver kesin ve net ona göre de tedbir alırsın ... bide bazı idrar testleri gebe olmadığın halde silik çizgi çıkarıyo bazısı ise hiç göstermiyo (
canıTeşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur pazartesi ankara ya gidicem inşallah farklı olur sonuçlar
canım bilmiyorum senin testinde şuan nasıl ama sıkıntı etme bence testin yanlış olma ihtimali de var..ben toksoplazma için araştırmıştım biraz ilk test yaptırdığımda..ilk gittiği doktor kanında toksoplasmanın pozitifleştiğini bebeiğin sakat olma ihtimalini alınmasını tavsiye ettiğini okumuştum..snraki gittiği hastanede böyle birşey çıkmamıştı..insan inamıyor nasıl oluyor makinalarda böyle hatalar diye ama inan olabiliyor..2 kişi okumuştum böyle..onun için sıkma canını olumlu düşün..Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur pazartesi ankara ya gidicem inşallah farklı olur sonuçlar
Teşekkür ederim cnm bekleyim en iyisi biraz dahaBazılarında çıkıyor bazılarında daha geç çıkıyor cnm ama yapicaksan bugun test erken gebelik testi dene derim
Tamm teşekkür ederim rahatlattigin için çokcanı
canım bilmiyorum senin testinde şuan nasıl ama sıkıntı etme bence testin yanlış olma ihtimali de var..ben toksoplazma için araştırmıştım biraz ilk test yaptırdığımda..ilk gittiği doktor kanında toksoplasmanın pozitifleştiğini bebeiğin sakat olma ihtimalini alınmasını tavsiye ettiğini okumuştum..snraki gittiği hastanede böyle birşey çıkmamıştı..insan inamıyor nasıl oluyor makinalarda böyle hatalar diye ama inan olabiliyor..2 kişi okumuştum böyle..onun için sıkma canını olumlu düşün..
Canm benm ben progestan kullandm zaten ama ilacım bitti ayrıca kanamam falan yok. Değer artısım cok yavaş 42-46-63 şeklinde ilerlediği için bu şekilde soyledi doktorumnasıl ya??? progesteron vermedi mi???
kesinlikle vermesi lazım... başka doktora da git bence bak benim değerlerim normal olarak artarken bile kanamam olmuştu rahim genişlemesine bağlı onda bile doktorum progesteron iğnesi vermişti.. progesteron bebek tutunması için gerekli.. bence başka doktora git.. ya da doktoruna söyle sana da iğne versin
Canm lekelenme falan hiç yok işin garibi sadece arada kasık batmam ve aşırı göğüs acım varCan'ım inan çok iyi anlıyorum seni evet hamilesinde insaallah kesen oluşur bebişini görürsün leken falan geliyor mu
canım iğne felan versin madem yaa alla alla doktorun bir şey yapmamasını taktım kafaya valaCanm benm ben progestan kullandm zaten ama ilacım bitti ayrıca kanamam falan yok. Değer artısım cok yavaş 42-46-63 şeklinde ilerlediği için bu şekilde soyledi doktorum
Aynı anda iki doktorla görüşüyorum ikiside kimyasal yada dış gebelikten şüpheleniyo canm baya önerilen bir doktor burada gittiğim inşallah bir hata yapmaz. Pazartesi kan testim var tekrar bakalım o zaman nolucak hemen hemen belli olur o zamana herşey. Cok teşekkür ederim bu kadar ilgilendiğin için sana da. Sen kaç değerle öğrenmiştin gebeliğinicanım iğne felan versin madem yaa alla alla doktorun bir şey yapmamasını taktım kafaya valabaşka doktora da gitsen?
Çok sükür canım:)) havalar ısındı evde duramiyoruz hic sen nasilsin varmi bi cinsiyet tahmini:)))Merhaba canım, hayırdır nerelerdesin.. Oğluşun nasıl :)
ben 3.2 ile şüpheli gebelik olarak öğrendim 5 gün sonra 100 çıkmıştı değerim.. düşük olacağı zaman bile iğnelerle kurtarmaya çalışıyorlar canım yaa illaki çaresi vardırAynı anda iki doktorla görüşüyorum ikiside kimyasal yada dış gebelikten şüpheleniyo canm baya önerilen bir doktor burada gittiğim inşallah bir hata yapmaz. Pazartesi kan testim var tekrar bakalım o zaman nolucak hemen hemen belli olur o zamana herşey. Cok teşekkür ederim bu kadar ilgilendiğin için sana da. Sen kaç değerle öğrenmiştin gebeliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?