Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim evlendikten sonra güzelce iyi bir kadın doktoruna gidersin muayene olursun daha sonra zaten doktor sizi yönlendirir :)) inşallah kurduğun hayaller gerçek olur :))

canım benim evlendikten sonra güzelce iyi bir kadın doktoruna gidersin muayene olursun daha sonra zaten doktor sizi yönlendirir :)) inşallah kurduğun hayaller gerçek olur :))

İnşallah.. Peki acaba ne için kadın doktoruna gidip muayene olmam gerekiyor bilgim yokta

İnşallah.. Peki acaba ne için kadın doktoruna gidip muayene olmam gerekiyor bilgim yokta
hatta gidebilirsen adetliyken git hormonlarına baksın yumurtalıklarına baksın her şey yolunda mı diye :)) ki sonradan uğraşma geç kalmamış olmak için :)) ben öyle yaptığım için çok memnunum :)) o yüzden benden sana tavsiye :))

Anladıım, o zaman gidicem mutlaka :)

ben 3.2 ile şüpheli gebelik olarak öğrendim 5 gün sonra 100 çıkmıştı değerim.. düşük olacağı zaman bile iğnelerle kurtarmaya çalışıyorlar canım yaa illaki çaresi vardır (
Canm ben düşük dediğim kimyasal yani. Kimyasaldan şüpheleniyolar. Maşallah senin değerin güzel artmış inşallah ebnmkide hayırlısıysa artmaya başlar cAnm ya

Canını sıkma kistin küçükmüş sana engel olmacağini samıyorum sen çalışmalarına başla
merhaba,

yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşamdığından yumurtlama olmadı. doktor önce operasyonla polipi alacağız. snra yumurtalalarını buyuteceğiz ilaç tedavisiyle dedi. bu ilaç nedir? benim gibi olup hamile kalan var mı? bir de eşimin sperm testinde krugeri %3 çıktı %4 ve üzeri olması gerekiyormuş. tüp bebek yada aşılama dedi. bizim gibi olan ve hamile kalan var mı merak ediyorum.

İstanbul'dayım canım ben. İnşallah bu ay bizim için hayırlı olur. Tahlillerimi bir sonraki adette yaptırırım artık gerekirse. Dr randevumu da özellikle ayın 20'sine aldım, çünkü o gün adetimin tam 14. günü oluyor. Hazır gitmişken yumoşlarıma da bakılır olmuş mu diye

Geç döllenme Nasıl oluyor canm bnm iki gün geçti adetim bazı belrtler de var sanki ama psikolojik de olabilir idrarda negatiften korkuyorm bnde
Canım eğer geç yumurtlama olduysa döllenme dw geç olabilir eğer yumurtlama takvimini takip edip ilişkiye girdiysen gebe kalma olasılığın artar

Yok pek hatırlamıyorum annemde unuttu bilmiyor ama aşı olmuyor muyuz okulda zaten
Canım benim değerlerimde ekte, bende yüksek negatif. Doktorun açıklaması kızamık geçirmediğim için böyle çıktığıydı.

Eklentiler

• 20160408_153210.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 55
Canm ben düşük dediğim kimyasal yani. Kimyasaldan şüpheleniyolar. Maşallah senin değerin güzel artmış inşallah ebnmkide hayırlısıysa artmaya başlar cAnm ya
iğne versinler iğne yaa (( artar inşallah canım beniimm sağlıkla kucağına al bebişiniii

Çok sükür canım:)) havalar ısındı evde duramiyoruz hic sen nasilsin varmi bi cinsiyet tahmini:)))
Bende iyim neolsun.. Yarın randevum var doktora soracağım bende artık dayanamıorum :)
Geçen hafta gittim 3d görüntüsü var, atayımmı tahminde bulunmak istermisin?

Canım yumurtan kaç mm ye ulaşıyor bi bilgin var mı?

Bi taşla iki kuş iyi yap canım inş bi sorun olmaz bu ay bizler için ben dostinex başladım ya umudum var biraz daha

Canım benim değerlerimde ekte, bende yüksek negatif. Doktorun açıklaması kızamık geçirmediğim için böyle çıktığıydı.
Nette araştırdım biraz rubella lgg daha önce geçirip geçirmedigin lgm şimdi aktif mi değil mi onu gösteriyormus ama daha önce gecirince de pozitif durum devam edebiliyormus ona da test isteniyormus bizim doktor onu istemedi direk başka yere git dedi devlete gittim bugün testleri aldı hepsini ama kadın doğum değil bulaşıcı hastalıklar bölümü galiba cumaya çıkar ancak sonuç

Telaşlanma canım sorun çıkmaz.

Kizamik gecirildiyse onceden o zamn yuksek mi cikmis oluyor cnm benimki cunku yuksek 101 fln o zamn ben daha once gecirmis oluyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…