canım benim evlendikten sonra güzelce iyi bir kadın doktoruna gidersin muayene olursun daha sonra zaten doktor sizi yönlendirir :)) inşallah kurduğun hayaller gerçek olur :))Ya, ne kadar da güzel duygular.. Henüz nişanlıyım 5 ay sonra evleniyorum ama şimdiden bebek hayalleri kuruyorum. Evlendikten 2 ay sonra ben de bebek için çalışmalara başlamak istiyorum erken ve genç anne olmak istiyorum. Her kim annelik duygusunu yaşamak istiyorsa Allah hemen nasip etsin inşallah
canım benim evlendikten sonra güzelce iyi bir kadın doktoruna gidersin muayene olursun daha sonra zaten doktor sizi yönlendirir :)) inşallah kurduğun hayaller gerçek olur :))
hatta gidebilirsen adetliyken git hormonlarına baksın yumurtalıklarına baksın her şey yolunda mı diye :)) ki sonradan uğraşma geç kalmamış olmak için :)) ben öyle yaptığım için çok memnunum :)) o yüzden benden sana tavsiye :))İnşallah.. Peki acaba ne için kadın doktoruna gidip muayene olmam gerekiyor bilgim yokta
hatta gidebilirsen adetliyken git hormonlarına baksın yumurtalıklarına baksın her şey yolunda mı diye :)) ki sonradan uğraşma geç kalmamış olmak için :)) ben öyle yaptığım için çok memnunum :)) o yüzden benden sana tavsiye :))
Canm ben düşük dediğim kimyasal yani. Kimyasaldan şüpheleniyolar. Maşallah senin değerin güzel artmış inşallah ebnmkide hayırlısıysa artmaya başlar cAnm yaben 3.2 ile şüpheli gebelik olarak öğrendim 5 gün sonra 100 çıkmıştı değerim.. düşük olacağı zaman bile iğnelerle kurtarmaya çalışıyorlar canım yaa illaki çaresi vardır(
merhaba,Canını sıkma kistin küçükmüş sana engel olmacağini samıyorum sen çalışmalarına başla
Anladım canım Gözünaydın adet olmuşun. Yeni bi başlangıç bu bizim için inşallah bu ay yüzümüz güler. Doktora istersen tetkiklerini de götür canım yaptırıp. İçin rahat etsin. Ben kayseride yaşıyorum sen hangi ildesin
Canım eğer geç yumurtlama olduysa döllenme dw geç olabilir eğer yumurtlama takvimini takip edip ilişkiye girdiysen gebe kalma olasılığın artarGeç döllenme Nasıl oluyor canm bnm iki gün geçti adetim bazı belrtler de var sanki ama psikolojik de olabilir idrarda negatiften korkuyorm bnde
Canım benim değerlerimde ekte, bende yüksek negatif. Doktorun açıklaması kızamık geçirmediğim için böyle çıktığıydı.Yok pek hatırlamıyorum annemde unuttu bilmiyor ama aşı olmuyor muyuz okulda zaten
Ne demekTesekkur ederim cnm cevabin icin cok kibarsin.midem bulantimda var biraz dedim onunla iliskili mi acaba diye
iğne versinler iğne yaaCanm ben düşük dediğim kimyasal yani. Kimyasaldan şüpheleniyolar. Maşallah senin değerin güzel artmış inşallah ebnmkide hayırlısıysa artmaya başlar cAnm ya
Bende iyim neolsun.. Yarın randevum var doktora soracağım bende artık dayanamıorum :)Çok sükür canım:)) havalar ısındı evde duramiyoruz hic sen nasilsin varmi bi cinsiyet tahmini:)))
İnşallah canm benmde isteğim bu yönde eğer sağlıklı bir söllenmeyse utunur inşallahiğne versinler iğne yaa(( artar inşallah canım beniimm sağlıkla kucağına al bebişiniii
inşallah inşallaahhİnşallah canm benmde isteğim bu yönde eğer sağlıklı bir söllenmeyse utunur inşallah
Canım yumurtan kaç mm ye ulaşıyor bi bilgin var mı?merhaba,
yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşamdığından yumurtlama olmadı. doktor önce operasyonla polipi alacağız. snra yumurtalalarını buyuteceğiz ilaç tedavisiyle dedi. bu ilaç nedir? benim gibi olup hamile kalan var mı? bir de eşimin sperm testinde krugeri %3 çıktı %4 ve üzeri olması gerekiyormuş. tüp bebek yada aşılama dedi. bizim gibi olan ve hamile kalan var mı merak ediyorum.
Bi taşla iki kuş iyi yap canımİstanbul'dayım canım ben. İnşallah bu ay bizim için hayırlı olur. Tahlillerimi bir sonraki adette yaptırırım artık gerekirse. Dr randevumu da özellikle ayın 20'sine aldım, çünkü o gün adetimin tam 14. günü oluyor. Hazır gitmişken yumoşlarıma da bakılır olmuş mu diye
Nette araştırdım biraz rubella lgg daha önce geçirip geçirmedigin lgm şimdi aktif mi değil mi onu gösteriyormus ama daha önce gecirince de pozitif durum devam edebiliyormus ona da test isteniyormus bizim doktor onu istemedi direk başka yere git dedi devlete gittim bugün testleri aldı hepsini ama kadın doğum değil bulaşıcı hastalıklar bölümü galiba cumaya çıkar ancak sonuçCanım benim değerlerimde ekte, bende yüksek negatif. Doktorun açıklaması kızamık geçirmediğim için böyle çıktığıydı.
Telaşlanma canım sorun çıkmaz.Nette araştırdım biraz rubella lgg daha önce geçirip geçirmedigin lgm şimdi aktif mi değil mi onu gösteriyormus ama daha önce gecirince de pozitif durum devam edebiliyormus ona da test isteniyormus bizim doktor onu istemedi direk başka yere git dedi devlete gittim bugün testleri aldı hepsini ama kadın doğum değil bulaşıcı hastalıklar bölümü galiba cumaya çıkar ancak sonuç
Kizamik gecirildiyse onceden o zamn yuksek mi cikmis oluyor cnm benimki cunku yuksek 101 fln o zamn ben daha once gecirmis oluyorum sanirimCanım benim değerlerimde ekte, bende yüksek negatif. Doktorun açıklaması kızamık geçirmediğim için böyle çıktığıydı.
Ben merak ettim cnm senin icin sorun olmazsa atarsan bakmak isterimBende iyim neolsun.. Yarın randevum var doktora soracağım bende artık dayanamıorum :)
Geçen hafta gittim 3d görüntüsü var, atayımmı tahminde bulunmak istermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?