14 mm mi gördük 14. gündeCanım yumurtan kaç mm ye ulaşıyor bi bilgin var mı?
Tamam canım teşekkürler cevap için :)14 mm mi gördük 14. günde
At tabi canim bakalim:)))))Bende iyim neolsun.. Yarın randevum var doktora soracağım bende artık dayanamıorum :)
Geçen hafta gittim 3d görüntüsü var, atayımmı tahminde bulunmak istermisin?
kötü bir sonuç mu?Tamam canım teşekkürler cevap için :)
Kızlar Günaydınlarr dün akşam yarım dostinex almıştım bugün okulda uyukluyorum yaa gözümü açamıyorum böyle bi yan etkisi var mı @bhchrk
At tabi canim bakalim:)))))
Bi taşla iki kuş iyi yap canıminş bi sorun olmaz bu ay bizler için ben dostinex başladım ya umudum var biraz daha
Resmini yollasana tatlım Bi de hangi testKizlarrrrrr ben gene test yaptım diğerlerine göre 2.çizgi çıktı ama pembe değil rengi grii ama zorlanmadan görünüyor diğer yaptıklarım da gözükmüyor du
Masallah canim cok kucuk yaa :))) bacak arasi dolu duruyo eger o gorunen kordon degilse erkek gibi canim en iyisini Allah bilir tabiki rabbim gonlundekini versin insallah
Hosbulduk canim valla benimde gecen ay fos oldu bu ay ihtimal cooook dusuk cunku esim bi hafta kadar yenimda kaldi sonra isi geregi baska sehire gitti hayirlisi diyelim inseallah bu ay guzel haberler verirsin canimHoşgeldin canım nasılsın? Bizde yine bi bekleyiş ama ümitsizbende bu ay çok umutlandım ama beta sonucum benim ayaklarımı yere bastırdı vardır bunda da bi hayırdiyorum. Neyse sen neler yapıyorsun
Tsk ederim canim bnm yorum icin..Masallah canim cok kucuk yaa :))) bacak arasi dolu duruyo eger o gorunen kordon degilse erkek gibi canim en iyisini Allah bilir tabiki rabbim gonlundekini versin insallah
Cnm bebetime die bi test resim çektim ama gözükmüyor resimde malesefResmini yollasana tatlım Bi de hangi test
Sevindim canım bak gördün mü kafana takacak kadar birşey yokmuş Allahın izniyle ilcada iyi gelirmasalolsunnn maya_gallo sweetwitch01 sekerli_seker @limon06 kızlar doktordan çıktım. Değerlere baktı ve fsh ı normal buldu 12 nin üstüne çıkmadığı sürece problem yok dedi. Zaten tek başına gebeliği etkilemez diğerleri de önemli dedi. İçim rahatladı çok şükür :) prolaktin için DOSTİNEX verdi yarım yarım içecekmişim iki hafta kullanılıyormuş. Hiç kullanan var mı kızlar aranızda
İğneden sonra 3 gün ağrm oldu canım benim h ilişki esnasında da oldu benim iğnenin etkisidir benim iki yumurta vardı biri sağda biri soldan o yüzden iki tarafa da ağrıdıAranızda catlatma iğnesi vurunanbirileri var mi ayın altısında iğne yaptırdım yedisi yani dün ilişki oldu ben dun. hala yumurtlamadim alındığı gormedim bende sol tarafında bir ağırlık ara ara giren ağrılar oluyor sanki orda bir ağırlık varmış gibi siz dede oldumu arkadaşlar oluşan yumurtaların sol tarafında olduğu icinmiki
Benim sadece sol özellikle bu ağrılar akşam başlıyor değişik yani ilişki esnasında ağrım olmadida uyuşuk gibi belimagriyorİğneden sonra 3 gün ağrm oldu canım benim h ilişki esnasında da oldu benim iğnenin etkisidir benim iki yumurta vardı biri sağda biri soldan o yüzden iki tarafa da ağrıdı
Evett evet bel ağrısı oluyor canım yürürken bile bi ağırlık var gbi oluyor orda inşallah tutar canım Allah büyükBenim sadece sol özellikle bu ağrılar akşam başlıyor değişik yani ilişki esnasında ağrım olmadida uyuşuk gibi belimagriyor
Evet bende oldum maalesef ilk de olmuyormus ikinci klomene başladım mi sen oldum ama kahverengi leke geliyor nezan başlayacağım bilmiyorumYok canım ben hasta oldum pazar gunu ama cok az oluyorum hemde cok az korkutuyor buda beni iğneden sonra 16_18GUN arasında bekle aletini canım ben 18.gun oldum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?