Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar Günaydınlarr dün akşam yarım dostinex almıştım bugün okulda uyukluyorum yaa gözümü açamıyorum böyle bi yan etkisi var mı @bhchrk

ben 1 gün durup 1 gün tüm içiyordum canım.. doktorum bana morfin yemişsin gibi olursun bulutların üstünde gibi hissedersin demişti.. dediği gibi de oldu ben ilacı aldığım gün 4-5 saat uyuyordum ve hatırlamıyordum da uyuduğumu.. bebeğe ilaç bitene kadar annem bakmıştı.. gece bile kalkamıyordum.. o derece :) ama dediğim gibi benim süt gelmemesi içindi doğum yaptım hastaneden çıktığım gün başladım ilaca.. öyleydi yani... uyku felaket veriyor...

Eklentiler

• 20160402_132503-1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 88
Kizlarrrrrr ben gene test yaptım diğerlerine göre 2.çizgi çıktı ama pembe değil rengi grii ama zorlanmadan görünüyor diğer yaptıklarım da gözükmüyor du

Hoşgeldin canım nasılsın? Bizde yine bi bekleyiş ama ümitsiz bende bu ay çok umutlandım ama beta sonucum benim ayaklarımı yere bastırdı vardır bunda da bi hayırdiyorum. Neyse sen neler yapıyorsun
Hosbulduk canim valla benimde gecen ay fos oldu bu ay ihtimal cooook dusuk cunku esim bi hafta kadar yenimda kaldi sonra isi geregi baska sehire gitti hayirlisi diyelim inseallah bu ay guzel haberler verirsin canim

Aranızda catlatma iğnesi vurunanbirileri var mi ayın altısında iğne yaptırdım yedisi yani dün ilişki oldu ben dun. hala yumurtlamadim alındığı gormedim bende sol tarafında bir ağırlık ara ara giren ağrılar oluyor sanki orda bir ağırlık varmış gibi siz dede oldumu arkadaşlar oluşan yumurtaların sol tarafında olduğu icinmiki

Sevindim canım bak gördün mü kafana takacak kadar birşey yokmuş Allahın izniyle ilcada iyi gelir

İğneden sonra 3 gün ağrm oldu canım benim h ilişki esnasında da oldu benim iğnenin etkisidir benim iki yumurta vardı biri sağda biri soldan o yüzden iki tarafa da ağrıdı

İğneden sonra 3 gün ağrm oldu canım benim h ilişki esnasında da oldu benim iğnenin etkisidir benim iki yumurta vardı biri sağda biri soldan o yüzden iki tarafa da ağrıdı
Benim sadece sol özellikle bu ağrılar akşam başlıyor değişik yani ilişki esnasında ağrım olmadida uyuşuk gibi belimagriyor

Yok canım ben hasta oldum pazar gunu ama cok az oluyorum hemde cok az korkutuyor buda beni iğneden sonra 16_18GUN arasında bekle aletini canım ben 18.gun oldum mesela
Evet bende oldum maalesef ilk de olmuyormus ikinci klomene başladım mi sen oldum ama kahverengi leke geliyor nezan başlayacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…