Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Beni dw acayip uyuttu bugün canım sorma. Neyse önemli değil yeterki derdime derman olsun

Bugün gittim gorundum doktora biseyin yok dedi herşeyin normal o kahverenkli akintin normal biseler dedi kırmızı olmadıkça tehlike yok dedi ama bebeği yine goremedik nokta gibi bisey çok küçük gorunmuyo pazartesi gunu tekrar gel dedi. Dis gebelik olsa rahim icnde olmaz gördüğüm bu içinde biseler saydı bana pfff canim sıkkın yaaaaa .

İyi aksamlar herkese.Adetime 1 hafta kala pembemsi akintiyla birlikte az bir kanama yasadim 3 4 daml olacak kadar.aksam ustune kadar pembe pembe devam etti sonra kesildi hala bugun olmam gerekiyordu adet olmadim.İsin ilginci goguslerimde biraz buyume sizlama disinda belirtim de yok.Aslinda cok beklentim de yok ama anlayamadim bi yerlesme kanamasi olbilir ki diye cunku su zamana kdar asla ara bir kanama yasamadim.

Slm hanimlar.
Kafamda birsürü deli sorular ve hiçkimseninde birsey yazdigi yok
Yumurtlamam başkadıgında 2-3 gün yogun şekilde ilişki yaşadık ama ben bogaz iltihabı için antibiyotik kullanıyordum, iki gün sabah akşam kullandım. Bir sakıncası olurmu hamilelik olmuşsa ?
Ve ilişkiden iki gün sonra kafamı bile kaldıramamaya başladım, resmen iki gündür uyuyorum ve hiç böyle birşey başıma gelmemişti.
Gebeligin gerçekleştigi günden itibaren böyle uyku durumu yaşayan varmı ilk günlerden itibaren?
Birde bugün pembe leke geldi ilişkiden üç gün geçti..

İlişki olur olmaz hamile kalamazsın canım zaten yumurtayla spermin karşılaşması bir gün sürüyo daha sonra döllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesi 4-5 günü buluyor. Ben etkileneceğini sanmıyorum bi kaç arkadaşımın da başına geldi hamile olduğunu bilmeden ilaç almışlar hiç bi sıkıntı yok bebeklerinde.

Canım merhaba, bahsettiğin bazı durumlar reglmden 10gün önce başladı hemen olmaz diye düşünüyorum..
İnşallah kanama yerleşme kanamasıdır.

Canım tabikide olabilir, hamileysen illa belirti yaşaman gerekmiyor kimisi hiç anlamıyor hamile kaldığını olabilir.

İnşallah canım zamanı gelince sende yaşarsın bu güzel duyguları :)
Allah tamamını erdirsin.

günaydın kızlar çok şükür bugün 9 gün üzerine adet oldum. en son evlenmeden once bu kadar gecıkmıstım. agnucoston kullandım ama bıraktım artık devam etmıycem. prolaktınım ıcın de dostınex istiycem dr. ekime kadar da çocuk düşünmek yok. spor ve dıyetle kılo verme hedefım var. burdaki herkese Allahım gönlünden geçenin hayırlısını nasip etsin. hamişlere sağlık hayırlı evlatlar versin. doğumunuzda Allah yardımcınız olsun. ara ara yine takip edicem ama aklıma gelmemesi için topiğe girmeme kararı aldım. tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…