Anladım canım en iyisi kan testi ya Bnde yaptıramadım bgün ta pazartesi çkar ddi özelde de 80 tl dedi Bnde bkaç gün daha bekleyim ddmCnm bebetime die bi test resim çektim ama gözükmüyor resimde malesef
Tesekkur ederim canimMaşallah kuzuyaa annesi... ben kıza benzettim ama belli olmaz tabii.. :)
Bende olmazsa pazartesi doktoruma gidicem cnm haber veririm :) hayirlisiAnladım canım en iyisi kan testi ya Bnde yaptıramadım bgün ta pazartesi çkar ddi özelde de 80 tl dedi Bnde bkaç gün daha bekleyim ddm
Beni dw acayip uyuttu bugün canım sorma. Neyse önemli değil yeterki derdime derman olsunben 1 gün durup 1 gün tüm içiyordum canım.. doktorum bana morfin yemişsin gibi olursun bulutların üstünde gibi hissedersin demişti.. dediği gibi de oldu ben ilacı aldığım gün 4-5 saat uyuyordum ve hatırlamıyordum da uyuduğumu.. bebeğe ilaç bitene kadar annem bakmıştı.. gece bile kalkamıyordum.. o derece :) ama dediğim gibi benim süt gelmemesi içindi doğum yaptım hastaneden çıktığım gün başladım ilaca.. öyleydi yani... uyku felaket veriyor...
Canım benim prolaktin yüksek 39 çıktı onu düşürmek için içilen bi ilaç iki hafta kullancamDostinex ne ola ki?
Cnm erkek gecti icimden benimde cok anlamam ama :)
İnşallah canım sağol allah razı olsun. Sen nasılsınSevindim canım bak gördün mü kafana takacak kadar birşey yokmuş Allahın izniyle ilcada iyi gelir
İlişki olur olmaz hamile kalamazsın canım zaten yumurtayla spermin karşılaşması bir gün sürüyo daha sonra döllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesi 4-5 günü buluyor. Ben etkileneceğini sanmıyorum bi kaç arkadaşımın da başına geldi hamile olduğunu bilmeden ilaç almışlar hiç bi sıkıntı yok bebeklerinde.Slm hanimlar.
Kafamda birsürü deli sorular ve hiçkimseninde birsey yazdigi yok
Yumurtlamam başkadıgında 2-3 gün yogun şekilde ilişki yaşadık ama ben bogaz iltihabı için antibiyotik kullanıyordum, iki gün sabah akşam kullandım. Bir sakıncası olurmu hamilelik olmuşsa ?
Ve ilişkiden iki gün sonra kafamı bile kaldıramamaya başladım, resmen iki gündür uyuyorum ve hiç böyle birşey başıma gelmemişti.
Gebeligin gerçekleştigi günden itibaren böyle uyku durumu yaşayan varmı ilk günlerden itibaren?
Birde bugün pembe leke geldi ilişkiden üç gün geçti..
Cnm erkek gecti icimden benimde cok anlamam ama :)
Slm hanimlar.
Kafamda birsürü deli sorular ve hiçkimseninde birsey yazdigi yok
Yumurtlamam başkadıgında 2-3 gün yogun şekilde ilişki yaşadık ama ben bogaz iltihabı için antibiyotik kullanıyordum, iki gün sabah akşam kullandım. Bir sakıncası olurmu hamilelik olmuşsa ?
Ve ilişkiden iki gün sonra kafamı bile kaldıramamaya başladım, resmen iki gündür uyuyorum ve hiç böyle birşey başıma gelmemişti.
Gebeligin gerçekleştigi günden itibaren böyle uyku durumu yaşayan varmı ilk günlerden itibaren?
Birde bugün pembe leke geldi ilişkiden üç gün geçti..
İyi aksamlar herkese.Adetime 1 hafta kala pembemsi akintiyla birlikte az bir kanama yasadim 3 4 daml olacak kadar.aksam ustune kadar pembe pembe devam etti sonra kesildi hala bugun olmam gerekiyordu adet olmadim.İsin ilginci goguslerimde biraz buyume sizlama disinda belirtim de yok.Aslinda cok beklentim de yok ama anlayamadim bi yerlesme kanamasi olbilir ki diye cunku su zamana kdar asla ara bir kanama yasamadim.
Ya, ne kadar da güzel duygular.. Henüz nişanlıyım 5 ay sonra evleniyorum ama şimdiden bebek hayalleri kuruyorum. Evlendikten 2 ay sonra ben de bebek için çalışmalara başlamak istiyorum erken ve genç anne olmak istiyorum. Her kim annelik duygusunu yaşamak istiyorsa Allah hemen nasip etsin inşallah
Bence erkek bebeğinBakalım ne olacak bebeğimin cinsiyeti :) teşekkür ederim canım yorum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?