- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Ilacin bi sakincasi olmaz cnm bence okadar yeniyken. Benimde gunluk bi suru mide ilaclarim vardi heip ictim ogrenene kadar. Cok sukur bisey olmadi. Uyku durumuna gelince. Yumurtalama gunumden 1 hafta sonra fln bende uyku hali baslamisti hala da var hep uyuyorum isten gelince. Benim hic belirtim yoktu hatta olmadi die umudumu yitirmistim herkesin belirtilerini okuyunca ama meger varmis :)Slm hanimlar.
Kafamda birsürü deli sorular ve hiçkimseninde birsey yazdigi yok
Yumurtlamam başkadıgında 2-3 gün yogun şekilde ilişki yaşadık ama ben bogaz iltihabı için antibiyotik kullanıyordum, iki gün sabah akşam kullandım. Bir sakıncası olurmu hamilelik olmuşsa ?
Ve ilişkiden iki gün sonra kafamı bile kaldıramamaya başladım, resmen iki gündür uyuyorum ve hiç böyle birşey başıma gelmemişti.
Gebeligin gerçekleştigi günden itibaren böyle uyku durumu yaşayan varmı ilk günlerden itibaren?
Birde bugün pembe leke geldi ilişkiden üç gün geçti..
Ay hadi insallah bu sefer olur senin yaa :) merakla seni bekliyoruuummm :) elinde cok test varsa yap hergun :) ben 26 gunde bir adet oluodum adetim cumartesi gunu ya da pazar gunu olcakti ben carsamba aksami gordum cok cok silik cizgiyiGünaydın kızlar benim memeler bu ayda ağrımaya başladı.geçen ayda ağrıdığı için belirtiden saymıyorum ama acaba neden ağrıyor onu düşünüyorum
@limon06 canım sen adete kaç gün kala teste başladın ve hayalet çizgini gördün8 günüm var
Cnm bence de erkek bebegin :)
günaydın kızlar çok şükür bugün 9 gün üzerine adet oldum. en son evlenmeden once bu kadar gecıkmıstım. agnucoston kullandım ama bıraktım artık devam etmıycem. prolaktınım ıcın de dostınex istiycem dr. ekime kadar da çocuk düşünmek yok. spor ve dıyetle kılo verme hedefım var. burdaki herkese Allahım gönlünden geçenin hayırlısını nasip etsin. hamişlere sağlık hayırlı evlatlar versin. doğumunuzda Allah yardımcınız olsun. ara ara yine takip edicem ama aklıma gelmemesi için topiğe girmeme kararı aldım. tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Cnm bence de erkek bebegin :)
DENEMELER DEVEM ETMEKTE RABBİM İNŞALLAH EVLAT SAHIBI YAPAR BİZLERİ VAJİNİSMUSU YENI YENDIM İKİ DENEMEMİZDEDE UZUN SÜRE YATIYOR VE BEKLIYORUM İLİŞKİDEN SONRA AMA VAJINISMUSU YENDİĞİM İÇİN UYUŞTURAN BİR SPREY VE KAYGANLAŞTIRICI KULLANIYORUM HAMILE KALMAMDA ETKİ EDERMİ ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP BİR SENELİK EVLİYİM
Günaydın :) Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım ama bizide unutma güzel dileklerin için teşekkürler.
Kendine dikkat et..
günaydın kızlaar...ben beklemedeyim batı... bu ay çok ilaç kullandım yumurtlama döneminden önce.. sonrasında kullanmadım amaaa dün röntgen çekilmek zorunda kaldım ve diş için anestezi uygulandı... bebişin olma ihtimali yok gibi bilemiyorum umarım yoktur bu ay bu kadar işlemden sonra sağlıklı olur mu diye tedirginim daha doğrusu... fakat benim garip renkli bir akıntım var anlamadım neler oluyor.. sütlü kahve gibi rengi.. göğüslerde şişlik falan yok bu ay.. karnımda hafif bir şişlik var çok değil.. sağ kasığımda ara ara ağrı giriyor... umarım regl belirtisidir...
canım hayırlısı olsun bende aynı senin gibiyim yumurtlama günümde enfeksiyon oldum antibiyotik almıştım birgün, hiiiç belirtim de beklentim de yok açıkcası ama 11 nisan adetin 3.gününe gelmesi lazım adet olamadım daha 1 gün geciktim bekliyorum bari bebiş yoksa inşallah bugün adet olurum şimdi doktordan randevu kaydırmak sorun olabilir..hayırlısıgünaydın kızlaar...ben beklemedeyim batı... bu ay çok ilaç kullandım yumurtlama döneminden önce.. sonrasında kullanmadım amaaa dün röntgen çekilmek zorunda kaldım ve diş için anestezi uygulandı... bebişin olma ihtimali yok gibi bilemiyorum umarım yoktur bu ay bu kadar işlemden sonra sağlıklı olur mu diye tedirginim daha doğrusu... fakat benim garip renkli bir akıntım var anlamadım neler oluyor.. sütlü kahve gibi rengi.. göğüslerde şişlik falan yok bu ay.. karnımda hafif bir şişlik var çok değil.. sağ kasığımda ara ara ağrı giriyor... umarım regl belirtisidir...
Günaydın canım, hamile olduğunu bilmeden önce kullanılan ilaçların bir zararı olmadığını çok kez duydum ve bu konuyla alakalı okuduğum bir kitaptada sorun olmadığına dair bir yazı okumuştum. Hiç tedirgin olma.
Nekadar kaldı reglneki?
canım hayırlısı olsun bende aynı senin gibiyim yumurtlama günümde enfeksiyon oldum antibiyotik almıştım birgün, hiiiç belirtim de beklentim de yok açıkcası ama 11 nisan adetin 3.gününe gelmesi lazım adet olamadım daha 1 gün geciktim bekliyorum bari bebiş yoksa inşallah bugün adet olurum şimdi doktordan randevu kaydırmak sorun olabilir..hayırlısı
sağol canım inşallah bir sorun olmaz.. reglime çok kalmadı 13ü ya da 16sı... geçen ay 3 gün geciktim ondan 16sında olma ihtimalim de var...
aaa test yapmayı düşünmüyor musun canım hani 1 gün geçmiş olur mu olur?? hsg de çekildin sen bu ay hayırlısı olsun bakalım... :)
inanırmısın öyle eminim ki adet olacağımdan görürsün bak adet oldum yazarım akşama doğru:)sağol canım inşallah bir sorun olmaz.. reglime çok kalmadı 13ü ya da 16sı... geçen ay 3 gün geciktim ondan 16sında olma ihtimalim de var...
aaa test yapmayı düşünmüyor musun canım hani 1 gün geçmiş olur mu olur?? hsg de çekildin sen bu ay hayırlısı olsun bakalım... :)
16sıysa kahverengi akıntı niye gelsin şimdidenolmuyordu normalde sanırım.
İnşallah vardır bişeyler :)
inanırmısın öyle eminim ki adet olacağımdan görürsün bak adet oldum yazarım akşama doğru:)
bizim talihsizlik oldu zaten 1 kere birlikte olduk 2.denemede hemen koştur tuvalete sancılı enfeksiyon oldum ilaç aldım bu ay yaş,ama önümüzdeki ay çalışmalar daha yoğun olduğu gibi yumurta takibi ve iğne olcam belki bi umut tutar..
kızlar sizce hamışmıyım
kızlar sizce hamışmıyım
yok olmuyordu canım.. ama ne bilim tam kahve değil ya ondan... acaba enfeksiyon mu diye düşünüyorum onla ilgili belirtim de yok :) hayırlısı olsun bekleyeyim bakalım.. 7 günn
hayırlısı olsun canım... sen eminsen bir şey diyemem amaaa belli olmaz... benimde değerlendirdiğim gün öksürük krizi tuttugece 2ye 3e kadar öksürmekten sperm kaldı mı bilmiyorum o derece ama öncesinde değerlendirmiştim.. kısmet diyelimm :) bugün olmazsan test yap ama yarın
Allah iyiliğini versin
yok canım gelcek keşke gelmese ama içime doğmuyor hem anlarım mutlaka olsa ,önümüzdeki ay inşallah bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?