Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ilacin bi sakincasi olmaz cnm bence okadar yeniyken. Benimde gunluk bi suru mide ilaclarim vardi heip ictim ogrenene kadar. Cok sukur bisey olmadi. Uyku durumuna gelince. Yumurtalama gunumden 1 hafta sonra fln bende uyku hali baslamisti hala da var hep uyuyorum isten gelince. Benim hic belirtim yoktu hatta olmadi die umudumu yitirmistim herkesin belirtilerini okuyunca ama meger varmis :)

Ay hadi insallah bu sefer olur senin yaa :) merakla seni bekliyoruuummm :) elinde cok test varsa yap hergun :) ben 26 gunde bir adet oluodum adetim cumartesi gunu ya da pazar gunu olcakti ben carsamba aksami gordum cok cok silik cizgiyi

Günaydın :) Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım ama bizide unutma güzel dileklerin için teşekkürler.
Kendine dikkat et..

DENEMELER DEVEM ETMEKTE RABBİM İNŞALLAH EVLAT SAHIBI YAPAR BİZLERİ VAJİNİSMUSU YENI YENDIM İKİ DENEMEMİZDEDE UZUN SÜRE YATIYOR VE BEKLIYORUM İLİŞKİDEN SONRA AMA VAJINISMUSU YENDİĞİM İÇİN UYUŞTURAN BİR SPREY VE KAYGANLAŞTIRICI KULLANIYORUM HAMILE KALMAMDA ETKİ EDERMİ ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP BİR SENELİK EVLİYİM

Canım Geçmiş olsun. Doktor önerisi ile kullanıyorsan zararı olmaz. Bilgim yok ama sormadıysan doktorunla konuş bence.

günaydın kızlaar... ben beklemedeyim batı... bu ay çok ilaç kullandım yumurtlama döneminden önce.. sonrasında kullanmadım amaaa dün röntgen çekilmek zorunda kaldım ve diş için anestezi uygulandı... bebişin olma ihtimali yok gibi bilemiyorum umarım yoktur bu ay bu kadar işlemden sonra sağlıklı olur mu diye tedirginim daha doğrusu... fakat benim garip renkli bir akıntım var anlamadım neler oluyor.. sütlü kahve gibi rengi.. göğüslerde şişlik falan yok bu ay.. karnımda hafif bir şişlik var çok değil.. sağ kasığımda ara ara ağrı giriyor... umarım regl belirtisidir...

Günaydın canım, hamile olduğunu bilmeden önce kullanılan ilaçların bir zararı olmadığını çok kez duydum ve bu konuyla alakalı okuduğum bir kitaptada sorun olmadığına dair bir yazı okumuştum. Hiç tedirgin olma.
Nekadar kaldı reglneki?

canım hayırlısı olsun bende aynı senin gibiyim yumurtlama günümde enfeksiyon oldum antibiyotik almıştım birgün, hiiiç belirtim de beklentim de yok açıkcası ama 11 nisan adetin 3.gününe gelmesi lazım adet olamadım daha 1 gün geciktim bekliyorum bari bebiş yoksa inşallah bugün adet olurum şimdi doktordan randevu kaydırmak sorun olabilir..hayırlısı

sağol canım inşallah bir sorun olmaz.. reglime çok kalmadı 13ü ya da 16sı... geçen ay 3 gün geciktim ondan 16sında olma ihtimalim de var...

aaa test yapmayı düşünmüyor musun canım hani 1 gün geçmiş olur mu olur?? hsg de çekildin sen bu ay hayırlısı olsun bakalım... :)

16sıysa kahverengi akıntı niye gelsin şimdiden olmuyordu normalde sanırım.
İnşallah vardır bişeyler :)

inanırmısın öyle eminim ki adet olacağımdan görürsün bak adet oldum yazarım akşama doğru:)
bizim talihsizlik oldu zaten 1 kere birlikte olduk 2.denemede hemen koştur tuvalete sancılı enfeksiyon oldum ilaç aldım bu ay yaş,ama önümüzdeki ay çalışmalar daha yoğun olduğu gibi yumurta takibi ve iğne olcam belki bi umut tutar..

16sıysa kahverengi akıntı niye gelsin şimdiden olmuyordu normalde sanırım.
İnşallah vardır bişeyler :)

yok olmuyordu canım.. ama ne bilim tam kahve değil ya ondan... acaba enfeksiyon mu diye düşünüyorum onla ilgili belirtim de yok :) hayırlısı olsun bekleyeyim bakalım.. 7 günn

hayırlısı olsun canım... sen eminsen bir şey diyemem amaaa belli olmaz... benimde değerlendirdiğim gün öksürük krizi tuttu gece 2ye 3e kadar öksürmekten sperm kaldı mı bilmiyorum o derece ama öncesinde değerlendirmiştim.. kısmet diyelimm :) bugün olmazsan test yap ama yarın

Allah iyiliğini versin
yok canım gelcek keşke gelmese ama içime doğmuyor hem anlarım mutlaka olsa ,önümüzdeki ay inşallah bakalım..

Allah iyiliğini versin
yok canım gelcek keşke gelmese ama içime doğmuyor hem anlarım mutlaka olsa ,önümüzdeki ay inşallah bakalım..

ay ama napim canım öyle oldu çok feciydi hımmmm hadi bakalımmmm öyle olsun ama sen olmazsan yarın test yappppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…