Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay hadi insallah bu sefer olur senin yaa :) merakla seni bekliyoruuummm :) elinde cok test varsa yap hergun :) ben 26 gunde bir adet oluodum adetim cumartesi gunu ya da pazar gunu olcakti ben carsamba aksami gordum cok cok silik cizgiyi
İnşallah canımm hayırlısı.bu sabah yaptım bişey çıkmadı yaparım her sabah

Hayırlısı olsun inşallah :)

Canım bende kullandım ilk iki ay su bazlı kullanmıştım doktor etkilemez spermi dedi ama ben yinede kullanma derim yani bende ilk zamanlar ihtiyaç duyuyordum ama açıkça söylemek gerekirse yeterince sıvı salgılanması olursa zaten jele ihtiyaç kalmaz onun için fazla sıvı içinde ne yapmak gerekir biliyorsun hemen ilişkiye geçmeyin. Bak ben artık hiç ihtiyaç duymuyorum jele

Can'ım senin beta değerin kaç

canım ben 6 gün önce silik ciziyi gordum ama test yapmaya ne zaman başladın dersen o ayrı beraberlikden 3 gün sonra

Regl gunum dundu olmadim henuz. Test yapsam mi acaba yada beklesem mi iki uc gun daha. Heyecanlandim lavaboya gitmeye korkuyorum. Adet belirtisi yok sadece siskinlik ve sirt bel agrisi var. 15 gundur kasik agrim vardi hafifledi arada batmalar oluyor. Bunlari yasaysn var mi aranizda

Canım merhaba, bahsettiğin bazı durumlar reglmden 10gün önce başladı hemen olmaz diye düşünüyorum..
İnşallah kanama yerleşme kanamasıdır.
İnşallah canım. Karnımda adet olacakmışım gibi bir his var ve sabah çok küçük pıhtılaşmış kan gördüm. Bilmiyorum neler oluyor ama hayırlısı neyse o olsun artık

Canim sagol cevabin için. En son iliski ayin 5 inde oldu zaten. Sabah çok ufak pıhtılaşmış kan gördüm. Karnımda adet olacam gibide bir his var. Ve adet tarihim ayın 18 i aslında. Daha çok var. Hayırlısı artık Allahtan canım

Aynen dediklerin bndede var idrar testi doğru çıkmayabilir diye dşünüorm kan testi yaptrmak gerek

Canım merhaba, bahsettiğin bazı durumlar reglmden 10gün önce başladı hemen olmaz diye düşünüyorum..
İnşallah kanama yerleşme kanamasıdır.
Slm canim sagol cevap verdigin için. Benim yumurtlamam 14. gün olmadi. Ilk hamileligimde de geç olmustu ama adetim düzenli. Suan adetime 9 gün var. Ama karnimda adet olacam gibi his var. Hayirlisi olsun artik ama sabah çok küçük pihtilasmis kan gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…