tam net görünmüyor canım sanki var gibi de yok gibi de.. orda farklı bir pembelik oluşmuş ondan sanırım kafa karıştırıcı... test varsa elinde tekrarlasan..
resmi indirdim yakınlaştırdım ters çevirdim baktım o garip pembelik dediğim yer ikinci çizginin yarısıymışhamilesin sanırım... kan testi yaptır canım
İnşallah canımm hayırlısı.bu sabah yaptım bişey çıkmadıAy hadi insallah bu sefer olur senin yaa :) merakla seni bekliyoruuummm :) elinde cok test varsa yap hergun :) ben 26 gunde bir adet oluodum adetim cumartesi gunu ya da pazar gunu olcakti ben carsamba aksami gordum cok cok silik cizgiyi
İnşallah canım
Bir test daha yap buna var yada yok yorumu yapılamaz.test bozuk da olabilirkızlar sizce hamışmıyım
kızlar sizce hamışmıyım
inanırmısın öyle eminim ki adet olacağımdan görürsün bak adet oldum yazarım akşama doğru:)
bizim talihsizlik oldu zaten 1 kere birlikte olduk 2.denemede hemen koştur tuvalete sancılı enfeksiyon oldum ilaç aldım bu ay yaş,ama önümüzdeki ay çalışmalar daha yoğun olduğu gibi yumurta takibi ve iğne olcam belki bi umut tutar..
Canım bende kullandım ilk iki ay su bazlı kullanmıştım doktor etkilemez spermi dedi ama ben yinede kullanma derimDENEMELER DEVEM ETMEKTE RABBİM İNŞALLAH EVLAT SAHIBI YAPAR BİZLERİ VAJİNİSMUSU YENI YENDIM İKİ DENEMEMİZDEDE UZUN SÜRE YATIYOR VE BEKLIYORUM İLİŞKİDEN SONRA AMA VAJINISMUSU YENDİĞİM İÇİN UYUŞTURAN BİR SPREY VE KAYGANLAŞTIRICI KULLANIYORUM HAMILE KALMAMDA ETKİ EDERMİ ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP BİR SENELİK EVLİYİM
Can'ım senin beta değerin kaçBugün gittim gorundum doktora biseyin yok dedi herşeyin normal o kahverenkli akintin normal biseler dedi kırmızı olmadıkça tehlike yok dedi ama bebeği yine goremedik nokta gibi bisey çok küçük gorunmuyo pazartesi gunu tekrar gel dedi. Dis gebelik olsa rahim icnde olmaz gördüğüm bu içinde biseler saydı bana pfff canim sıkkın yaaaaa .
canım ben 6 gün önce silik ciziyi gordum ama test yapmaya ne zaman başladın dersen o ayrı beraberlikden 3 gün sonraGünaydın kızlar benim memeler bu ayda ağrımaya başladı.geçen ayda ağrıdığı için belirtiden saymıyorum ama acaba neden ağrıyor onu düşünüyorum
Kozlenmis patates canım sen adete kaç gün kala teste başladın ve hayalet çizgini gördün 8 günüm var
Tamam canım sağol.bugün yaptım birşey yokcanım ben 6 gün önce silik ciziyi gordum ama test yapmaya ne zaman başladın dersen o ayrı beraberlikden 3 gün sonra
yok tatlım testlere hiç girişmicem oluruna bıraktım bu ay zaten 1 kere ilişki oldu olcam adet biliyorum keşke olmasam ama hiçç belirtim yok belli gelceği.ay ama napim canım öyle oldu çok feciydihımmmm hadi bakalımmmm öyle olsun ama sen olmazsan yarın test yappppp
yok tatlım testlere hiç girişmicem oluruna bıraktım bu ay zaten 1 kere ilişki oldu olcam adet biliyorum keşke olmasam ama hiçç belirtim yok belli gelceği.
İnşallah canım. Karnımda adet olacakmışım gibi bir his var ve sabah çok küçük pıhtılaşmış kan gördüm. Bilmiyorum neler oluyor ama hayırlısı neyse o olsun artıkCanım merhaba, bahsettiğin bazı durumlar reglmden 10gün önce başladı hemen olmaz diye düşünüyorum..
İnşallah kanama yerleşme kanamasıdır.
Canim sagol cevabin için. En son iliski ayin 5 inde oldu zaten. Sabah çok ufak pıhtılaşmış kan gördüm. Karnımda adet olacam gibide bir his var. Ve adet tarihim ayın 18 i aslında. Daha çok var. Hayırlısı artık Allahtan canımİlişki olur olmaz hamile kalamazsın canım zaten yumurtayla spermin karşılaşması bir gün sürüyo daha sonra döllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesi 4-5 günü buluyor. Ben etkileneceğini sanmıyorum bi kaç arkadaşımın da başına geldi hamile olduğunu bilmeden ilaç almışlar hiç bi sıkıntı yok bebeklerinde.
Aynen dediklerin bndede var idrar testi doğru çıkmayabilir diye dşünüorm kan testi yaptrmak gerekRegl gunum dundu olmadim henuz. Test yapsam mi acaba yada beklesem mi iki uc gun daha. Heyecanlandim lavaboya gitmeye korkuyorum. Adet belirtisi yok sadece siskinlik ve sirt bel agrisi var. 15 gundur kasik agrim vardi hafifledi arada batmalar oluyor. Bunlari yasaysn var mi aranizda
Slm canim sagol cevap verdigin için. Benim yumurtlamam 14. gün olmadi. Ilk hamileligimde de geç olmustu ama adetim düzenli. Suan adetime 9 gün var. Ama karnimda adet olacam gibi his var. Hayirlisi olsun artik ama sabah çok küçük pihtilasmis kan gördümCanım merhaba, bahsettiğin bazı durumlar reglmden 10gün önce başladı hemen olmaz diye düşünüyorum..
İnşallah kanama yerleşme kanamasıdır.
Senin gunun gecti miAynen dediklerin bndede var idrar testi doğru çıkmayabilir diye dşünüorm kan testi yaptrmak gerek
Benim gnü üç gün geçmişdi hiç böyle olmazdı ama az önce leke geldi adet olcm sanırım pskolojik mi gecikio anlamadm:/Senin gunun gecti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?