Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Belki de bu yerleşme kanaması dedikleri şeydir canım bilmiyorum:/ bekle sende test yapıp tek çizgi olunca üzülüo insan

Yumurtlama günümün üzerinden ve son iliskinin üzerinden dört gün geçti ve bendede pembe leke geliyor. Başım çok agrıyor, ayaklarım üşüyor ve sürekli uyumak istiyorum. Karnımdada adet olacakmışım gibi his var. Ya üşütüyorum ya da bişeyler oluyor

Arkadaşlar benim de üç günüm var adet olmama fakat 2 gündür leke geliyor kahve telvesi gibi erken gebelik testi yapsam yarın olur mu sizce pzt de kan testi yaptırcam bu lekeler oldukça hiç adet belirtilerim yok kasık Ağrı'm vs yoktur acaba yerleşme lekesi mi fikri olan yardımcı olabilir mi

Inşallah umutların boşa çıkmaz canım. Benim daha adetime 8-9 gün var ama pembe leke geldi. Başım çok agrıyor bugün ve son 3 gündür sürekli uyuyorum. Ya hasta olacam yada var bir durumlar bakalım. Haklarımızda hayırlsı inşallah

İnş sedef Cnm ya hamileyizdir yarın erken gebelik testini almayı istiyorum Bi kafada bekle pzt kan testi yaptırırsın dio of beklemek gbi zor Bişi yokmuş bu dünyada Rabbim tüm Herkese gönülünden geçeni hayrlısıyla nasip etsin

Aminn canımm, ben şuanda sorunlardan ötürü okadar istekli degilim ama birkaç ay üst üste yaşadım o heyecanlı bekleyişi. Adetine az kalmış al bir test kurtul kuruntudan.. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Atarım canım daha önce de 3 gün geciktim Kasım ayında 4.günü gelmişti ama hiç umursamadığım aydı böyle ve belirtim yoktu yine şu an ki gibi adet olmuştum sabaha gelir tahminimce yazarım
canım sonuç ne adet oldunmu yoksa hala yokmuuu? ya hsg çekildim diyosun ya belki onun etkisiyle bir süpriz olabilirmi ay cok heycanlandımmm test yapsan ya

canım sonuç ne adet oldunmu yoksa hala yokmuuu? ya hsg çekildim diyosun ya belki onun etkisiyle bir süpriz olabilirmi ay cok heycanlandımmm test yapsan ya
Yok canım olmadım ama hiiiç belirtim yok ihtimal veremiyorum pazara gitcez eşimle 2 kilo taşıcam genelde biraz ağır kaldırayım hemen adet oluyorum bari bebiş yoksa gelsin bir an evvel sabırsızlanıyorum doktor randevum da kaydı.
Hsg çekildim ama 1 kere birlikte olduk ve enfeksiyon oldum bu ay hiç ummuyordum hamile kalırsam belirti yok 1 kere birliktelik enfeksiyon olup ilaç aldım şok olcam ama olurum bugün yazarım üzülmem zaten bu ay tedaviye başlıcaz

anladım canm ama belirtilere takılma. nasıl istiyorsan öyle olsun o zaman sen yinede çok ağır kaldırma dikkat et kendine

anladım canm ama belirtilere takılma. nasıl istiyorsan öyle olsun o zaman sen yinede çok ağır kaldırma dikkat et kendine
Sağol canım göğüslerim bile sönük ve sıfır acı :) hamilelik olsa mutlaka acı olur şiş olur bu ay zaten olsaydı süpriz olurdu beklemiyorum zaten, herşeyin hayırlısı

Sağol canım göğüslerim bile sönük ve sıfır acı :) hamilelik olsa mutlaka acı olur şiş olur bu ay zaten olsaydı süpriz olurdu beklemiyorum zaten, herşeyin hayırlısı
ya canm bu ay bende eşimde hastaydık hemde baya ateşlendik bende hiç beklemiyordum ve gerçekten sıfır belirti vardı ama hamile kaldım. hamileliğim devam edicekmi bilmiyorum değer artışlarım sıkıntılı ama sonuçta kaldım. ve adet günümde biraz kasık batmalarım başladı ve son 4 gündür göğüs acım var adetim baya gectikten sonra başladı düşün :) bunu hamilesin diye sölemiyorum ama sakın ha belirti arama çünkü herkes bir olmuyor

Mrb, benim son adet tarihimde bordo-kahverengi ye yakın olmustu, ve 3-4gün sürmüștü..ben stresten falan koyu geldiğini düşündüm, hamileymişim haberim yok.. belirtiler kişiden kişiye değişiklik göstrebilir tabi ama umarım hamilesindir:)

Doğru söylüyorsun canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla al kucağına Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah tez zamanda güzel haberle

Selam.Ben azeriyim ve aranıza yeni katıldım.
17Mart da regl oldum.adetime 9 gün kala v3 bugün idrar testi yaptım negatif..ama göğüslerimde,kasıklarımda ağrı var 10 gün sanki şimdi adet olacakmışım gibi ağrıyorum .Hamile ola bilirmiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…