- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Gittik geldik canım biraz kaldırdım bakalım akşama doğru gelcek mi kırmızılar , senin gecikme var mı şu an?elma_sekerim01 canım sen yine de çok ağır kaldırma aman diyim :) ne oluuur ne olmaz... benim adet belirtim de yok hafif şiş karnım o kadar... dün gelen akıntı bugün gelmedi de... göğüslerim ağrıyor ama iğne gibi batma da var... ilaç çok kullandım bu ay acaba gecikme mi yaşayacağım 3-6 gün bekliyorum son günler...
Merhaba canim ilgin icin tesekkur ederim..sekerli_seker merak ettim cnm gittin mi doktora ne dedi cinsiyetle ilgili ins hersey yolundadir
Gittik geldik canım biraz kaldırdım bakalım akşama doğru gelcek mi kırmızılar , senin gecikme var mı şu an?
Merhaba canim ilgin icin tesekkur ederim..
Ölçümlerde cok sukur sorun yok kan verdim onunda 3gun snra sonucunu alacagim insallah oda temizdir.
Cinsiyetini sordum %50 erkek dedi
Zaten ihtimal %50 50 dedim gulustuk dalga gecti sanirim :)
3hafta snra geldiginde net soyleyebilirim dedi tam olusumu tamamlamis olur.
Çatlamazsam biyerimden iyi
Canım ben çikolata kisti veya miyomu olup gebe kalanları duydum hep yani bir kısmı doğumla kistini atıyo hiç bir sıkıntı da olmuyo asla olumsuz düşünme oluruna bırak inş hamileysen bile bi zararı olmazRabbimden hayırlısını istiyorum her zaman..Rabbim hayırlı bir vakitte bizlere de nasip etcek inanıyorum..bazen çok üzülüyorum..hayattan soyutluyorum kendimi..eşim işten geldiğinde direk yüzümden anlıyor..bugün sen yine çok kafaya takmışsın diyor..yapma etme diyor da..insanlara laf anlatmaya çalışmaktan çok yoruldum..günlerce ağlayasım var..ama naparsak napalım Allahın ol demesi lazım ki olsun..bu ay tedaviye başlıcaktık..gittim ultrasonda doktor bi baktıki kist var..kaç kere bakıldım hiç yoktu öyle bişey..Allah istemedi yani tedaviye başlmamı vardır elbette onda da bir hayır..aklıma takılan kist varken korunmadım olursa sağlıksız bir gebelik mi olur acaba diye kafamda kurup duruyorum. yani adet olsam da sevincem bu ay.adetle kistin de gitme ihtimali var çünkü..geçen ay gelmesin diye beklediğim adeti bu ay gelsin diye bekliyorum.Allahım güldürür yakın zamanda hepimizin yüzünü inşallah.
hayırlısı Rabbimden canım..dış gebelik felan olmaz inşallahCanım ben çikolata kisti veya miyomu olup gebe kalanları duydum hep yani bir kısmı doğumla kistini atıyo hiç bir sıkıntı da olmuyo asla olumsuz düşünme oluruna bırak inş hamileysen bile bi zararı olmaz
aminnHanimlar elim ayagim buz gibi, ayagimda çorap üzerimde battaniye ve bir türlü isinmiyor. Ateşimi ölçtüm üşüdügüm halde 36.6 çıktı.
Dün başımın agrısından duramamıştım. İki gün pembe leke geldi, bugün yok şimdilik ama karnımda adet olacam gibi bir his..
Bacaklarımdaki agrı ve üç gün boyunca uyku halimde cabası..
Eger bu ay hamile degilsem birdaha asla günüm geçmeden aklıma hamileligi getirmeyecem..
Evladına dogru düzgün annelik yapabilecek herkese Rabbim anneligi nasip etsin
Belirtin felan var mi canim. Umarim hayirli haberlerini verirsin bizeCuma gunu regl gunumdu hala olmadim bekliyorum sali test yapicam
Degerlerden tam anlamiyorum ama okudugum kadariyla bebek var sanirim.Arkadaşlar bugün çok kötü oldum sağ kasığım çok fena ağrıdı ağladım şiddetinden sağ bacağım bile kasıldı yani o derece neyse bugün Hast gttik kan verdim 1.20 çıktı değer Dr adetin kaç gün geçmişti Dedi yarın adet günüm Dedi güldü haftaya prş cuma tekrar test yap büyük ihtimal yükselir değerin Dedi böle Bi durum yaşayan var mı acaba değeri böle 1.20 olup da hamile olan arkadaşlar var mo varsa yazar Mısınız
Rabbimden hayırlısını istiyorum her zaman..Rabbim hayırlı bir vakitte bizlere de nasip etcek inanıyorum..bazen çok üzülüyorum..hayattan soyutluyorum kendimi..eşim işten geldiğinde direk yüzümden anlıyor..bugün sen yine çok kafaya takmışsın diyor..yapma etme diyor da..insanlara laf anlatmaya çalışmaktan çok yoruldum..günlerce ağlayasım var..ama naparsak napalım Allahın ol demesi lazım ki olsun..bu ay tedaviye başlıcaktık..gittim ultrasonda doktor bi baktıki kist var..kaç kere bakıldım hiç yoktu öyle bişey..Allah istemedi yani tedaviye başlmamı vardır elbette onda da bir hayır..aklıma takılan kist varken korunmadım olursa sağlıksız bir gebelik mi olur acaba diye kafamda kurup duruyorum. yani adet olsam da sevincem bu ay.adetle kistin de gitme ihtimali var çünkü..geçen ay gelmesin diye beklediğim adeti bu ay gelsin diye bekliyorum.Allahım güldürür yakın zamanda hepimizin yüzünü inşallah.
Arkadaşlar bugün çok kötü oldum sağ kasığım çok fena ağrıdı ağladım şiddetinden sağ bacağım bile kasıldı yani o derece neyse bugün Hast gttik kan verdim 1.20 çıktı değer Dr adetin kaç gün geçmişti Dedi yarın adet günüm Dedi güldü haftaya prş cuma tekrar test yap büyük ihtimal yükselir değerin Dedi böle Bi durum yaşayan var mı acaba değeri böle 1.20 olup da hamile olan arkadaşlar var mo varsa yazar Mısınız
Canım herşeyi geçtim bu ay da amma spor yaptım ya aklıma geldi şimdi 17 kilo verdim devam ediyorum ama 1 haftadır kestim sporu , yarına kesin adetli uyancam gibi geliyor yahaklısın canım.. bende oluruna bıraktım olursa oluuur napalım :) kısmet...ovulasyon testi yapabilirim ama
Canım herşeyi geçtim bu ay da amma spor yaptım ya aklıma geldi şimdi 17 kilo verdim devam ediyorum ama 1 haftadır kestim sporu , yarına kesin adetli uyancam gibi geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?