Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yaaa canım maşallah ne güzel vermişsin kilonu darısı bana :) ama ben kafama takmıyorum kitap okuyorum... o kitapla bilincimi yeniliyorum ve vereceğime inanıyorum yarın adet olmazsan test yapıver yaaa :) olma mı
Testim yok ama söz yarın da olmazsam salı sabahı yapayım ,ama maalesef ya bu gece yada yarın sabah gelcek kırmızılar ya öyle hissediyorum ne bileyim kasık göğüs hiç bişeyim yok normal nasılsam her ay öyleyim hatta geçen ay dolu belirtim vardı..

İnş vardır arkadaşlar küçük oğlum 4 yaşında anne benim kardeşim neden yok İnş olur diyo bugün o kadar ağladım ki eşim adet günümü hesaplıo resmen şu kadar günün kaldı dlo bakalım hayrlısı ama arada leke gelio bazen tuvalete oturduğum da bazen de afedersiniz kendimi sildiğim de kahverengi şekilde

Belirtin felan var mi canim. Umarim hayirli haberlerini verirsin bize
Bunlar belirti mi bilmiyorum ama onbes gundur kasik agrim var 3-4 gundur daha azaldi arada oluyor. Ayaklarim yaniyor normalde cok usur. Iki uc gundur mide bulantim var. Ellerimde kollarimda kasinti oluyor. Karnim sis. Normalde hic gecikmem olmazdi 7 aydir deniyoruz

Hayirli haberlerini aliriz inşallah

Allahın mucizesi işte canım..Allah ol dediğinde olmıcak bişey yok..bizlerde Allahın ol demesini bekliyoruz..hepimizin hakkın hayırlısı..hepimizin hayırlı sağlıklı bebişleri olur inşallah:)

Merhaba tekrar. Ben bgüne kadar bekledim ama artık sessiz sessiz düşünmektense test yapmaya karar verdim. Ve sonuc pozitif cıktı. Hem de çok koyu bir çizgi şeklinde. Ama yine de cok heyecan yapmamaya çalışıyorum doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu öğrenene kadar. Şu an şaşkınlık içerisindeyim sadece. Bu arada birkaç gundur de cok hafif bulantılarım var. Sanırım hesaplarıma göre 5. haftasında falanım. Umarım herşey yolundadır. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. 1 senedir bu anı bekliyordum ama şu anda sadece şaşkınlık ve tuhaf bir sakinlik var üzerimde. :)

hayırlı olsun darısı bizlere inşallah canım..kendiliğinden oldu dimi bir tedavi görmedin..bir sıkıntı var mııydı?benimde bir yıla yaklaştı..iyice umutsuzlaştım da

Aaa çok sevindim gercekten..
En iyisini yapmissin.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hic stres yapma hersey yolunda gider insallah.
Bulantilar normL zaten. İhmal etme doktoruna git biran önce doktor bulmakta önemli bir konu bu durumda.
Hayirli ugurlu olsun.

Ahh canım yaa ben 160 a 87yim... bakalım kısmet diyorum 60a düşmek istiyorum..
Valla canım ben ekimde doktora gittim 1.73 boy 95 kilo ile doktor çok zor bu gidişle hamile kalırsın dedi hırs yaptım 78lere düştüm fit oldum :) görenler bile sana ne olmuş ne güzel olmuşsun diyorlar
Hamile kalana kadar ne kadar kilo verdin kar dır canım başla sende spor da yap

Tüm hamiş arkadaşlar hayırlı olsun, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Allah herkese nasip etsin.

Benim erken belirtilerim;
Adet döneminden yaklaşık 10 gün önce sol kasıkta 2-3 gün çok ağrım oldu, kıvrandım resmen ama nolur nolmaz diye ağrı kesici almadım. Normalde adetten 3-4 gün önce olması gerekirdi bu ağrıların. 2 gün dehşet şekilde gazım vardı :) Acaip bel ağrıları başladı. Adet zamanına 2 gün kaladan bu güne de Tuhaf zamanlarda baş ağrıları, midemde reflü ve hafif bulantılar var. Maalesef ki hafif hafif şişkinlikler oluştu.

Acaba yarın adet günüm eğer adet olmazsam erken gebelik testi alıp yapsam olur mu çıkar mı ki kan tahlili erken dönemlerde verip de değeri 1.20 çıkıp sonradan yükselen arkadaşlar var mı acaba ya Üf Üf kafamda deli sorular hayrlısıyla tüm bebiş isteyenlere Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin yanı sıra Bna da versşn inş

Harikasın canım... maşallah .. bende aslında hareketliyim.. her gün okula getirip götürüyorum oğlumu çok yakın değil.. gidişim okula 15 dakika yürüyerek. Sonrasında da durmam ama işte oldu mu oluyor... benim metebolizma sıkıntılı..

Anladım canım istersen sende verirsin kafa da bitiyor.
Allah bağışlasın oğluna hamileliğini nasıl öğrendin ? Belirtin olmuş muydu?

Tabiki geçmişte annelerimiz kist mi biliyordu sanki çatır çatır doğuruyor millet canım özellikle kırsal kesimde doğuma gidiyorlar sadece doktora . Biz çok pimpirikliyiz ordan burdan okuyoruz kafamıza göre yorumluyorz çok biliyo gibi birde teşhis koyuyoruz yanlış anlama bende öyleyim bırak akışına Rabbim en iyisini bizden iyi bilir şüphesiz :)

haklısın canımhayatımdaki her şey ters gittiğinden böyle pirpirikli bir hal aldım:) evrene pozitif elektirk verelimmm:) inşallah her şey güzel olacakk

Ben varım canım adete 3 gün kala değerim 1.20 di ama adet oldum 2 gün gecikmeli olarak inşallah seninki yükselir

Enson 2-3gün kala yaptırdığımda 2.00 çıktı ama adet oldum malesef.bence ümitlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…