- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Testim yok ama söz yarın da olmazsam salı sabahı yapayım ,ama maalesef ya bu gece yada yarın sabah gelcek kırmızılar ya öyle hissediyorum ne bileyim kasık göğüs hiç bişeyim yok normal nasılsam her ay öyleyim hatta geçen ay dolu belirtim vardı..yaaa canım maşallah ne güzel vermişsin kilonu darısı bana :) ama ben kafama takmıyorum kitap okuyorum... o kitapla bilincimi yeniliyorum ve vereceğime inanıyorumyarın adet olmazsan test yapıver yaaa :) olma mı
boy kilo kaç?yaaa canım maşallah ne güzel vermişsin kilonu darısı bana :) ama ben kafama takmıyorum kitap okuyorum... o kitapla bilincimi yeniliyorum ve vereceğime inanıyorumyarın adet olmazsan test yapıver yaaa :) olma mı
Bunlar belirti mi bilmiyorum ama onbes gundur kasik agrim var 3-4 gundur daha azaldi arada oluyor. Ayaklarim yaniyor normalde cok usur. Iki uc gundur mide bulantim var. Ellerimde kollarimda kasinti oluyor. Karnim sis. Normalde hic gecikmem olmazdi 7 aydir deniyoruzBelirtin felan var mi canim. Umarim hayirli haberlerini verirsin bize
Hayirli haberlerini aliriz inşallahBunlar belirti mi bilmiyorum ama onbes gundur kasik agrim var 3-4 gundur daha azaldi arada oluyor. Ayaklarim yaniyor normalde cok usur. Iki uc gundur mide bulantim var. Ellerimde kollarimda kasinti oluyor. Karnim sis. Normalde hic gecikmem olmazdi 7 aydir deniyoruz
Allahın mucizesi işte canım..Allah ol dediğinde olmıcak bişey yok..bizlerde Allahın ol demesini bekliyoruz..hepimizin hakkın hayırlısı..hepimizin hayırlı sağlıklı bebişleri olur inşallah:)canım benim ablamın 2 miyomu vardı hamile kaldı bebekle birlikte miyomlarda büyüdü portakal büyüklüğüne ulaştı hatta... ama doğum yaptı hatta yeğenim 1 yaşında.. miyomu almadı doktor rahim duvarında diye şuan küçüldü.. yani kistini dert etme sakın düşünme...
canım değere göre hamile değilsin... haftaya tekrarla bebek varsa yükselir.. ama üşütmüşsen de bu ağrıları yaşarsın.. hayırlısı olsun
Canım merhaba, elinde sonunda regl olcaksın veya hamile olcaksın sonuçta kendine stres yapma bence dene test yapmayı hem yoksa daha fazla umutlanmamış olursun. 50gün geciktiği olduğu demişsin ama 55gün gecikmiş.
İnşallah bebeğin seninledir.
hayırlı olsun darısı bizlere inşallah canım..kendiliğinden oldu dimi bir tedavi görmedin..bir sıkıntı var mııydı?benimde bir yıla yaklaştı..iyice umutsuzlaştım daMerhaba tekrar. Ben bgüne kadar bekledim ama artık sessiz sessiz düşünmektense test yapmaya karar verdim. Ve sonuc pozitif cıktı. Hem de çok koyu bir çizgi şeklinde. Ama yine de cok heyecan yapmamaya çalışıyorum doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu öğrenene kadar. Şu an şaşkınlık içerisindeyim sadece. Bu arada birkaç gundur de cok hafif bulantılarım var. Sanırım hesaplarıma göre 5. haftasında falanım. Umarım herşey yolundadır. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. 1 senedir bu anı bekliyordum ama şu anda sadece şaşkınlık ve tuhaf bir sakinlik var üzerimde. :)
boy kilo kaç?
Merhaba tekrar. Ben bgüne kadar bekledim ama artık sessiz sessiz düşünmektense test yapmaya karar verdim. Ve sonuc pozitif cıktı. Hem de çok koyu bir çizgi şeklinde. Ama yine de cok heyecan yapmamaya çalışıyorum doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu öğrenene kadar. Şu an şaşkınlık içerisindeyim sadece. Bu arada birkaç gundur de cok hafif bulantılarım var. Sanırım hesaplarıma göre 5. haftasında falanım. Umarım herşey yolundadır. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. 1 senedir bu anı bekliyordum ama şu anda sadece şaşkınlık ve tuhaf bir sakinlik var üzerimde. :)
Valla canım ben ekimde doktora gittim 1.73 boy 95 kilo ile doktor çok zor bu gidişle hamile kalırsın dedi hırs yaptım 78lere düştüm fit oldum :) görenler bile sana ne olmuş ne güzel olmuşsun diyorlarAhh canım yaa ben 160 a 87yim... bakalım kısmet diyorum 60a düşmek istiyorum..
Valla canım ben ekimde doktora gittim 1.73 boy 95 kilo ile doktor çok zor bu gidişle hamile kalırsın dedi hırs yaptım 78lere düştüm fit oldum :) görenler bile sana ne olmuş ne güzel olmuşsun diyorlar
Hamile kalana kadar ne kadar kilo verdin kar dır canım başla sende spor da yap
Anladım canım istersen sende verirsin kafa da bitiyor.Harikasın canım... maşallah .. bende aslında hareketliyim.. her gün okula getirip götürüyorum oğlumu çok yakın değil.. gidişim okula 15 dakika yürüyerek. Sonrasında da durmam ama işte oldu mu oluyor... benim metebolizma sıkıntılı..
Tabiki geçmişte annelerimiz kist mi biliyordu sanki çatır çatır doğuruyor millet canım özellikle kırsal kesimde doğuma gidiyorlar sadece doktorahayırlısı Rabbimden canım..dış gebelik felan olmaz inşallahben biraz panik bir insanın 1-2 yerde böyle okuyunca korktum..ama dediğin gibi kist olduğu halde normal gebelik yaşayanlarda var..onun için stres yapmayayım bari..ve çok fazla şey okuyup araştırmamak lazım galiba:) bide aylarca kistin geçmediğini düşünürsek kimse korunmuyordur ki zaten..başımıza gelcek bir şey varsa naparsak yapalım gelir zaten..onun için olurunu bırakmak lazım..
haklısın canımTabiki geçmişte annelerimiz kist mi biliyordu sanki çatır çatır doğuruyor millet canım özellikle kırsal kesimde doğuma gidiyorlar sadece doktora. Biz çok pimpirikliyiz ordan burdan okuyoruz kafamıza göre yorumluyorz çok biliyo gibi birde teşhis koyuyoruz yanlış anlama bende öyleyim bırak akışına Rabbim en iyisini bizden iyi bilir şüphesiz :)
Ben varım canım adete 3 gün kala değerim 1.20 di ama adet oldum 2 gün gecikmeli olarak inşallah seninki yükselirArkadaşlar bugün çok kötü oldum sağ kasığım çok fena ağrıdı ağladım şiddetinden sağ bacağım bile kasıldı yani o derece neyse bugün Hast gttik kan verdim 1.20 çıktı değer Dr adetin kaç gün geçmişti Dedi yarın adet günüm Dedi güldü haftaya prş cuma tekrar test yap büyük ihtimal yükselir değerin Dedi böle Bi durum yaşayan var mı acaba değeri böle 1.20 olup da hamile olan arkadaşlar var mo varsa yazar Mısınız
Enson 2-3gün kala yaptırdığımda 2.00 çıktı ama adet oldum malesef.bence ümitlenmeAcaba yarın adet günüm eğer adet olmazsam erken gebelik testi alıp yapsam olur mu çıkar mı ki kan tahlili erken dönemlerde verip de değeri 1.20 çıkıp sonradan yükselen arkadaşlar var mı acaba ya Üf Üf kafamda deli sorular hayrlısıyla tüm bebiş isteyenlere Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin yanı sıra Bna da versşn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?