Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bu ay hamile kalırım belki diye saçlarımı kestirdim :) hazırlık hazırlıktır :)

kızlar selamlar,

ben 5 nisanda, yani geçtiğimiz salı ovulasyon testinde koyu çizgiyi yakalamıştım. ama test yapmaya devam ettim. bugün ovulasyon testinde yine 2 koyu çizgi çıktı.

2 gündür kasıklarım ve karnım da ağrıyo. az önce evde bi gebelik testi bulup yaptım, nasılsa çıkmayacak ama aklımda kalmasın dedim. ama silik bi çizgi çıktı. adete 9 gün var. hamileliğin idrarda 9 gün önce çıkma ihtimali var mı sizce? ya da yeniden mi yumurtluyorum, noluyorum ben fikri olan paylaşırsa çok iyi gelecek bana...

hayırlı olsun darısı bizlere inşallah canım..kendiliğinden oldu dimi bir tedavi görmedin..bir sıkıntı var mııydı?benimde bir yıla yaklaştı..iyice umutsuzlaştım da
Tesekkur ederim :) amin. Yok herhangi bir tedavi gormedim ama ben de artık umudu kesmistim.hatta bu ay o kadar yogunduk ki denemeye dogru duzgun firsat bulamadik. Tamamen vucudundaki stres seviyesiyle alakali bi durum gibi geldi. Kafam oradayken hic pozitif olmadi.ne zaman aklimdan cikti oluverdi. Umarim senin dw yakin zamanda haberlerini aliriz :) beslenmene dikkat et ve stres yapma olabildigince.

Merhaba cok tesekkurler. Burada paylasmak iyi geldi. Esler pek anlayamiyor sanirim bu durumlari. Yasayanlar anliyor sanirim bir tek :) evet hemen yarin doktora gidicem randevu verirlerse. Ben yurtdisindayim ve burada randevusuz gitmek icin acilden girmej gerek ancak. Yarin bir arayip biraz acil oldugunu soyleyerek erken vakte randevunalmaya calisacagim. Insallah olur. Cok heyecanliyim. Sormam gerekenler konusunda tavsiyesi olan var mi? Cok acemiyim su an

Canim selam benimde 4 ve 5 nisanda yumurtlamam oldu ve o günleride çok iyi degerlendirdik. Benimde adetime 7-8 gün var ve hamile kalmis olabilirim diye düsünüyorum..
İlişkiden bir sonraki gün itibariyle 3 gün boyunca uyudum.
Dün başımda çok şiddetli agrı vardı geçmedi.
İlişkiden iki gün sonra pembe leke başladı ve iki gün sürdü, bugün kesildi.
Ayaklarım çok üşüyor ve bacaklarım agrıyor.

Geçmişte 12 hafta süren bir gebelik yaşamıştım. Herkes birşey söylüyor ama inan bana herkes hamileligini çok farklı yaşıyor. İlk gebeligimde daha günüm gelmeden canım mangalda sucuk ekmek çekmişti. Kilolarca sucuk alıp yaptırıp çatlayana kadar yemiştim ve asla ihtimal vermiyordum hamilelige, tek korunmasız ilişki yaşamıştık çünkü ve doktorda hamile kalmak istediginde tedavi olman gerekli demişti.. Sonra ayaklarıma gramplar girmeye başladı, o gün aklıma şüphe düştü ve işyerimde test yaptım..
İkinci çizgi anında kırmızı oldu ve günüm gelmemişti bile daha.
Bazısında günü geçtigi halde ikinci çizgi hayal gibi çıkıyor halbuki..
Umutlandırmakta istemem ama olabilir.. İstedigin haberi alabilmen umuduyla canım..
Bende sabırsızlıkla bekliyorum ve çok zor biliyorumm

Canim hayirli olsun, çok sevindim. Ilk hafta yasadigin belirtile oldumu ?

ah ahhh stres benim baş düşmanım..denemeye çalışcam artık stres yapmamayı..yakın zamanda ben de veririrm güzel haberler umarımm:)

çok çok çok teşekkürler ayrıntılı cevabın için. eşim çok çabuk umutlanıp, olmadığında hayal kırıklığı yaşıyor. o yüzden onunla da şu aşamada paylaşamıyorum yaşadığımı. bu sebeple cevabının benim için kıymeti çok fazla. inşallah ikimiz de güzel haberleri alırız canım benim.

Canim hayirli olsun, çok sevindim. Ilk hafta yasadigin belirtile oldumu ?
Merhaba canim. Tesekkur ederim. Darisi basina. Ilk hafta ne zamandi onu bile hatirlamiyorum. Bir belirti olduysa da ben hic kendimi dinlemedigimden farketmemisimdir. Dedigim gibi bu ay hic planlamiyorduk. Surekli seyahat halindeydik. O arada farketmemisim olduysa da. Son 2 haftadir adet agrilarina benzer agrilar yasamaya basladim ama bir turlu olamadim. Normalde de cok duzensiz oldugu icin umutlanmayi birakmistim. Taa ki dun gece surekli bir kasik agrisi oldu uyutmadi beni. Cok hafif ama aklimi mesgul etmeye yetti. Bu sabah da dayanamadim artik. Gidip esimle test aldık ve aninda belirdi cizgi.

Amin canim, yazarsin birkaç güne hayirli haberini bekliyorum canim

Çok sevindim canim, hayirli saglikli bir evlat olsun insallah

Ca
Canim cok sevindim adina inseallah sag salim bebisini kucagina alirsin :) hayirlisi inseallah hamisin duasi kabul olur :)

Ca
Canim cok sevindim adina inseallah sag salim bebisini kucagina alirsin :) hayirlisi inseallah hamisin duasi kabul olur :)

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin Mevlam. Darısı hepimizin başına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…