- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım günaydın bu saatte benden başka kimse uyanmaz herhalde ama ovulasyon testi nde çift çizgi hemde yumurtlama günü dışında bence gebelik olabilir inşallah da vardırKızlar lütfen yarım
3 gün geciktim hadi gebelik testi yoktu ovulasyon yapayım dedim böyle çıktı ama 1 saniyede bu nedir şimdi acilll
Gozun aydin cnm. Insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin yavrunu :)Merhaba tekrar. Ben bgüne kadar bekledim ama artık sessiz sessiz düşünmektense test yapmaya karar verdim. Ve sonuc pozitif cıktı. Hem de çok koyu bir çizgi şeklinde. Ama yine de cok heyecan yapmamaya çalışıyorum doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu öğrenene kadar. Şu an şaşkınlık içerisindeyim sadece. Bu arada birkaç gundur de cok hafif bulantılarım var. Sanırım hesaplarıma göre 5. haftasında falanım. Umarım herşey yolundadır. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. 1 senedir bu anı bekliyordum ama şu anda sadece şaşkınlık ve tuhaf bir sakinlik var üzerimde. :)
9a az kaldi cnm dayan biraz ya da internetten nobetci eczaneye bak yakinindadir belki nobetci olan :)9 da açılıyor eczane canım elim ayağım titriyor hiç ihtimal vermedim spor yaptım 1 kere birlikte olduk hala şokkk tayım
Ayy 9 nasıl olcak ya
Büyük ihtimalle hamilesin canim ovu testlele hcg hormonunuda ölçermiş yumurtlama günü dışında kırmızı olması ondanmış şimdikten. Hayırlı olsunKızlar lütfen yarım
3 gün geciktim hadi gebelik testi yoktu ovulasyon yapayım dedim böyle çıktı ama 1 saniyede bu nedir şimdi acilll
Sakin ol canım kaç aydır bekliyorum 2 saat mi bekleyemem diye kendine telkin ver vur kafayı yat en iyisi.9 da açılıyor eczane canım elim ayağım titriyor hiç ihtimal vermedim spor yaptım 1 kere birlikte olduk hala şokkk tayım
Ayy 9 nasıl olcak ya
canimmm insallah hamilesindiiirr :)))9 da açılıyor eczane canım elim ayağım titriyor hiç ihtimal vermedim spor yaptım 1 kere birlikte olduk hala şokkk tayım
Ayy 9 nasıl olcak ya
canım inşallah güzel haberi alacaksın inşallah hamilesinAyy kızlar çok sağolun bekliyoruz eşimle 9 u çok heyecan yaptım 17 aydır bekliyorum ama hala negatif çıkcak diye endişe ediyorum bu kadar ümitlenmişken.
ac tok farketmez canimm :))) yaa nobetci eczane baksana yaa cok merak ettim heyecanlandimm :))Gebelik Testi pozitif ise hemen sağlık ocağına gidip aç karnına mı kan vermem gerekiyor hamişler
Tamam canım çok sağol az kaldı 50 dk :)ac tok farketmez canimm :))) yaa nobetci eczane baksana yaa cok merak ettim heyecanlandimm :))
ayy idrar biriktircek misin direk bakacak misin yoksaaaTamam canım çok sağol az kaldı 50 dk :)
Canim ya bende çok heyecanlandim hayirlisiyla vardır inşallah. Ne kadar çok beklediğini ve pko olduğunu biliyordum.Rabbim yüzüne gülsünTamam canım çok sağol az kaldı 50 dk :)
cift cizgiden 24 36 saat sonra yumurta catlar canim siliklestiyse yumurta ya catlamak uzeredir yada catlamistir.. dolayisiyla cift cizginin oldugu gun ve ertesi gun iliskinin olmasi hamilelik ihtimalini arttirir :)Gunaydin kızlar ara sira sizi takip ediyorum. Size bi sorum olacakti cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler. Ovulasyon testinde çift cizgiyi yakaladiktan sonra silik cizgi yumurtanin kesinlikle catladigini mi gösterir. Catlamasa bile testin siliklesme ihtimali var mıdır.
Allah razı olsun canım ama daha belli deil bakalım çok heyecan yaptım merakla bekliyorum sonucuCanim ya bende çok heyecanlandim hayirlisiyla vardır inşallah. Ne kadar çok beklediğini ve pko olduğunu biliyordum.Rabbim yüzüne gülsün
Sonuç da güzel olur inşallah canm az daha sabir. Belki de hsg ise yaramıştır. Bende çok uzatmadan cektireyim inşallahAllah razı olsun canım ama daha belli deil bakalım çok heyecan yaptım merakla bekliyorum sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?