Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar lütfen yarım
3 gün geciktim hadi gebelik testi yoktu ovulasyon yapayım dedim böyle çıktı ama 1 saniyede bu nedir şimdi acilll
Canım günaydın bu saatte benden başka kimse uyanmaz herhalde ama ovulasyon testi nde çift çizgi hemde yumurtlama günü dışında bence gebelik olabilir inşallah da vardır böyle okan duymuştum bu topicde. Hemen koş bi gebelik testi al bence

9 da açılıyor eczane canım elim ayağım titriyor hiç ihtimal vermedim spor yaptım 1 kere birlikte olduk hala şokkk tayım
Ayy 9 nasıl olcak ya

Gozun aydin cnm. Insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin yavrunu :)

9 da açılıyor eczane canım elim ayağım titriyor hiç ihtimal vermedim spor yaptım 1 kere birlikte olduk hala şokkk tayım
Ayy 9 nasıl olcak ya
Sakin ol canım kaç aydır bekliyorum 2 saat mi bekleyemem diye kendine telkin ver vur kafayı yat en iyisi. Rabbim isteyince hiç bir şey engel olmuyo neden olmasın inş vardır

Gunaydin kızlar ara sira sizi takip ediyorum. Size bi sorum olacakti cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler. Ovulasyon testinde çift cizgiyi yakaladiktan sonra silik cizgi yumurtanin kesinlikle catladigini mi gösterir. Catlamasa bile testin siliklesme ihtimali var mıdır.

cift cizgiden 24 36 saat sonra yumurta catlar canim siliklestiyse yumurta ya catlamak uzeredir yada catlamistir.. dolayisiyla cift cizginin oldugu gun ve ertesi gun iliskinin olmasi hamilelik ihtimalini arttirir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…