- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
biriktireyim demi 10 da yapayım en iyisi canımayy idrar biriktircek misin direk bakacak misin yoksaaa(
kesinlikle hsg işe yaramış dicem varsa canım ve isteyen herkese hsg yi önercemSonuç da güzel olur inşallah canm az daha sabir. Belki de hsg ise yaramıştır. Bende çok uzatmadan cektireyim inşallah
aynen hic sivi almadanbiriktireyim demi 10 da yapayım en iyisi canım
Canim bide adetlerin düzeni nasıl. Benimki çok fazla uzayabiliyokesinlikle hsg işe yaramış dicem varsa canım ve isteyen herkese hsg yi önercem
iyiki varsınız ya siz olmasaydınız ne yapcaktım ,o kadar ümit ettim şimdi inşallah vardır bebiş yaaynen hic sivi almadan( dogru sonuc icin azicik daha sabir ( ayy cok heyecan yaptim yemin ederim kendim gibi sevincliyim su an :)))
insallaahh caniimm :))iyiki varsınız ya siz olmasaydınız ne yapcaktım ,o kadar ümit ettim şimdi inşallah vardır bebiş ya
31 günde bazen 34 lere çıkar ama kilo verdim ben 17 kilo ondan sonra 31 i geçmedi öncesi 35lere bile çıktığı oluyorddu ara ara canımCanim bide adetlerin düzeni nasıl. Benimki çok fazla uzayabiliyo( pko var bende de .bu ay tek doz klomen kullandım buyumedi. Regli bekliyorum şimdi günde iki doz kullancam
valla 17 aydır bekliyorum canım 1 saat ne ki :)Hadi inşallah elma şekeri ıdrarı yap bi şeye beklesin. Ovuda eğer böyle koyu ise idrarda da çıkar inşallah .sen birden fazla test alll hemen yap ıdrarı bekletince yine yaparsinnasıl bekliycen
Teşekkür ederim cevabin için, hic doktora gitmedim 3 aydir ovu testi kullaniyorum adetim 26-27 gunde bir olur ve genelde 13.gun cift cizgiyi gördüm ve ertesi gun siliklesti. Bu yumurtlanin olduğunu gosterir degil micift cizgiden 24 36 saat sonra yumurta catlar canim siliklestiyse yumurta ya catlamak uzeredir yada catlamistir.. dolayisiyla cift cizginin oldugu gun ve ertesi gun iliskinin olmasi hamilelik ihtimalini arttirir :)
Canım çok meraklandık bi tane yap sonra yine yaparsın hadi çatlatma bizivalla 17 aydır bekliyorum canım 1 saat ne ki :)
yeterki souç güzel olsun pozitif çıkarsa inşalllah çıkar hemen gidip kan vereyim
testim geldi kızlar 9.30 da yapcam dayanamıyorum bende :)Canım çok meraklandık bi tane yap sonra yine yaparsın hadi çatlatma bizi
Merhaba cok tesekkurler. Burada paylasmak iyi geldi. Esler pek anlayamiyor sanirim bu durumlari. Yasayanlar anliyor sanirim bir tek :) evet hemen yarin doktora gidicem randevu verirlerse. Ben yurtdisindayim ve burada randevusuz gitmek icin acilden girmej gerek ancak. Yarin bir arayip biraz acil oldugunu soyleyerek erken vakte randevunalmaya calisacagim. Insallah olur. Cok heyecanliyim. Sormam gerekenler konusunda tavsiyesi olan var mi? Cok acemiyim su an
aynen yumurtladigini gosterir ama verimli yumurta olup olmadigini ancak doktor soyler bence bi kadin dogum uzmanina gozukmelisin :)Teşekkür ederim cevabin için, hic doktora gitmedim 3 aydir ovu testi kullaniyorum adetim 26-27 gunde bir olur ve genelde 13.gun cift cizgiyi gördüm ve ertesi gun siliklesti. Bu yumurtlanin olduğunu gosterir degil mi
Ac tok farketmuo cnmGebelik Testi pozitif ise hemen sağlık ocağına gidip aç karnına mı kan vermem gerekiyor hamişler
eveeetttt tebrikleeerrr ay cookk sevindiiimmmm hayirli olsuuunnnn agliyorum su an vallahi hormonel isteeKızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm
Aaayyyy vallahi nasil da belli olmus cizgi masallaaahhh. Hadi gozun aydin canim simdi hemeeen kan tahliline :)Kızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?