Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim bide adetlerin düzeni nasıl. Benimki çok fazla uzayabiliyo ( pko var bende de .bu ay tek doz klomen kullandım buyumedi. Regli bekliyorum şimdi günde iki doz kullancam
31 günde bazen 34 lere çıkar ama kilo verdim ben 17 kilo ondan sonra 31 i geçmedi öncesi 35lere bile çıktığı oluyorddu ara ara canım

Hadi inşallah elma şekeri ıdrarı yap bi şeye beklesin. Ovuda eğer böyle koyu ise idrarda da çıkar inşallah .sen birden fazla test alll hemen yap ıdrarı bekletince yine yaparsinnasıl bekliycen

Hadi inşallah elma şekeri ıdrarı yap bi şeye beklesin. Ovuda eğer böyle koyu ise idrarda da çıkar inşallah .sen birden fazla test alll hemen yap ıdrarı bekletince yine yaparsinnasıl bekliycen
valla 17 aydır bekliyorum canım 1 saat ne ki :)
yeterki souç güzel olsun pozitif çıkarsa inşalllah çıkar hemen gidip kan vereyim

cift cizgiden 24 36 saat sonra yumurta catlar canim siliklestiyse yumurta ya catlamak uzeredir yada catlamistir.. dolayisiyla cift cizginin oldugu gun ve ertesi gun iliskinin olmasi hamilelik ihtimalini arttirir :)
Teşekkür ederim cevabin için, hic doktora gitmedim 3 aydir ovu testi kullaniyorum adetim 26-27 gunde bir olur ve genelde 13.gun cift cizgiyi gördüm ve ertesi gun siliklesti. Bu yumurtlanin olduğunu gosterir degil mi

Kızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.

Eklentiler

• 20160411_085319.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 99

Hiç bişey sorup kafanı bulandırma derim..
Sağlıklı mı bir sorun var mı diye sorsan yeterli zaten doktorunda sana bunların bilgisini vericektir.
Belirti olarak yaşadığın ve zor olan şeler varsa onları paylaşabilirsin doktorunla yardımcı olabileceği bir durumsa yardımcı olur yada normal diyebilir.
Ben hala gittiğimde çoookk heyecanlıyım :)

Teşekkür ederim cevabin için, hic doktora gitmedim 3 aydir ovu testi kullaniyorum adetim 26-27 gunde bir olur ve genelde 13.gun cift cizgiyi gördüm ve ertesi gun siliklesti. Bu yumurtlanin olduğunu gosterir degil mi
aynen yumurtladigini gosterir ama verimli yumurta olup olmadigini ancak doktor soyler bence bi kadin dogum uzmanina gozukmelisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…