- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
Hayırlı olsun canım allh tamamına erdirsin inşallahKızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm
Valla gayet koyu cikmis cnm ya bence bi kan tahlili yaptirKızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.
Hamilelik belirtisi olmasına gerek yok canım, tebrikler sağlıkla al kucağına bebeğini :)Kızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.
Kızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm
bence ozele git bi kadin dogum doktoruna gozuk oyle kolestrol felan haricinde daha bir suru hormon vs. testlerine bakiliyor :)) aayy vallahii cok sevindim canim beniimm Rabb im saglik hamilelikle saglikli bebis nasip etsin :)))çok sağolun kızlar soktayım valla ne diceğimi bilemiyorumbhchrk Allah razı olsun
kızlar 1 muz yedim sağlık ocağı yarın gel dedi şeker kolestrol hepsine bakcakmış napayım sizce özele mi gitsem 1 gün sonra çıkar dedi hem ayyy napcam nasıl bir mutluluk Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin ama kan vermeden rahat edemicem
Anladım canım istersen sende verirsin kafa da bitiyor.
Allah bağışlasın oğluna hamileliğini nasıl öğrendin ? Belirtin olmuş muydu?
Kızlar lütfen yarım
3 gün geciktim hadi gebelik testi yoktu ovulasyon yapayım dedim böyle çıktı ama 1 saniyede bu nedir şimdi acilll
Ayy kızlar çok sağolun bekliyoruz eşimle 9 u çok heyecan yaptım 17 aydır bekliyorum ama hala negatif çıkcak diye endişe ediyorum bu kadar ümitlenmişken.
Ayy kızlar çok sağolun bekliyoruz eşimle 9 u çok heyecan yaptım 17 aydır bekliyorum ama hala negatif çıkcak diye endişe ediyorum bu kadar ümitlenmişken.
çok sağolun kızlar soktayım valla ne diceğimi bilemiyorumbhchrk Allah razı olsun
kızlar 1 muz yedim sağlık ocağı yarın gel dedi şeker kolestrol hepsine bakcakmış napayım sizce özele mi gitsem 1 gün sonra çıkar dedi hem ayyy napcam nasıl bir mutluluk Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin ama kan vermeden rahat edemicem
Canim çok çok çok sevindim vallahi gözlerim doldu. Nasıl bi surprizdir yarabbim .hiç bi zman umidi kaybetmek yok demekki.. Rabbim ol derse oluyor. . sağlıklı bi şekilde kucaginâ da alırsın inşallah canım. Bu güzel duyguyu isteyen herkes tatsin insallahKızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm
Aynen öyle canım hadi Gözünaydın ayy çok sevindim YA maşallah bu ay bereketli olacakKızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm
Bu aklima gelmemişti bu çarşamba adet gunum bakalim ona gore randevu alayim teşekkür ederimaynen yumurtladigini gosterir ama verimli yumurta olup olmadigini ancak doktor soyler bence bi kadin dogum uzmanina gozukmelisin :)
adetinin 2. veya 3. gunu gidersen doktora daha iyi olur canimm yumurtaliklarin daha belirgin oluyor guzel haberlerini bekliyoruz :))Bu aklima gelmemişti bu çarşamba adet gunum bakalim ona gore randevu alayim teşekkür ederim
hayırlı olsun canım..çok sevindim darsı bizlere inşallah..kist duruyorsa bu ay bende hsg çektircektim tedaviye başlayamadığımızdan..inşallah bana da umut olur hsg:)Kızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm
Verdigin bilgiler cok isime yarayacak amin inşallah güzel haberler veririmadetinin 2. veya 3. gunu gidersen doktora daha iyi olur canimm yumurtaliklarin daha belirgin oluyor guzel haberlerini bekliyoruz :))
Canım kanıtlanmış bir tehlikesi yokmuş ama zararlı diyolar araştırmadım bilgim yok ama ben ilk gittiiğimde doktor karnımdan muayneyle göremedi çok küçük oluyor ya bebek gözükmeyebiliyor, bende çok merak ettiğim ve varlığından emin olmak istediğim için alttan muayneyi kabul ettim.Alttan ultrasonla bakmak isterse doktor ne yapayım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?