Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.
Hamilelik belirtisi olmasına gerek yok canım, tebrikler sağlıkla al kucağına bebeğini :)

çok sağolun kızlar soktayım valla ne diceğimi bilemiyorum bhchrk Allah razı olsun
kızlar 1 muz yedim sağlık ocağı yarın gel dedi şeker kolestrol hepsine bakcakmış napayım sizce özele mi gitsem 1 gün sonra çıkar dedi hem ayyy napcam nasıl bir mutluluk Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin ama kan vermeden rahat edemicem

Ne guzrl kizlar hamis haberleri sıkc geliyor hadi bakalm.darisi bize insAllah :)Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin dua edin bizede guzel anneler

bence ozele git bi kadin dogum doktoruna gozuk oyle kolestrol felan haricinde daha bir suru hormon vs. testlerine bakiliyor :)) aayy vallahii cok sevindim canim beniimm Rabb im saglik hamilelikle saglikli bebis nasip etsin :)))

Anladım canım istersen sende verirsin kafa da bitiyor.
Allah bağışlasın oğluna hamileliğini nasıl öğrendin ? Belirtin olmuş muydu?

belirtim vardı canım gaz ve mide ekşimesi vardı en çokta....

Kızlar lütfen yarım
3 gün geciktim hadi gebelik testi yoktu ovulasyon yapayım dedim böyle çıktı ama 1 saniyede bu nedir şimdi acilll

Ayy kızlar çok sağolun bekliyoruz eşimle 9 u çok heyecan yaptım 17 aydır bekliyorum ama hala negatif çıkcak diye endişe ediyorum bu kadar ümitlenmişken.

Kızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm

Ah canım ahhh ben demedim mi sana test yap diyee bak içime doğmuş demek kiii..... hayırlı olsun çok sevindimmm çooookkkk :) sağlıkla kucağına da alırsın inşallahhhhhhhhh

İmkanın varsa özele git canım doktorunu arastır hemde daha erken alırsın herşeyinin sonucunu..

Kızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm
Canim çok çok çok sevindim vallahi gözlerim doldu. Nasıl bi surprizdir yarabbim .hiç bi zman umidi kaybetmek yok demekki.. Rabbim ol derse oluyor. . sağlıklı bi şekilde kucaginâ da alırsın inşallah canım. Bu güzel duyguyu isteyen herkes tatsin insallah

aynen yumurtladigini gosterir ama verimli yumurta olup olmadigini ancak doktor soyler bence bi kadin dogum uzmanina gozukmelisin :)
Bu aklima gelmemişti bu çarşamba adet gunum bakalim ona gore randevu alayim teşekkür ederim

kızlar hepinizden Allah razı olsunnn çok sağolun
birde kan verip herşeyin yolunda olduğunu duysam çok rahatlıcam
yarın 10.10 gece özel karataş hastanesine randevu aldım şeker kolesterol herşeye bakılcakmış öyle mi oluyor bana bilgi verirmisiniz kızlar siz deneyimlisiniz

adetinin 2. veya 3. gunu gidersen doktora daha iyi olur canimm yumurtaliklarin daha belirgin oluyor guzel haberlerini bekliyoruz :))
Verdigin bilgiler cok isime yarayacak amin inşallah güzel haberler veririm

Alttan ultrasonla bakmak isterse doktor ne yapayım sizce?
Canım kanıtlanmış bir tehlikesi yokmuş ama zararlı diyolar araştırmadım bilgim yok ama ben ilk gittiiğimde doktor karnımdan muayneyle göremedi çok küçük oluyor ya bebek gözükmeyebiliyor, bende çok merak ettiğim ve varlığından emin olmak istediğim için alttan muayneyi kabul ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…