- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
çok mutluyum canım hala inanamıyorum ama korkuyorum inşallah herşey yolundadırCanım kanıtlanmış bir tehlikesi yokmuş ama zararlı diyolar araştırmadım bilgim yok ama ben ilk gittiiğimde doktor karnımdan muayneyle göremedi çok küçük oluyor ya bebek gözükmeyebiliyor, bende çok merak ettiğim ve varlığından emin olmak istediğim için alttan muayneyi kabul ettim.
kızlar hepinizden Allah razı olsunnn çok sağolun
birde kan verip herşeyin yolunda olduğunu duysam çok rahatlıcam
yarın 10.10 gece özel karataş hastanesine randevu aldım şeker kolesterol herşeye bakılcakmış öyle mi oluyor bana bilgi verirmisiniz kızlar siz deneyimlisiniz
canim alttan bakacagini zannetmiyorum ama bakarsa da bir zarari olmaz doktora ilk 1 2 hafta bakmisti bana kanamam var diye.. rahim agzinda tikac olustuktan sonra zaten bakmaz.. sana bence su an sadece kan testi yapacak ve 2 gun sonra tekrar cagirip artisa bakacakAlttan ultrasonla bakmak isterse doktor ne yapayım sizce?
sana birde tavsiyem pihtilasma testi de yaptir devlet karsilamiyor ben 750tl verdim ama degdi cunku dusuk seviyede risk cikti igne kullanicam doguma kadar ve sonraki hamileliklerimde de.. cunku pihti bebegin kalbini durdurabiliyormus.. bizim pko muz var o yuzden.. mutlaka yaptir sana tavsiyem bi de insallah benim doktorum gibi senin doktorun da sana progestan ve coraspin baslatir direkçok mutluyum canım hala inanamıyorum ama korkuyorum inşallah herşey yolundadır
o zaman alttan muayene ile baksın benimde bakalım
çok mutluyum canım hala inanamıyorum ama korkuyorum inşallah herşey yolundadır
o zaman alttan muayene ile baksın benimde bakalım
ateşini ölç canım biraz fikir verir..bide keske ovulasyon testi yapsaydın..ayrıca o kıntının gelmesi zaten direk yumurtanıın çatladığını göstermiyor yumurtanın büyüdüğünü gösteririyor..en iyi progesteron hormonuna baktırarak anlarsın çatlayıp çatlamadığını.arkadaslar merhaba ben bu ay catlatma ıgnesı yaptırdım ama ben yumurtladıgımı anlamadım tamam agrılarım oldu ama o akıntıyı gormedm ben acaba catlamısmıdırkı ya
catlatma ıgnesını vurdurdugum zamandan sonra cok boyle yandıgımı bılıyorum da ne bılıyım hep yumurtanın catladıgını o akıntıdan anlıyormusuz gıbı bılıyoruzya bende her vcye gıttıgımde bakıyorum yok bıde surkelı tuvalete cıkıyorum anlamadmateşini ölç canım biraz fikir verir..bide keske ovulasyon testi yapsaydın..ayrıca o kıntının gelmesi zaten direk yumurtanıın çatladığını göstermiyor yumurtanın büyüdüğünü gösteririyor..en iyi progesteron hormonuna baktırarak anlarsın çatlayıp çatlamadığını.
Nasıl Yapılıyor canım bu test yarın bi hcg troid şeker hepsine baksınlar bakalım inşallah sağlıklı gebeliğim olursana birde tavsiyem pihtilasma testi de yaptir devlet karsilamiyor ben 750tl verdim ama degdi cunku dusuk seviyede risk cikti igne kullanicam doguma kadar ve sonraki hamileliklerimde de.. cunku pihti bebegin kalbini durdurabiliyormus.. bizim pko muz var o yuzden.. mutlaka yaptir sana tavsiyem bi de insallah benim doktorum gibi senin doktorun da sana progestan ve coraspin baslatir direk( ben faydasini gordum..
akdeniz anemisi var kızlar bende pıhtılaşma testini de yaptırayım o zaman sevinç korku endişe hepsi var şu an inşallah sağlıkla alırım kucağıma
akdeniz anemisi olduğunu doktora da söyle mutlaka.. korkulacak bir şey yok pıhtılaşma testini mutlaka yaptır canımmm her şey güzel olacaakk merak etmeee :))Nasıl Yapılıyor canım bu test yarın bi hcg troid şeker hepsine baksınlar bakalım inşallah sağlıklı gebeliğim olur
bhchrk canım hangi teste 750 tl verdin ne için yapıldı
istersen 4 saat sıvı almadan idrarını biriktir test yap :) ya da daha güvenilir olsun dersen yarın sabah ilk idrarınla yapMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım biz de bu ay inşallah bebiş düşünüyoruz. Adetimi bugün yrn olmam lazım mide bulantım yok ama arada bir karnımın alt bölgesine kramp giriyor ve sürekli geğirme isteğim oluyor. midem de yanıyor. sizce idrar testini ne zaman yapayım ? teşekkürler
inşallahhh canım bütün tahlillerimle gitcem bakalım yarın inşallah güzel haberlerle dönerimakdeniz anemisi olduğunu doktora da söyle mutlaka.. korkulacak bir şey yok pıhtılaşma testini mutlaka yaptır canımmm her şey güzel olacaakk merak etmeee :))
Allah korusun tatlım ya iyi düşünelim iyi olsun tabi önlem almakta hayır var diye düşünüyorum bende ,şimdi yarın hcg şeker kolesterol baksınlar bakalım kaç tüp alıyorlar bunlar için peki?elma_sekerim01 kan pıhtılaşma testi canım trombofili paneli diye geçiyo.. genetik bir test.. daha sonradan değişebilecek bir değer değil yani.. devlet karşılamıyormuş Acıbademde 750 tl ye yaptırdım 6 küçük tüp kan aldılar 2 haftada sonuç çıktı.. düşük seviyede risk çıktı o yüzden ne olur ne olmaz doktor düşük dozda iğne başlattı.. aşı gibi deri altına yapılıyor koldan.. göbekten de olabiliyor.. bizim tolere edebildiğimiz pıhtılar bebeğe denk gelirse tıkanma dolayısıyla bebeğin kalbini durdurabiliyormuş maalesef Allah korusun çoğu gebe hastam kullanıyor.. birinden de duymuştum hiç bir şey yokken 3.ay sonunda cinsiyet öğrenmeye gidiyorlar kalbi durmuş bebeğin.. kürtajdan sonra araştırınca bu pıhtılardan olduğu söyleniyor.. ben şimdi doğuma kadar ve bundan sonraki hamileliklerimde bu iğneyi kullanıcam.. kendi isteğimle baktırttım iyiki de baktırmışım böyle kötü sürprizlere kalbim dayanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?