- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
canım sana ayrıca teşekkür ederimbelirtim vardı canım gaz ve mide ekşimesi vardı en çokta....
Ah canım ahhh ben demedim mi sana test yap diyeebak içime doğmuş demek kiii..... hayırlı olsun çok sevindimmm çooookkkk :) sağlıkla kucağına da alırsın inşallahhhhhhhhh
inşallahhh canım bütün tahlillerimle gitcem bakalım yarın inşallah güzel haberlerle dönerim
benim bu dediğim test için 6 tane küçük tüp aldılar ama daha öncekiler için de 3 büyük tüp almışlardı.. çok fazla etkilemez merak etme aç gitmen gereken bir durum yok güzelce kahvaltını et öyle gitAllah korusun tatlım ya iyi düşünelim iyi olsun tabi önlem almakta hayır var diye düşünüyorum bende ,şimdi yarın hcg şeker kolesterol baksınlar bakalım kaç tüp alıyorlar bunlar için peki?
tabi canım aynen ben dediğin testi doktora sorar bu hafta yaptırırım olmazsa bakalım yarın aç gitmem gerekiyormuşbenim bu dediğim test için 6 tane küçük tüp aldılar ama daha öncekiler için de 3 büyük tüp almışlardı.. çok fazla etkilemez merak etme aç gitmen gereken bir durum yok güzelce kahvaltını et öyle gitgüzel haberlerle dönersin inşallah tabi Allah korusun tabi ama her şey bebek için sonuçta önlem almak lazım ben yaptırdım iyiki yaptırmışım diyorum sonradan keşke dememek için en baştan baktırmak lazım her şeye :)
kızlar hepinizden Allah razı olsunnn çok sağolun
birde kan verip herşeyin yolunda olduğunu duysam çok rahatlıcam
yarın 10.10 gece özel karataş hastanesine randevu aldım şeker kolesterol herşeye bakılcakmış öyle mi oluyor bana bilgi verirmisiniz kızlar siz deneyimlisiniz
canım sana ayrıca teşekkür ederiminşallah yarın güzel haberlerle dönerim doktor dan..
Canım Selamsekerli_seker Tahminde bulundumu doktorun merak ettim canim:))
ben hep testler için akşam gitmiştim iş dolayısıyla doktor herhangi bir şey dememişti tabi sen bilirsin yine de hayırlı haberlerini bekliyoruz :))tabi canım aynen ben dediğin testi doktora sorar bu hafta yaptırırım olmazsa bakalım yarın aç gitmem gerekiyormuş
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım biz de bu ay inşallah bebiş düşünüyoruz. Adetimi bugün yrn olmam lazım mide bulantım yok ama arada bir karnımın alt bölgesine kramp giriyor ve sürekli geğirme isteğim oluyor. midem de yanıyor. sizce idrar testini ne zaman yapayım ? teşekkürler
inşallah canım sanırım adetimin gecikmesini çok fazla beklemeden testi yapıcam haber veririm size :)istersen 4 saat sıvı almadan idrarını biriktir test yap :) ya da daha güvenilir olsun dersen yarın sabah ilk idrarınla yapinşallah hamilesindir canım haberlerini bekliyoruz :))
teşekkür ederim deneyip sonucu sizlerle paylaşacağımm :)Hoşgeldin canım, bugün yarınsa testte çıkabilir bence dene :)
İnşallah hamilesindir, haberlerini bekleriz.
Peki canım Üniversitesidw yapılıyo mu? Bana doktorum ilk yapılacak testlerde söylemişti bi test ismi hatırlamıyorum ama o test genelde 3 ve fazlası düşük olanlara yapılıyomuş yine t ile başlıyordu ama şart değil dedi bende yaptırdım mı hatırlamıyorumelma_sekerim01 kan pıhtılaşma testi canım trombofili paneli diye geçiyo.. genetik bir test.. daha sonradan değişebilecek bir değer değil yani.. devlet karşılamıyormuş Acıbademde 750 tl ye yaptırdım 6 küçük tüp kan aldılar 2 haftada sonuç çıktı.. düşük seviyede risk çıktı o yüzden ne olur ne olmaz doktor düşük dozda iğne başlattı.. aşı gibi deri altına yapılıyor koldan.. göbekten de olabiliyor.. bizim tolere edebildiğimiz pıhtılar bebeğe denk gelirse tıkanma dolayısıyla bebeğin kalbini durdurabiliyormuş maalesef Allah korusun çoğu gebe hastam kullanıyor.. birinden de duymuştum hiç bir şey yokken 3.ay sonunda cinsiyet öğrenmeye gidiyorlar kalbi durmuş bebeğin.. kürtajdan sonra araştırınca bu pıhtılardan olduğu söyleniyor.. ben şimdi doğuma kadar ve bundan sonraki hamileliklerimde bu iğneyi kullanıcam.. kendi isteğimle baktırttım iyiki de baktırmışım böyle kötü sürprizlere kalbim dayanmaz
Ayyy cnm gozun aydin takip ediyodum ben seni cok cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin bi arkadasimin daha bugun halime oldugunu ogrendim ne guzel bir gunKızlar yaptım şimdi ben hamilemiyimmmm
inşallahhh canım darısı sizlere tez vakitte ,bakalım dediğin gibi herşeye baktırayım inşallah güzel haberler duyarım çok heyecanlıyım yarın nasıl olcak :)canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam :) güzel haberlerini alacaksın sen hiç korkma sakın :) bak artık içinde büyüyen minicik tatlı mı tatlı bir canlı var :) kan şekeri, kolestrol, tirodid vs. vs.. bakılıyor hepsine.. hatta bana hepatit b yaptırmıştı doktor bağışıklığım yokmuş diye aşı bile olmuştum.. ne var ne yok her şeye baktır canım kanda.. vitaminlere bile... garanti olsun sonuçların... sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
çok teşekkür ederim canımmmAyyy cnm gozun aydin takip ediyodum ben seni cok cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin bi arkadasimin daha bugun halime oldugunu ogrendim ne guzel bir gun
Aynen biraz dalga gecmis ama erkegede benzetmis olabilir belki nub dan falan hayirlisi olsun canim biz iyiyiz cok sukur aynı:)))Canım Selam
Demedi
%50 Erkek dedi bende zaten ihtimal %50 50 ihtimal var dedim gülüştük dalga geçti benle galiba
3 hafta sonra gel bakalım dedi. Bende daha birşey diyemedim.
Senin durumun nasıl canım oğlun ne durumda annesi..
Daha çok varmış ama yumurtlama ağrısıda olabilirarkadaslar adetıme 13 gun kaldı ama karnımda adet sancısı gıbı bır agrı vr ozellıkle sol tarafımda dıken dıken bıseyler batıyor acaba bıseyler olabılırmı bır umıt ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?