Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım sana ayrıca teşekkür ederim inşallah yarın güzel haberlerle dönerim doktor dan..

inşallahhh canım bütün tahlillerimle gitcem bakalım yarın inşallah güzel haberlerle dönerim

Allah korusun tatlım ya iyi düşünelim iyi olsun tabi önlem almakta hayır var diye düşünüyorum bende ,şimdi yarın hcg şeker kolesterol baksınlar bakalım kaç tüp alıyorlar bunlar için peki?
benim bu dediğim test için 6 tane küçük tüp aldılar ama daha öncekiler için de 3 büyük tüp almışlardı.. çok fazla etkilemez merak etme aç gitmen gereken bir durum yok güzelce kahvaltını et öyle git güzel haberlerle dönersin inşallah tabi Allah korusun tabi ama her şey bebek için sonuçta önlem almak lazım ben yaptırdım iyiki yaptırmışım diyorum sonradan keşke dememek için en baştan baktırmak lazım her şeye :)

tabi canım aynen ben dediğin testi doktora sorar bu hafta yaptırırım olmazsa bakalım yarın aç gitmem gerekiyormuş

canım sana ayrıca teşekkür ederim inşallah yarın güzel haberlerle dönerim doktor dan..

canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam :) güzel haberlerini alacaksın sen hiç korkma sakın :) bak artık içinde büyüyen minicik tatlı mı tatlı bir canlı var :) kan şekeri, kolestrol, tirodid vs. vs.. bakılıyor hepsine.. hatta bana hepatit b yaptırmıştı doktor bağışıklığım yokmuş diye aşı bile olmuştum.. ne var ne yok her şeye baktır canım kanda.. vitaminlere bile... garanti olsun sonuçların... sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

sekerli_seker Tahminde bulundumu doktorun merak ettim canim:))
Canım Selam
Demedi

%50 Erkek dedi bende zaten ihtimal %50 50 ihtimal var dedim gülüştük dalga geçti benle galiba
3 hafta sonra gel bakalım dedi. Bende daha birşey diyemedim.
Senin durumun nasıl canım oğlun ne durumda annesi..

tabi canım aynen ben dediğin testi doktora sorar bu hafta yaptırırım olmazsa bakalım yarın aç gitmem gerekiyormuş
ben hep testler için akşam gitmiştim iş dolayısıyla doktor herhangi bir şey dememişti tabi sen bilirsin yine de hayırlı haberlerini bekliyoruz :))

Hoşgeldin canım, bugün yarınsa testte çıkabilir bence dene :)
İnşallah hamilesindir, haberlerini bekleriz.

istersen 4 saat sıvı almadan idrarını biriktir test yap :) ya da daha güvenilir olsun dersen yarın sabah ilk idrarınla yap inşallah hamilesindir canım haberlerini bekliyoruz :))
inşallah canım sanırım adetimin gecikmesini çok fazla beklemeden testi yapıcam haber veririm size :)

Peki canım Üniversitesidw yapılıyo mu? Bana doktorum ilk yapılacak testlerde söylemişti bi test ismi hatırlamıyorum ama o test genelde 3 ve fazlası düşük olanlara yapılıyomuş yine t ile başlıyordu ama şart değil dedi bende yaptırdım mı hatırlamıyorum

inşallahhh canım darısı sizlere tez vakitte ,bakalım dediğin gibi herşeye baktırayım inşallah güzel haberler duyarım çok heyecanlıyım yarın nasıl olcak :)

arkadaslar adetıme 13 gun kaldı ama karnımda adet sancısı gıbı bır agrı vr ozellıkle sol tarafımda dıken dıken bıseyler batıyor acaba bıseyler olabılırmı bır umıt ıste

Aynen biraz dalga gecmis ama erkegede benzetmis olabilir belki nub dan falan hayirlisi olsun canim biz iyiyiz cok sukur aynı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…