- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Reglmden 10 gün önce kasık ağrısıyla belirti yaşamaya başladım ama başka bir sebepte olabilir canım, inşallah bebek vardır.arkadaslar adetıme 13 gun kaldı ama karnımda adet sancısı gıbı bır agrı vr ozellıkle sol tarafımda dıken dıken bıseyler batıyor acaba bıseyler olabılırmı bır umıt ıste
evet yaptırmak şart değil ama ben çoğu hastama verdiğim için meraktan araştırdım yaptırmak istedim iyiki de yaptımışım.. tıp fakülteleri ücretsiz yapıyormuş galiba ama sonuç 1 ayda çıkıyormuş.. açıkçası ben tıp fakültelerine pek güvenmiyorum o yüzden kendi doktoruma yaptırdım canım beniimmPeki canım Üniversitesidw yapılıyo mu? Bana doktorum ilk yapılacak testlerde söylemişti bi test ismi hatırlamıyorum ama o test genelde 3 ve fazlası düşük olanlara yapılıyomuş yine t ile başlıyordu ama şart değil dedi bende yaptırdım mı hatırlamıyorum
bence yumurtan çatlıyor canım boş geçirme bu günleriarkadaslar adetıme 13 gun kaldı ama karnımda adet sancısı gıbı bır agrı vr ozellıkle sol tarafımda dıken dıken bıseyler batıyor acaba bıseyler olabılırmı bır umıt ıste
canımEki Görüntüle 1811987
Kozlenmis patates canım bi kontrast yaparmısın bana ben yapamıyorum dediğin siteden.
Sorma canım öyle oldu valla göğüslerim sönük hiç belirtim yok , belirtilere takılmayın herşeyi geçtim de eşimin mutluluğu herşeye değer di çiftetelli oynadı :) testi bile beraber damlattık ilk çift çizgiyi o gördü ben saçımı toplarken :) yarın inşallah güzel haberlerle..darısı isteyen herkese olsunTebrik ederim,elma_sekerim01 Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin. Hiç beklenmeyen bir ayda gelen bu haber çok sevindirici olmuştur sizin için
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
merbaha bende aynı duyguları yaşıyorum adetim günü bugün veya yarın olmam lazım ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye bir yandan da çok merak ediyorum.Ben ilaç kullanmadım hiç eşim korunuyordu 2 aydır korunmuyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah olur :)Kızlar benimde adetıme 2 gün kaldı ama test yapmaya korkuyorum. Bu yüzden bat tarihimi bekliyorum. Her gün farklı şeyler hissediyorum. Daha önceleri yalnızca adetıme bir gün kala kasık ağrısı falan hissederdim. Ama bu defa bir hafta önceden bu güne kasik batması sabahları idrarda ilaç kokusu gibi bir koku hatta aserme gibi şeyler yaşıyorum dünde koku hassasiyeti başladı esimin almadığı kokuları almaya başladım. Bilemiyorum psikolojik te olabilir. Bir ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ve sol yumurtaligimda kist var hapı bıraktıktan sonra geçtiğimiz ay yumurtlama dönemimi değerlendirdik bu sebeplerle çok umudum yok içten içe de istiyorum. Aranızda benim gibi olanınız var mı? Hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalınır mi :)
Aminnnn, haklısın belirtiler yanıltıcı olabiliyor bu yüzden bende bat tarihimi bekliyorum hayırlısı olsun inşallah. Bende daha yeni çalışmalara başladım bu yüzden yazıları okuyunca anladım ki Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyorSorma canım öyle oldu valla göğüslerim sönük hiç belirtim yok , belirtilere takılmayın herşeyi geçtim de eşimin mutluluğu herşeye değer di çiftetelli oynadı :) testi bile beraber damlattık ilk çift çizgiyi o gördü ben saçımı toplarken :) yarın inşallah güzel haberlerle..darısı isteyen herkese olsun
Hadi hayırlısı inşallah hamilesindir. Bekle bakalım yarında olmazsan o zaman yaparsın. Peki adet olacağını hissediyor musun? Ben adet olacağım gün alttan basınç ve kasiklarimda ateş gibi yanma hissederimmerbaha bende aynı duyguları yaşıyorum adetim günü bugün veya yarın olmam lazım ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye bir yandan da çok merak ediyorum.Ben ilaç kullanmadım hiç eşim korunuyordu 2 aydır korunmuyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah olur :)
canım ben 5.6 gün öğrenmeden önce mide yanması ekşimesi yaşadım günlerce hiç bu kadar uzun süre yanma olmaz normalde .Bisey sorucam hanimlar...hamilelik belirtisi olarak mide yanmasi yasayan oldu mu? Yabi bulanti falan yok ama son bikac gundur reflü gibi midem kayniyor..mide asidi bogazimda..böyle belirtisi olan oldu mu??
Ay hadi insallah :) valla cok fenayim..3gun falandir böyle..uykumdan uyandim dun gece okadar acidi midem...yeterki bebiş olsun..çekerim napalım :)canım ben 5.6 gün öğrenmeden önce mide yanması ekşimesi yaşadım günlerce hiç bu kadar uzun süre yanma olmaz normalde .
rabbim gönlündekini versin inşallah canımAy hadi insallah :) valla cok fenayim..3gun falandir böyle..uykumdan uyandim dun gece okadar acidi midem...yeterki bebiş olsun..çekerim napalım :)
Saol canim hepimizin :) sen de hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallahrabbim gönlündekini versin inşallah canım
benim kasıklarıma ara ara ufak sancılar giriyor normal adetHadi hayırlısı inşallah hamilesindir. Bekle bakalım yarında olmazsan o zaman yaparsın. Peki adet olacağını hissediyor musun? Ben adet olacağım gün alttan basınç ve kasiklarimda ateş gibi yanma hissederim
adet olcak gibi hissediyorum ara ara ama daha farklı olarak kasıklarıma bazen az kramp giriyor bide mide yanması var .sendeki belirtiler de aynımı ha bide aşırı duygusalım ağlanmıcak şeylere ağlamaya başladım psikolojik mi bilmiyorum :)Hadi hayırlısı inşallah hamilesindir. Bekle bakalım yarında olmazsan o zaman yaparsın. Peki adet olacağını hissediyor musun? Ben adet olacağım gün alttan basınç ve kasiklarimda ateş gibi yanma hissederim
Bak sen görmüşsün canımmmAnaPatron canım bilmiyorum sen hayalet çizgi gördün mü testinde ama ben kontrastla oynayınca benimkinde olduğu gibi hayalet çizgi gördüm umarım gözlerim yalan söylemiyordur Eki Görüntüle 1812096
ay canım ya sen görmedin miGörmedimcanım belki sen görürsün dedim
Herkese Günaydın Hanımlar.. Tek tek okudum, ne güzel bebek haberleri var, Allah saglıklı kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah
Benim yumurtlamamın üzerinden bir hafta geçti..
İlşkiden 24 saat sonra 30 kiloluk bavulu ikinci kata taşıdım ve tam üç gün boyunca yataktan neredeyse kalkamadan uyudum. Bugünde yataktan zorla kalktım yeterince uyudugum halde. Sanki hiç uyumamışım gibi yorgun bir ifade var yüzümde, gözlerimin feri sönmüş sanki.
Kasıgımın oldugu kısım çok kabarık duruyor.
İlişkiden iki üç gün sonra iki gün süren açık pembe leke geldi ve son iki gündür kesildi.
İlişkiden dört gün sonra aşırı şiddetli baş agrısı yaşadım.
Bugünde sag kasıgıma bıcak saplandı sanki biran.
Dün gece gögüslerimdeki damarlar resmen yeşil bir şekilde komple deri üstünden görünüyordu.
Anne olmayı çok istesemde kritik bir dönem yaşadıgımız için bir yandanda kaygılarım var. Allah herşeyin vaktini en iyi kendi bilir, hayırlısı artık hakkımızda ama zamansızda olsa var gibi hissediyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?