En geç 17 sinde olmam lazim canim. Buara aramiz çokta iyi degil gibi, biraz sorunlarimiz var. O yüzden biraz zamansiz gibi sanki, hamile kalmışsam şaşkınlık mutluluk kararsızlık gibi duyguların hepsini bir arada yaşayacam sanırım ama sanırım var gibi, hislerim o yönde. Hayırlısı Allah tan.Hakkında hayırlı olsun canım, nezaman regl günün?
Ayrıca neden zamansız anlayamadım.
Yok canımmm net çizgi görmeden ümitlenmicemay canım ya sen görmedin miumarım bende doğru görmüşümdür inşallah hamilesindir ama yine de bekle ümitlenme üzülmeni istemem benim yüzümden kuzum
kızz valla görüyorum şimdi yine baktım görüyorum http://www.picmonkey.com/ gir editten foto yükle exposureye tıkla kontrastı 41 b ile başlayanı -12 h ile başlayan 0 da kalsın s başlayan -12 yapYok canımmm net çizgi görmeden ümitlenmicemgeçen ay ağzımın payını aldım
kızlr bişey sorucam..doktor bana hgs çekildiğin ay koruncaksın dedi. sizin doktorlar öyle bişey demedi heralde. ben de bir ay boşa gitsin istemiyorum.önümüzdeki ay çekilcem muhtemelen korunsam mı korunmasam acaba?elma_sekerim01 canım tebrik ederim hsg çekilmiştin sende bu ay konuşmuştuk başka bi tedavi bişi olmuş muydu ? bende buay çekildim 3gün gecikmeli regl oldum
korunma canım bana dr bu ay şansın çok yüksek korunma sakın bazı kadınlar korunuyor bilmeden korktukları için dedi çoğu dr birkaç gün sonra ilişkiye başlayın diyorkızlr bişey sorucam..doktor bana hgs çekildiğin ay koruncaksın dedi. sizin doktorlar öyle bişey demedi heralde. ben de bir ay boşa gitsin istemiyorum.önümüzdeki ay çekilcem muhtemelen korunsam mı korunmasam acaba?
bunu öğrendiğim iyi oldu canım sağolasınkorunma canım bana dr bu ay şansın çok yüksek korunma sakın bazı kadınlar korunuyor bilmeden korktukları için dedi çoğu dr birkaç gün sonra ilişkiye başlayın diyor
En geç 17 sinde olmam lazim canim. Buara aramiz çokta iyi degil gibi, biraz sorunlarimiz var. O yüzden biraz zamansiz gibi sanki, hamile kalmışsam şaşkınlık mutluluk kararsızlık gibi duyguların hepsini bir arada yaşayacam sanırım ama sanırım var gibi, hislerim o yönde. Hayırlısı Allah tan.
12 hafta süren bir gebelik yaşamıştım geçmişte ve yaşım 36. Aslında annelik özlemiyle yanıp tutuşuyorum amaa..
yok canım bu ay başlıcaktık tedaviye onu geç yumurtlama günüm idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ,tutmaz diye ilaç içtim üstüne sporlar yaptım oluruna bıraktım bu ay hiiiç düşünmedim belki de o yüzden geldi meleğim ama yarın tahlil vercem öyle içim rahatlıcak bakalım dua edin,bende size dua edicem inşallah tez sağlıklı bebişleriniz olur.elma_sekerim01 canım tebrik ederim hsg çekilmiştin sende bu ay konuşmuştuk başka bi tedavi bişi olmuş muydu ? bende buay çekildim 3gün gecikmeli regl oldum
korunma canım benim doktorum öyle bişey demedi ve korunan görmedim açıkcası..kızlr bişey sorucam..doktor bana hgs çekildiğin ay koruncaksın dedi. sizin doktorlar öyle bişey demedi heralde. ben de bir ay boşa gitsin istemiyorum.önümüzdeki ay çekilcem muhtemelen korunsam mı korunmasam acaba?
canım inanmıyorum hamilemisin çok şaşırdım ve çok sevindimçok sağolun kızlar soktayım valla ne diceğimi bilemiyorumbhchrk Allah razı olsun
kızlar 1 muz yedim sağlık ocağı yarın gel dedi şeker kolestrol hepsine bakcakmış napayım sizce özele mi gitsem 1 gün sonra çıkar dedi hem ayyy napcam nasıl bir mutluluk Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin ama kan vermeden rahat edemicem
belki de inofolic in katkısı da olmuştuurryok canım bu ay başlıcaktık tedaviye onu geç yumurtlama günüm idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ,tutmaz diye ilaç içtim üstüne sporlar yaptım oluruna bıraktım bu ay hiiiç düşünmedim belki de o yüzden geldi meleğim ama yarın tahlil vercem öyle içim rahatlıcak bakalım dua edin,bende size dua edicem inşallah tez sağlıklı bebişleriniz olur.
evet canımmm senden cesaret aldım hsg de ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN SENDEN tez hamilelik haberi ver inşallahhhcanım inanmıyorum hamilemisin çok şaşırdım ve çok sevindimaşılama için dr gittinmi ne yaptın diye bi bakayım dedim hamilesin inşallah , yarın kan vericeksin sanırım bende güzel haberlerini bekliyorum canım hayırlısı olsun
hsg sonrası ilk ay hemde :) benim 3.ay hala tık yok :))
SENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN kesinlikle hsg+inofolic+hergün 3 incir yedim ve geçen ay soğan suyu da yapmıştımbelki de inofolic in katkısı da olmuştuurr
Canım bende edit fln bile çıkmıyo hatta uygulamasını indirdim.oda çalışmıyor..kızz valla görüyorum şimdi yine baktım görüyorum http://www.picmonkey.com/ gir editten foto yükle exposureye tıkla kontrastı 41 b ile başlayanı -12 h ile başlayan 0 da kalsın s başlayan -12 yap
Aaaa tebrikk ederim canımevet canımmm senden cesaret aldım hsg de ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN SENDEN tez hamilelik haberi ver inşallahhh
yarın kan vercem onun stresi var ne olcak doktor ne dicek bakalım
sendende razı olsun canım benim ne demek inşallah meleğin seninle bende bekliyorum güzel haberlerinievet canımmm senden cesaret aldım hsg de ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN SENDEN tez hamilelik haberi ver inşallahhh
yarın kan vercem onun stresi var ne olcak doktor ne dicek bakalım
teşekkür ederim canımmmAaaa tebrikk ederim canım
inşallah güzel haberlerle canımmmsendende razı olsun canım benim ne demek inşallah meleğin seninle bende bekliyorum güzel haberlerini
yardımcı olduysam ne mutlu bana canım Rabb im sağlıklı hamilelile sağlıklı bebiş nasip etsin :))SENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN kesinlikle hsg+inofolic+hergün 3 incir yedim ve geçen ay soğan suyu da yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?