Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ümidini kestin attın kafandan ondan canım rahat bırakamıoz kafaları :) inşallah herşey güzel gider kavuşursun bebişine cnm

Hamileliginin ilk bir iki haftasinda gözlerinin feri sönmüs gibi yüzünde yorgun ifade olanlar oldumu hanimlar ?
Sürekli uyudugum halde sanki hiç uyumamisim gibi, kii birseyleri kafaya takinca asla uyuyamam bile aslinda ben

Hamileliginin ilk bir iki haftasinda gözlerinin feri sönmüs gibi yüzünde yorgun ifade olanlar oldumu hanimlar ?
Sürekli uyudugum halde sanki hiç uyumamisim gibi, kii birseyleri kafaya takinca asla uyuyamam bile aslinda ben
Uykum yok ama göz kapaklarım ağır geliyor sanki bat 16 sı

Normalde duygusal biriyim, geçtiğimiz hafta öyle olmuştum bende her şeye ağlıyordum. Bende mide yanması yok ama iştah var :) umarım hamilesindir

Hayırlısı olsun hakkında. Ben hiç hamile kalmadım ama okuduklarimdan yola çıkarak belirtiler var görünüyor.

Hayirli olsun cok sevindim canim saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim :))) ilk bebegin mi

Hayirli olsun cok sevindim canim saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim :))) ilk bebegin mi
Evet canım ilk bebeğim olcak Rabbim nasip ederse ilk defa hamile kaldım inşallah kucağıma almak nasip olur benim ve siz hamile arkadaşlarımın sağlıklı gebeliklerimiz olsun yarın bi sonuç belli olsun şükür namazı kılcam çok istedim çünkü rabbimden en ilginç olanı ise eşim 10 gündür sen hamilesin dedi durdu Hayır dedim üzülürsün deme öyle dedim görürsün dedi malum olmuş eşime de inşallah sonu güzel olsun

Amin canim cok sükür canim rabbim daim etsin mutlulugunuzu:))

Arkadaslar adetime 3 gun var. Kahverengi kanamam var pembemsi. Adetim günü gününe olur. Adet kanı olması imkansiz. Hamilelik belirtisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…