ümidini kestin attın kafandan ondan canım rahat bırakamıoz kafaları :) inşallah herşey güzel gider kavuşursun bebişine cnmyok canım bu ay başlıcaktık tedaviye onu geç yumurtlama günüm idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ,tutmaz diye ilaç içtim üstüne sporlar yaptım oluruna bıraktım bu ay hiiiç düşünmedim belki de o yüzden geldi meleğim ama yarın tahlil vercem öyle içim rahatlıcak bakalım dua edin,bende size dua edicem inşallah tez sağlıklı bebişleriniz olur.
canım yine gördüm
Insallah canim, dualarinizi eksik etmeyinUmarım en kısa sürede düzelir, çünkü sen hissediyorsan kesin hamilesindir bende çok hissetmiştim..
canim vala ben de gordum ama gecen ayki durumlardan cok uzulmustum o yuzden birsey demicem
Aynen canım geçen ay gözle görünüyodu amavalla görünüyor ama senin geçen ay biliyorsun çizgi vardı gebelik yoktu beklemek lazımAnaPatron
Evet canım biliyorum gözümle koyu çizgi görmeden kaptırmam kendimicanim vala ben de gordum ama gecen ayki durumlardan cok uzulmustum o yuzden birsey demicem
Uykum yok ama göz kapaklarım ağır geliyor sankiHamileliginin ilk bir iki haftasinda gözlerinin feri sönmüs gibi yüzünde yorgun ifade olanlar oldumu hanimlar ?
Sürekli uyudugum halde sanki hiç uyumamisim gibi, kii birseyleri kafaya takinca asla uyuyamam bile aslinda ben
Normalde duygusal biriyim, geçtiğimiz hafta öyle olmuştum bende her şeye ağlıyordum. Bende mide yanması yok ama iştah var :) umarım hamilesindirbenim kasıklarıma ara ara ufak sancılar giriyor normal adet
adet olcak gibi hissediyorum ara ara ama daha farklı olarak kasıklarıma bazen az kramp giriyor bide mide yanması var .sendeki belirtiler de aynımı ha bide aşırı duygusalım ağlanmıcak şeylere ağlamaya başladım psikolojik mi bilmiyorum :)
Hayırlısı olsun hakkında. Ben hiç hamile kalmadım ama okuduklarimdan yola çıkarak belirtiler var görünüyor.Herkese Günaydın Hanımlar.. Tek tek okudum, ne güzel bebek haberleri var, Allah saglıklı kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah
Benim yumurtlamamın üzerinden bir hafta geçti..
İlşkiden 24 saat sonra 30 kiloluk bavulu ikinci kata taşıdım ve tam üç gün boyunca yataktan neredeyse kalkamadan uyudum. Bugünde yataktan zorla kalktım yeterince uyudugum halde. Sanki hiç uyumamışım gibi yorgun bir ifade var yüzümde, gözlerimin feri sönmüş sanki.
Kasıgımın oldugu kısım çok kabarık duruyor.
İlişkiden iki üç gün sonra iki gün süren açık pembe leke geldi ve son iki gündür kesildi.
İlişkiden dört gün sonra aşırı şiddetli baş agrısı yaşadım.
Bugünde sag kasıgıma bıcak saplandı sanki biran.
Dün gece gögüslerimdeki damarlar resmen yeşil bir şekilde komple deri üstünden görünüyordu.
Anne olmayı çok istesemde kritik bir dönem yaşadıgımız için bir yandanda kaygılarım var. Allah herşeyin vaktini en iyi kendi bilir, hayırlısı artık hakkımızda ama zamansızda olsa var gibi hissediyorum sanki
Hayirli olsun cok sevindim canim saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim :))) ilk bebegin miSorma canım öyle oldu valla göğüslerim sönük hiç belirtim yok , belirtilere takılmayın herşeyi geçtim de eşimin mutluluğu herşeye değer di çiftetelli oynadı :) testi bile beraber damlattık ilk çift çizgiyi o gördü ben saçımı toplarken :) yarın inşallah güzel haberlerle..darısı isteyen herkese olsun
İnşallahhh canımmümidini kestin attın kafandan ondan canım rahat bırakamıoz kafaları :) inşallah herşey güzel gider kavuşursun bebişine cnm
Evet canım ilk bebeğim olcak Rabbim nasip ederse ilk defa hamile kaldım inşallah kucağıma almak nasip olur benim ve siz hamile arkadaşlarımın sağlıklı gebeliklerimiz olsun yarın bi sonuç belli olsun şükür namazı kılcam çok istedim çünkü rabbimden en ilginç olanı ise eşim 10 gündür sen hamilesin dedi durdu Hayır dedim üzülürsün deme öyle dedim görürsün dedi malum olmuş eşime de inşallah sonu güzel olsunHayirli olsun cok sevindim canim saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim :))) ilk bebegin mi
Amin canim cok sükür canim rabbim daim etsin mutlulugunuzu:))Evet canım ilk bebeğim olcak Rabbim nasip ederse ilk defa hamile kaldım inşallah kucağıma almak nasip olur benim ve siz hamile arkadaşlarımın sağlıklı gebeliklerimiz olsun yarın bi sonuç belli olsun şükür namazı kılcam çok istedim çünkü rabbimden en ilginç olanı ise eşim 10 gündür sen hamilesin dedi durdu Hayır dedim üzülürsün deme öyle dedim görürsün dedi malum olmuş eşime de inşallah sonu güzel olsun
Cümlemizin ki ni etsin inşallah canım teşekkür ederimAmin canim cok sükür canim rabbim daim etsin mutlulugunuzu:))
Hadi hayırlısı.. Benimde 16-18 arası gelmesi lazım bebek yoksa ama kasıklarımda baskı var ve çok kabarık şişmiş duruyor..Uykum yok ama göz kapaklarım ağır geliyor sankibat 16 sı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?