Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bu ay yumurtlama günü dolu geçti :) adetime 1 hafta var akşam camasirima kahverengi leke geldi. Peceteye açık pembe leke hala gelio ve kasiklarimda ağrı var acaba yerleşme kanaması olabilirmi
olabilir neden olmasın arkadaşım belirtin falan var mı bunu dışında? kist varsa belki ondan dolayı da olabilir.umarım hamilesindir

Canım 2. Bebeği 1 senedir istiyoruz. Doktor bu sıkıntı yok dedi. Ama 7 sene ara verdiğim için biraz geç olur dedi. Kizimdahiç lekelenme olmadı kasiklarimdada çok ağrım var anlayamadım. Pembe leke devam ediyor

Hanımlar size bişey danışmak istiyorum hiç bir belirti olmadan hamile olduğunu ogrenen varmı bende pko var o yüzden adet lerim gecikir hep gecen ay puregon ve catlatma iğnesi kullandım o yüzden olabilir mi

Canım 2. Bebeği 1 senedir istiyoruz. Doktor bu sıkıntı yok dedi. Ama 7 sene ara verdiğim için biraz geç olur dedi. Kizimdahiç lekelenme olmadı kasiklarimdada çok ağrım var anlayamadım. Pembe leke devam ediyor
benim kızım 6 yaşında nerdeyse 7 yıl oldu yani hamileliğide sayarsak ben 2 ayımda hamileyim kist de vardı alah nasip ederse her an herşey olabilir.ben kızımda leke olmamıştı ama bunda bata 4 gün kala 2 .3 damla pembe leke olmuştu..

Yok daha adete 1 hafta var yapmadim
benim bata 6 gün varken çok çok silik idrarda çıkmıştı 3 haftalıkken öğrendim yumurtlamadan sonraki 8 .gün yani çok erken oldu ve keşke geç öğrenseydim dedim valla kese görmek hcg yükselsin diye beklemek bebek kalp atımı stresli oluyor .umarım hamilesindir..

arkadasla sızdede gaz oluyomu bende cok fazla var hanı usuttum desem ustmedm yumurtlamanın belırtısımıdır sol taafımda butun gazlar

Amin canim, yazarsin birkaç güne hayirli haberini bekliyorum canim

bugün kan testinde beta hcg 60 çıktı. hamileyimmmm

bu vesile ile kendi erken hamilelik belirtimi de paylaşayım. Benzer durumu yaşayan arkadaşlarıma fikir verir belki.

bende döllenmeden 4 gün sonra falan şiddetli karın ve kasık ağrısı başladı. Genelde adetin ilk ya da ikinci günü yaşadığım kıvrandırıcı sancıya çok benzer. Adetime daha 10 günden fazla olduğu için garipsedim bu ağrıları. Geçmeyince de şüphelenmeye başladım. Bunun dışında belirgin bi şey yaşamadım. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

Ben sürekli uyumak istiyorum, belkide hamile degilimdir, hava degişimi ve bahar çarpmıştır belki.. Belirtiler hafifledi sanki.. Beklemek ve bu kafa karışıklıgı insanı yoruyor.. Belki bebek vardır diye kendimi yoracak şeylerde yapmaya çekiniyorum.. Neyseeee, hayırlısı

bhchrk canım ben 10 gündür folbiol alıyorum 5 mg. Aynı zamanda eşime de içiriyorum yumurtanın kalitesini mi artırır yoksa gebe kalmayı mı kolaylaştırır

bhchrk canım ben 10 gündür folbiol alıyorum 5 mg. Aynı zamanda eşime de içiriyorum yumurtanın kalitesini mi artırır yoksa gebe kalmayı mı kolaylaştırır
canım folbiol ün yumurta üzerine olumlu etkisi var evet ama eşine sadece vitamin takviyesi olur.. folbiol yerine sadece e vitamini içeren Ephynal 300 diye bir ilaç var.. eşine ondan vermen daha iyi olur.. E vitaminin spermlere etkisi vardır

Eşime multi vitamin ve balık yağı da veriyorum arada. Peki folbiol bana faydası ne oluyo yani yumyrtamın büyümesini mi sağlıyor?

Eşime multi vitamin ve balık yağı da veriyorum arada. Peki folbiol bana faydası ne oluyo yani yumyrtamın büyümesini mi sağlıyor?

benim bildiğim kadarıyla folibol döllenmiş yumurtanın rahime daha kolay tutunmasını sağlıyor. Ayrıca bebeğin sinir sistemi için de faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…