Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eşime multi vitamin ve balık yağı da veriyorum arada. Peki folbiol bana faydası ne oluyo yani yumyrtamın büyümesini mi sağlıyor?
gelişimine faydalı ve daha sonra bebeğin sinir gelişimi için faydalı tabiki yumurtanı ekstra gelişmesini istiyorsan Inofolic diye bir folik asit+inozitol maddelerinin karışımı bi ilaç var.. folik asidin faydasının yanı sıra inozitol da yumurtayı geliştirme de çok etkili istersen bi araştır internetten
eşin için de arada vermek pek işe yaramaz benim dediğimi ilacı kullandırabilirsin eşine

Tamam canım araştırıp yine alayım o zaman bakalım bu ay inşallah olur gerek kalmaz

aynen gobegimle beraber gaz cok fena tatlim gorsen ( folik asit hazimsizlik yapiyor kabizligin da baslar yakinda.. ama ben careyi sabahlari kahvaltida buyuk bi salata yemekle buldum canimm hem kabizligi onluyo hem de gazini attiriyo )

aynen gobegimle beraber gaz cok fena tatlim gorsen ( folik asit hazimsizlik yapiyor kabizligin da baslar yakinda.. ama ben careyi sabahlari kahvaltida buyuk bi salata yemekle buldum canimm hem kabizligi onluyo hem de gazini attiriyo )
folic trio gebelik öncesi 2 ay kullandım hamileyken devam ettim bitti folic 1 verdi bana eczane farkeder mi sence? gaz mahvetti beni sütte tabi yaptı folicdemi yapıyormuşşş salata iyi fikir o zaman severim aklıma ne gelirse canım istiyor yavvv

Canim bende pko var folbiol ve glukofen kullanıyorum.doktora sordum inifolic i . sen bilirsin ama senin kullandığın ilaçlar da onun değerinde dedi. Sence kullanmalı mıyım. Bu kullandiklarimla birlikte kullanabilir miyim acaba ?

merhabaa kizlar... Bn telefonmdami programda olan yumurtlama tarihine gore iliski oldu iliskiden 2 gun sonra silerken pembe kan oldu... Adetm normalde bu pazar yani daha 5 gun falan var ama dun de azicik pembe akinti geldi adet oldm sandm agrimda vardi biraz ama bugn hic bisi yok..bide adetime 10_12 gun varken yani bir hafra once sol gogsm agriyodu bacagim kolum falan kalp rahatsizligi sanip korktm ama buda hamilelik belirtisiyms die okudm sonra sizce nedir bu durumlar bnm yasadiklarimi yasayan varmi. Hamile kalmak cok istiyorum ve bu ayda hissediyodm. Sizce bilincaltimi test yapmaktan korkuyorm olumsz cikio hep yikiliyorum.dahada adet gunumw var gorunuo. Bu gelen pembe kanama adetmi sizce

Canım yerleşme kanaması olabilir belki o akınti. Bende akıntı dışında bahsettiğin herşey var. Hatta bugün aynada kirpiklerimin birbirine girdiğini karıştığını gördüm bu da belirtiymis. Burada okuduklarimdan sonra idrarimi yaptıktan sonra oturdum klozetin yanına içini incelemeye başladım küçücük beyaz parçalar var. Adetıme iki gün kaldı ama bende senin gibi psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Umarım hamileyizdir

Canım slm bende de ilişkiden iki gün sonra iki gün üst üste hafif pembe lekeler geldi, bugünde biara gördüm ama çok hafifti. Bende varlıgından şüphe ediyorum, ayaklarım 24 saat buz gibi hiç ısıtamıyorum ve başka belirtilerde var..
Pembe leke genelde döllenme gerçekleşirken oluyor sanırım, ilişki olur olmazda döllenmenin gerçekleşmesi birkaç gün sürüyor zaten biliyorsun.. İnşallah hayırlı haberlerini alırız

kullandiklarin sadece folik asit nerdeyse.. benim dedigim yumurtayi gelistiren bi madde daha iceriyo.. hani yumurtam gelissin diyorsan inofolic en iyisi ) internetten prospektusune bak anlarsin )

onun degerinde diye bir tabir olabilir mi ya :/ doktor iste.. icerik bilmez.. ilaclari biz biliyoruz.. kizdim bak sen de bi baksan internetten tek tek ayni olmadigiji anlarsin.. inofolic ozellikle pko lular icin.. bence inofolic kullan sen bilirsin )

Bilmiyormuş zaten netten baktı söyledi folik asit ve vitamin içeriyor dedi. Glukofen de işe yariyomus ama inofolic ile birlikte icebilir miyim ki canm .

Bilmiyormuş zaten netten baktı söyledi folik asit ve vitamin içeriyor dedi. Glukofen de işe yariyomus ama inofolic ile birlikte icebilir miyim ki canm .
Pkolularda insulin direnci oluyomus ya o yüzden verdi glukofeni. Napsam bilemedimm.bu arada folbiol da kullanıyorum ya . inofolic kullanırsan onu birakmaliyim dimi. Kusura bakma canm gece gece çok soru sordum :)

P pinky-izmir alttan basınç derken Nasıl bişey benim bat yarın ve dediğin şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…