- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Bende genellikle adet olacağım gün ya da gecesinde alttan basınç oluyor. Yani rahim kanı boşaltmak için kasilip pompalama yapıyor ya bu sebeple bunu hissediyorum zaten böyle oluncada bir gün geçmeden adetim geliyor.@pinky-izmir alttan basınç derken Nasıl bişey benim bat yarın ve dediğin şey var
Bilmiyormuş zaten netten baktı söyledi folik asit ve vitamin içeriyor dedi. Glukofen de işe yariyomus ama inofolic ile birlikte icebilir miyim ki canm .
evet ama glukofen insulin direncinin yaninda kistlerin salgiladigi erkeklik hormonunu dusurur yumurtalara etkisi yok ki.. bana da vermisti doktorum ama ben pek faydasini gormedim.. inofolic alirsan forbiolu birakacaksin evet fazla olur cunku.. bu toz seklinde suya karistiriyorsun sabah aksam 1 tane canim :))Pkolularda insulin direnci oluyomus ya o yüzden verdi glukofeni. Napsam bilemedimm.bu arada folbiol da kullanıyorum ya . inofolic kullanırsan onu birakmaliyim dimi. Kusura bakma canm gece gece çok soru sordum :)
iyididr iyidir sade folik asit istebhchrk canım folik hamilelikte kulanılıyor ya folic trio bitti eczacı folic 1 verdi iyimidir diyorum
gunaydin canimm stres yapilacak bir durum yok :)) bak bebegi cok etkilersin :)) doktor bakmaya kalkarsa istemiyorum dersin.. ama simdi karindan gozukmez... hcg ye baktir dedigim gibi 2 gun sonra tekrar cagirir artis miktari icin :)) yukselme iyi cikarsa hesap yapar sana şu gun kese icin gel der :)) hcg 3000lerde olunca kese gozukuyor tatlim :)) iste hcg yaninda diger hormon testlerini de yapar :)) bunlar guzel seyler sakin stres yok :)) azicik sabrediceksin sadece .. bi keseyi gorun sonrasinda o kalp atisini bi duyun.. her gittiginizde ninni gibi insana en huzur veren sestir heralde :)))Günaydın kızlar
ben hamile kalmakla iş bitiyor sanmıştım halbuki şimdi başlıyormuş asıl,dün akşamdan beri stres yaptım alttan muayene olmak istemiyorum ne zaman karından görünür kızlar? , ilk etap da hcg alcaklar sadece demi ?
Günaydın kızlar
ben hamile kalmakla iş bitiyor sanmıştım halbuki şimdi başlıyormuş asıl,dün akşamdan beri stres yaptım alttan muayene olmak istemiyorum ne zaman karından görünür kızlar? , ilk etap da hcg alcaklar sadece demi ?[/QUOTE
Günaydın canım tebrik ederim öncelikle. İlk etapta dedigin gibi kan alırlar hcgye bakılır alttan baktirmak zorunda değilsin zaten cok yyyeniyse bisi gözükmez degerler 1000 falan olunca gözüküyor diye biliyorum. Benim 800lerdeyken görüşmüştu kesem.
Hadi ya benim bugun olmam lazım akşam basınç oldu :-(Bende genellikle adet olacağım gün ya da gecesinde alttan basınç oluyor. Yani rahim kanı boşaltmak için kasilip pompalama yapıyor ya bu sebeple bunu hissediyorum zaten böyle oluncada bir gün geçmeden adetim geliyor.
tabi tabi beraberinde diger testleri de istek yapar doktor bi kac tup kan alabilirler canim ondan ac karna gitme demistim ama sen bilirsin.. bence tok git kolestroldur sekerdir bunlari tokluk degerler diye degerlendirir doktorcvp yazdığın için çok sağol canım soğukkanlı ol diyorum kendime ama bi korku var işte inşallah herşey yolundadır ,alttan muayene yapmak isterse olmucam karar verdim ,peki hcg ye baktıktan ne zaman sonra diğer değerlere bakıyorlar v-canım
sağol canım benim ne bileyim işte korku girdi bi an heyecan yaptım çok galiba , aslında sağlık ocağı aç gel bütün değerlere bakılcak dedi özel de aç gitmemi ister diye aç gitcem bakalım ,desteğin için çok teşekkür ederimtabi tabi beraberinde diger testleri de istek yapar doktor bi kac tup kan alabilirler canim ondan ac karna gitme demistim ama sen bilirsin.. bence tok git kolestroldur sekerdir bunlari tokluk degerler diye degerlendirir doktor) ama ac gelin dediyse onu bilemem canim :)) ama sakin ol stres yok senin bulutlarin uzerinde olman lazim su aaannnn gulumse hadiiii bebek senden etkileniyooorrr bak
ne demek canim beniiimm vallahi cok agladim dun sevincten senin haberine simdi bile gozlerim doluyo :)) her zaman yardim destek icin buradayiz hepimiz :)) sen sadece stres yapma ve bence tok gitsağol canım benim ne bileyim işte korku girdi bi an heyecan yaptım çok galiba , aslında sağlık ocağı aç gel bütün değerlere bakılcak dedi özel de aç gitmemi ister diye aç gitcem bakalım ,desteğin için çok teşekkür ederim
kıyamam çok sağol tatlımmm benimne demek canim beniiimm vallahi cok agladim dun sevincten senin haberine simdi bile gozlerim doluyo :)) her zaman yardim destek icin buradayiz hepimiz :)) sen sadece stres yapma ve bence tok git) ben oyle gittim hic bi sorun olmadi hep aksam gitmistim cunku ) her sey guzel olacaaakk
peynir sut yumurta ye hadi bakalimm :)) cay kahve kola yok yasak :)) bundan sonra her seyi bebis icin yiyeceksin :)) bi de her sabah salata yersen kabizligini da onlemis olursun ben oyle care buldum :)) e malum bebis butun metabolizmamizi degistiriyor :)) bi de her gun 1.5 2 litre su :)))kıyamam çok sağol tatlımmm benim
hastaneyi aradım dediğin gibi aç gelmenize gerek yok dedi doğru demişsin ,sağlık ocağı farklı bakıyor demekki , bişeyler atıştırayım bari :)
bugün kan testinde beta hcg 60 çıktı. hamileyimmmm
Günaydın kızlar
ben hamile kalmakla iş bitiyor sanmıştım halbuki şimdi başlıyormuş asıl,dün akşamdan beri stres yaptım alttan muayene olmak istemiyorum ne zaman karından görünür kızlar? , ilk etap da hcg alcaklar sadece demi ?
önerilerin için teşekkürler canım evet hamilelikte kabızlık büyük sorun, çok duymuştumpeynir sut yumurta ye hadi bakalimm :)) cay kahve kola yok yasak :)) bundan sonra her seyi bebis icin yiyeceksin :)) bi de her sabah salata yersen kabizligini da onlemis olursun ben oyle care buldum :)) e malum bebis butun metabolizmamizi degistiriyor :)) bi de her gun 1.5 2 litre su :)))
2 gün girmemiştim canım klomen başladım tekrardan ama eşim pazar günü gidiyor bende doktordan gün saat öğrenip iğneden sonra gelicek eşim 1gun tek ilişkiyle olursa olcak artk hayırlısi diyorum bide sen nasılsın..İnşallah canım sağol allah razı olsun. Sen nasılsın
evet canım ilk etap da kan verelim bakalım inşallah güzel çıksın ama alttan muayene istemiyorum baktırmam nasılsa 6 haftalıkken karın dan görünüyormuş diye okudum bekleriz 1 hafta dahasağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrikler....
canım alttan bakmasını istemiyorsan bakmazlar..benim oğlumda 10 gün gecikmeden sonra sadece idrardaki pozitifle gittim kanda baktırmamıştım hiç acemilikten direk kesem görünmüştü o zaman usg de.. bakar doktor mutlaka söyler sana açıklamasını stres yapma etkiler bebişi :)
Canım nasılsın won durumlar nedirBilmiyormuş zaten netten baktı söyledi folik asit ve vitamin içeriyor dedi. Glukofen de işe yariyomus ama inofolic ile birlikte icebilir miyim ki canm .
Regli bekliyorum canim inşaallah çok uzamazCanım nasılsın won durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?