Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adet geciktikten sonra değerlere bakmayı uygun görüyor doktorlar, ondan gülümsemiştir. Adetin 5-7 gün gecikirse değerlerin hergün bir öncekinin 2katı degere artması bekleniyor cnm

Ümidini kesme cnm, ama oluruna bırakmak sanırm en iyisi.. bide ağır kaldırma bence, ben hamile olduğumu farketmeden koltukları çektim kaldırdım deli gibi temizlik yaptım kanamam oldu.. çok şükür allaha atlattım tabi.

Arkadaşlar adetime dokuz gün var dün bütün gün sağ kasık yumurtalık bölgemde çok aşırı titrşim ve pıt pıt oldu ve belli belirsz mide bulantm oldu bu sabh da hafif de olsa mide bulantısıyla uyandım sizce bebiş varmıdır en son 27 martta olmuştum cvp yazn lütfen

Aynen benim hissettiklerimi paylaşmışsın son adet tarihim 26 mart ve dün sol kaşığım benim de pıt pıt attı hep bir de göbek deliğimde karıncalanma gibi bir his var...mide bulantısı değil ama yanması ve ekşimesi var

Dreamss, evet bnde bakıyorum büyüklerimize nasıllll doğurdunuz o kadar çocuğu maşallah diyorumm.. :)
Ama sanırım eskiden böyle stres yoktu, cogu kimse çocuğum olmicak diye stres yapmıyor oyüzden de genelde oluveriyordu .. beslenme sekilleri degisti sebze yemek yerine fastfood alışkanlığımz başladı fln, gerçi sebzelerde artık hormonlu...
teknoloji gelişti olumsuzluklari gorebiliyor ve mudahale edebiliyorsun, bu iyi birsey ama ödüm kopuyor doktor ultrasona baktığında bir anormallik var dicek diye stres oluyorum...korkularimizi atsak iyi olacak..

Mrb mervee suan benim yasadiklarimi soyluyorsnz.. belirtiler kisiiden kisiye degisiklik gostrebilir tabi umarim hamilesinizdir ama yanilmamak icin adetinizin gecikmesini bekleyin derim ben

Mrb mucize, bnm suan yasadigim belirtileri yazmissin.. ilerleyen zmnlarda olur bu titresimler diye biliyorum ama belirtiler kisiden kisiye farklilik gostrebilir..
hamile kalmayi istedgm bir donemde adetim gecikti karnim sisti.10gun boyunca 4 aylik hamile gibiydim. Psikolojikti yani...yanilmistim..
Umarim hamilesindir ama yanilmamak icin adet gununun gecikmesini beklemelisn..

Canim şimdi adetin 26. Günü klomenle buyumedi yumlar.ve adeti bekliyorum ne zaman olacağım da meçhul. İnofolice ne zaman başlamaliyim sence?

Hanimlar benim bi derdim var gebeligimin basindan beri dis agrisi cekiyorum tehlikeli diye yaptirmadim 3ayimiz bitti sanirim simdi birseyler yapilabilir bu sure icinde agrim ilerledi dolgum düstü yarina randevu aldim ama cok kararsizim hamileyken dis cektiren yada tedavi ettiren var mi ?

Ben yorumunu kaçırmışım canım yeni gördüm
Ben doktorun bildiğinden eminim biliyor ama yanılmış olmamak adına söylemiyor sanırım..
1 hafta değil 2 hafta değil tam 3 hafta sonra söylicek

Geçmiş olsun canım, ben dolgu yaptırdım. Kanal tedavisi değil ama dolgu sorun olmuyor demişlerdi.
İstersen bir doktorunada danış ben yanlış yönlendirmek istemem ama dediğim gibi ben yaptırdım.

Ben ilk zamanlar iki gune bi kan verip takip yaptirmistim duzgun katlaniyor mu diye değerler canım

olur inş. canım ben dün elma_şekerin den sonra anladım saatlerce yatmak belinin altına yastık koymak falan bahane bak ne güzel tek ilişki ile hamile kaldı demekki rabbim ancak ol deyince oluyo seninki neden olmasın içini ferah tut caınm inş. olur... bende dostinex içiyorum yarım doz iki tane kaldı perşembe cuma yumutlama günüm değerlendircem birde perşembe günü prolaktin ölçümüne gitcem inş tabiki birde yumurtama baktırcam doktorum kabul ederse bakalım nasipp

hiç stres yapma daha çok zarar veriyorsun kendine zaten bi olumsuzluk varsa sanki strese girince geçiyor mu?? daha da artıyo böyle düşün canım ve tabiki bol dua et... bne inanıyorum rabbim yakın zamanda bizede nasip edecek hatta iyi ki önceden olmamış şimdi olmuş diycek kadar güzel bi zamanda )

Mrb mervee suan benim yasadiklarimi soyluyorsnz.. belirtiler kisiiden kisiye degisiklik gostrebilir tabi umarim hamilesinizdir ama yanilmamak icin adetinizin gecikmesini bekleyin derim ben

Merhaba inşallah bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız :) ya gerçekten mi bir an heyecanlandım...peki sizde ne gibi belirtiler olmuştu...bir de daha 12 gün var yani açıkcası bu kadar erken belirti olur mu? Psikolojiktir diye de düşünüyorum...

kızlar geldik doktordan karnımdan ultrasonla baktı 5mm dedi henüz çok yeni dedi fotoğrafını bile verdi minnacık:)
sonra kan verdim ama biyokimya,hemogram,hormon için 5 tüp kan aldılar eve geldim hemogram çıkmış ama hcg 11.2 bildiğiniz normal kan değerim bu benim hamielik için istemedi mi acaba kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…