- 1 Kasım 2015
- 173
- 91
- 13
Adet geciktikten sonra değerlere bakmayı uygun görüyor doktorlar, ondan gülümsemiştir. Adetin 5-7 gün gecikirse değerlerin hergün bir öncekinin 2katı degere artması bekleniyor cnmArkadaşlar bugün çok kötü oldum sağ kasığım çok fena ağrıdı ağladım şiddetinden sağ bacağım bile kasıldı yani o derece neyse bugün Hast gttik kan verdim 1.20 çıktı değer Dr adetin kaç gün geçmişti Dedi yarın adet günüm Dedi güldü haftaya prş cuma tekrar test yap büyük ihtimal yükselir değerin Dedi böle Bi durum yaşayan var mı acaba değeri böle 1.20 olup da hamile olan arkadaşlar var mo varsa yazar Mısınız
Ümidini kesme cnm, ama oluruna bırakmak sanırm en iyisi.. bide ağır kaldırma bence, ben hamile olduğumu farketmeden koltukları çektim kaldırdım deli gibi temizlik yaptım kanamam oldu.. çok şükür allaha atlattım tabi.Bende öyle gecen ay 4 gün varken testler yaptım bu ay 2 gün geçti yapmıyorum galiba olıruna bıraktım yada ümidim yok diye yapmıyorum sonunda kırmızların geleceğinden emin olduğum için.hayırlısı hakkımızda
Arkadaşlar adetime dokuz gün var dün bütün gün sağ kasık yumurtalık bölgemde çok aşırı titrşim ve pıt pıt oldu ve belli belirsz mide bulantm oldu bu sabh da hafif de olsa mide bulantısıyla uyandım sizce bebiş varmıdır en son 27 martta olmuştum cvp yazn lütfen
Dreamss, evet bnde bakıyorum büyüklerimize nasıllll doğurdunuz o kadar çocuğu maşallah diyorumm.. :)Tabiki geçmişte annelerimiz kist mi biliyordu sanki çatır çatır doğuruyor millet canım özellikle kırsal kesimde doğuma gidiyorlar sadece doktora. Biz çok pimpirikliyiz ordan burdan okuyoruz kafamıza göre yorumluyorz çok biliyo gibi birde teşhis koyuyoruz yanlış anlama bende öyleyim bırak akışına Rabbim en iyisini bizden iyi bilir şüphesiz :)
Mrb mervee suan benim yasadiklarimi soyluyorsnz.. belirtiler kisiiden kisiye degisiklik gostrebilir tabi umarim hamilesinizdir ama yanilmamak icin adetinizin gecikmesini bekleyin derim benAynen benim hissettiklerimi paylaşmışsın son adet tarihim 26 mart ve dün sol kaşığım benim de pıt pıt attı hep bir de göbek deliğimde karıncalanma gibi bir his var...mide bulantısı değil ama yanması ve ekşimesi var
İnşallah canım inşallah bende bitmesini bekliyorumRegli bekliyorum canim inşaallah çok uzamaz
Mrb mucize, bnm suan yasadigim belirtileri yazmissin.. ilerleyen zmnlarda olur bu titresimler diye biliyorum ama belirtiler kisiden kisiye farklilik gostrebilir..Arkadaşlar adetime dokuz gün var dün bütün gün sağ kasık yumurtalık bölgemde çok aşırı titrşim ve pıt pıt oldu ve belli belirsz mide bulantm oldu bu sabh da hafif de olsa mide bulantısıyla uyandım sizce bebiş varmıdır en son 27 martta olmuştum cvp yazn lütfen
Canim şimdi adetin 26. Günü klomenle buyumedi yumlar.ve adeti bekliyorum ne zaman olacağım da meçhul. İnofolice ne zaman başlamaliyim sence?evet ama glukofen insulin direncinin yaninda kistlerin salgiladigi erkeklik hormonunu dusurur yumurtalara etkisi yok ki.. bana da vermisti doktorum ama ben pek faydasini gormedim.. inofolic alirsan forbiolu birakacaksin evet fazla olur cunku.. bu toz seklinde suya karistiriyorsun sabah aksam 1 tane canim :))
iyididr iyidir sade folik asit iste12.haftaya kadar kullanicaksin canim ) folidoce da alabilirdin aslinda simdi ben onu kullaniyorum folik asit + b12 vitamini var icinde.. unutkanligimi da giderdi :))
hayırlısı canım o kadarından bir şey olmaz bebiş varsabenim gecikme yok 3 gün sonra gelmesi lazım ama adet belirtim de yok ... yani hafif şiş karnım dışında peçeteye gelen şeffaf akıntı vardı biraz.. sabah yoktu ama sonra oldu.. sabah kalktığımda baş dönmem ve çarpıntım vardı.. o da bebekle alakası yoktur eminim arada olur bana öyle.. :) 3 gün sonra test yaparım olmazsam.. inat ettim
çatlama kızerkek %50 dediyse ihtimal yüksek olabilir.. doktorlar görüyorlar ama söylemek istemiyorlar .. :)
Geçmiş olsun canım, ben dolgu yaptırdım. Kanal tedavisi değil ama dolgu sorun olmuyor demişlerdi.Hanimlar benim bi derdim var gebeligimin basindan beri dis agrisi cekiyorum tehlikeli diye yaptirmadim 3ayimiz bitti sanirim simdi birseyler yapilabilir bu sure icinde agrim ilerledi dolgum düstüyarina randevu aldim ama cok kararsizim hamileyken dis cektiren yada tedavi ettiren var mi ?
Canim şimdi adetin 26. Günü klomenle buyumedi yumlar.ve adeti bekliyorum ne zaman olacağım da meçhul. İnofolice ne zaman başlamaliyim sence?
Genelde pko olanlara verliyormus canim. Bhrck arkadaşımız eczacı sormayı unuttum reçetesiz alınıp alınmadığını :)peki kizlar bu inofolice hangi durumlarda kullaniliyo ve recetesiz alinabiliyo mu
cvp yazdığın için çok sağol canım soğukkanlı ol diyorum kendime ama bi korku var işte inşallah herşey yolundadır ,alttan muayene yapmak isterse olmucam karar verdim ,peki hcg ye baktıktan ne zaman sonra diğer değerlere bakıyorlar v-canım
olur inş. canım ben dün elma_şekerin den sonra anladım saatlerce yatmak belinin altına yastık koymak falan bahane bak ne güzel tek ilişki ile hamile kaldı demekki rabbim ancak ol deyince oluyo seninki neden olmasın içini ferah tut caınm inş. olur... bende dostinex içiyorum yarım doz iki tane kaldı perşembe cuma yumutlama günüm değerlendircem birde perşembe günü prolaktin ölçümüne gitcem inş tabiki birde yumurtama baktırcam doktorum kabul ederse2 gün girmemiştim canım klomen başladım tekrardan ama eşim pazar günü gidiyor bende doktordan gün saat öğrenip iğneden sonra gelicek eşim 1gun tek ilişkiyle olursa olcak artk hayırlısi diyorum bide sen nasılsın..
hiç stres yapma daha çok zarar veriyorsun kendine zaten bi olumsuzluk varsa sanki strese girince geçiyor mu?? daha da artıyo böyle düşün canım ve tabiki bol dua et... bne inanıyorum rabbim yakın zamanda bizede nasip edecek hatta iyi ki önceden olmamış şimdi olmuş diycek kadar güzel bi zamandaDreamss, evet bnde bakıyorum büyüklerimize nasıllll doğurdunuz o kadar çocuğu maşallah diyorumm.. :)
Ama sanırım eskiden böyle stres yoktu, cogu kimse çocuğum olmicak diye stres yapmıyor oyüzden de genelde oluveriyordu .. beslenme sekilleri degisti sebze yemek yerine fastfood alışkanlığımz başladı fln, gerçi sebzelerde artık hormonlu...
teknoloji gelişti olumsuzluklari gorebiliyor ve mudahale edebiliyorsun, bu iyi birsey ama ödüm kopuyor doktor ultrasona baktığında bir anormallik var dicek diye stres oluyorum...korkularimizi atsak iyi olacak..
canım merhaba yumurtların kaç mm oldu en son ? yani doktor neden klomene başladı ??Canim şimdi adetin 26. Günü klomenle buyumedi yumlar.ve adeti bekliyorum ne zaman olacağım da meçhul. İnofolice ne zaman başlamaliyim sence?
Mrb mervee suan benim yasadiklarimi soyluyorsnz.. belirtiler kisiiden kisiye degisiklik gostrebilir tabi umarim hamilesinizdir ama yanilmamak icin adetinizin gecikmesini bekleyin derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?