Merhabalar canim .pko var bende adetin 3. Günü hormon tahlillerimde lh 18. yanı yumurtlamadan problem var.o yüzden verdi. Günde bir tane klomen içtim 14 mm de kaldı.şimdi regli bekliyorum günde iki tane iç dedi canim. Bakalım bu kez gelişecek micanım merhaba yumurtların kaç mm oldu en son ? yani doktor neden klomene başladı ??
Ben yorumunu kaçırmışım canım yeni gördüm
Ben doktorun bildiğinden eminim biliyor ama yanılmış olmamak adına söylemiyor sanırım..
1 hafta değil 2 hafta değil tam 3 hafta sonra söylicek
kızlar geldik doktordan karnımdan ultrasonla baktı 5mm dedi henüz çok yeni dedi fotoğrafını bile verdi minnacık:)
sonra kan verdim ama biyokimya,hemogram,hormon için 5 tüp kan aldılar eve geldim hemogram çıkmış ama hcg 11.2 bildiğiniz normal kan değerim bu benim hamielik için istemedi mi acaba kafam karıştı
Günaydin hanimlar.. Dün gece düşünmekten saga sola dönmekten uyuyamadım.. Umarım sizler iyisinizdir..
Yumurtlamamın ve ilişkinin üzerinden 7-8 gün geçti ve az önce duştan çıktım, otururken ıslaklık hissettim, baktım çok açık pembe leke gelmiş.. Karnımda çok gaz bar ve kasıklarımdada belki bu gazın etkisiyle farklı bir his var.. Belirti felan degil belki hissettiklerimiz hep psikolojikmi nee
mutlaka öyledir canım doktorlar söylemiyor :) 9 haftalık gittiğimde erkeğe benziyor demişti tanıdığımız. doktor gülümsedi yok belli olmaz dedi... sonra söyledi erkek diye17 haftalıkken öğrenmiştim... çok sık çağırmazdı doktorum :)
oooyy kuzucukkk :) canım hcg diyorsun o zaten gebelik için değil mi? yoksa senin dediğin hct mi ?
Maşallah ozman minnacık bebeğine :)kızlar geldik doktordan karnımdan ultrasonla baktı 5mm dedi henüz çok yeni dedi fotoğrafını bile verdi minnacık:)
sonra kan verdim ama biyokimya,hemogram,hormon için 5 tüp kan aldılar eve geldim hemogram çıkmış ama hcg 11.2 bildiğiniz normal kan değerim bu benim hamielik için istemedi mi acaba kafam karıştı
Tanıdığın bu işten anlıyor demekki :)
Beklicez yapcak bişey yok malesef..
Slm canim haklisin. Ben 12 hafta sürecek bir gebelik yasamistim, tamamen süpriz olmustu, ihtimal bile vermiyordum. Sadece canim sucuk ekmek istemisti ve yine aklima gelmedi hamilelik ama bacaklarima gramplar girince süphelendim. Mide bulantisi felan 6. haftadan sonra gelen belirtiler aslinda ama oraya odaklaninca vücudumuzu fazladiyla dinliyoruz ve yanlis sesler duyar hale geliyoruz.. Haklisin yanii..Günaydın canım.. çok dinleme kendini... ben geçen ay hamilelikte olan bütün belirtileri yaşadım 3 gün gecikti hatta kan testi bile yaptırdım ama negatif... hamile değildim... bu ay dinlemiyorum yarın adet olmam lazım normal şartlarda ama yine de 3 gün daha beklerim... adet belirtim bile yok .. göğüslerim şiş hafif karnımdaki şişliğim bile geçti yok.. yani psikolojik belirtiler yaratmayalım bünyemizde... sonrası zor oluyor..oluruna bırakmak en iyisi
Kac haftalikti canim seninki benim curuk cok ilerledi bende cektirmeyi dusunuyorum ayni hastanede dis bolumude var kendi doktoruma gorunurum ilk o yonlendirir insallah bi sorun olmaz hayirlisiyla kurtulurumGeçmiş olsun canım, ben dolgu yaptırdım. Kanal tedavisi değil ama dolgu sorun olmuyor demişlerdi.
İstersen bir doktorunada danış ben yanlış yönlendirmek istemem ama dediğim gibi ben yaptırdım.
yok canım bildiin normal kan sayımı 11-14 arası normal olması gereken miş benim 11.2 şükür ki...ama gebelik için hormon olabilir mi?mutlaka öyledir canım doktorlar söylemiyor :) 9 haftalık gittiğimde erkeğe benziyor demişti tanıdığımız. doktor gülümsedi yok belli olmaz dedi... sonra söyledi erkek diye17 haftalıkken öğrenmiştim... çok sık çağırmazdı doktorum :)
oooyy kuzucukkk :) canım hcg diyorsun o zaten gebelik için değil mi? yoksa senin dediğin hct mi ?
valla 8 mart son adetimdi canım 5 haftalık o zaman ama 23 ü yumurtladım eminim.yok değil bildiğin normal kan sayımı yapıldı ama hormon çıkmadı henüz bence hormon da çıkcak bhcgMaşallah ozman minnacık bebeğine :)
Nekadarlık acaba tam 1 aylık değilse normaldir yada hcg diye başka değere bakıyor olabilir misin?
İnş gelişir canım klomen faydasını görenler var bayağı. Benimde prolaktin sorunum var 39 çıktı en son ondan dolayı sordum oda bazen gebeliğe engel olabiliyomuş. Benide geçen ay 12.günde doktor yumurtan 16 mm dedi herhangi bi iğne vermedi ama döllenme olmadı. Bu ay dostinex içiyorum prolaktin düşsün diye bakalım inş işe yararMerhabalar canim .pko var bende adetin 3. Günü hormon tahlillerimde lh 18. yanı yumurtlamadan problem var.o yüzden verdi. Günde bir tane klomen içtim 14 mm de kaldı.şimdi regli bekliyorum günde iki tane iç dedi canim. Bakalım bu kez gelişecek mi
Slm canim haklisin. Ben 12 hafta sürecek bir gebelik yasamistim, tamamen süpriz olmustu, ihtimal bile vermiyordum. Sadece canim sucuk ekmek istemisti ve yine aklima gelmedi hamilelik ama bacaklarima gramplar girince süphelendim. Mide bulantisi felan 6. haftadan sonra gelen belirtiler aslinda ama oraya odaklaninca vücudumuzu fazladiyla dinliyoruz ve yanlis sesler duyar hale geliyoruz.. Haklisin yanii..
Psikolojik olmadigindan emin oldugum tek sey iliskiden 2 gün sonra gelen pembe leke iki gün sürmüstü. Ve bugün yine basladi sanki iliskiden 7-8 gün sonra.. Hayirlisi
yok canım bildiin normal kan sayımı 11-14 arası normal olması gereken miş benim 11.2 şükür ki...ama gebelik için hormon olabilir mi?
İnşallah canim. engel olabiliyomus yüksek olması. İnşallah ilacın faydasını gorursun. Geçen ay bir tane kullandım klomen fayda etmedi bu ay iki kullancam işte. Yum 17-18 olunca iğne verecekti ama olmadı. Sen ovu takıbi yaptın mı catladi mi acaba yumurtanİnş gelişir canım klomen faydasını görenler var bayağı. Benimde prolaktin sorunum var 39 çıktı en son ondan dolayı sordum oda bazen gebeliğe engel olabiliyomuş. Benide geçen ay 12.günde doktor yumurtan 16 mm dedi herhangi bi iğne vermedi ama döllenme olmadı. Bu ay dostinex içiyorum prolaktin düşsün diye bakalım inş işe yarar
inşallah canımmmlekelenme olabilir ihtimalini elbette akla getiriyor.. ama yine de bekle canım inşallah hamilesindir.. bat ne zaman peki ?
olabilir canım.. aman aman kanın iyi çıksın :) henüz çıkmamış olabilir beta hcg hormon adı altındadır büyük ihtimalle...
Teşekkr ederim cnm çok sağ olMrb mucize, bnm suan yasadigim belirtileri yazmissin.. ilerleyen zmnlarda olur bu titresimler diye biliyorum ama belirtiler kisiden kisiye farklilik gostrebilir..
hamile kalmayi istedgm bir donemde adetim gecikti karnim sisti.10gun boyunca 4 aylik hamile gibiydim. Psikolojikti yani...yanilmistim..
Umarim hamilesindir ama yanilmamak icin adet gununun gecikmesini beklemelisn..
Beklemk çok zorAynen benim hissettiklerimi paylaşmışsın son adet tarihim 26 mart ve dün sol kaşığım benim de pıt pıt attı hep bir de göbek deliğimde karıncalanma gibi bir his var...mide bulantısı değil ama yanması ve ekşimesi var
Canim şimdi adetin 26. Günü klomenle buyumedi yumlar.ve adeti bekliyorum ne zaman olacağım da meçhul. İnofolice ne zaman başlamaliyim sence?
peki kizlar bu inofolice hangi durumlarda kullaniliyo ve recetesiz alinabiliyo mu
Genelde pko olanlara verliyormus canim. Bhrck arkadaşımız eczacı sormayı unuttum reçetesiz alınıp alınmadığını :)
canım bence doktoruna söyle üzerine geçici dolgu yada kaplama yapsın uyuşturmadan işte senin de canını fazla yakmadan bir şeyler yapsın mutlaka böyle şeylerle karşılaşmıştır dişçiHanimlar benim bi derdim var gebeligimin basindan beri dis agrisi cekiyorum tehlikeli diye yaptirmadim 3ayimiz bitti sanirim simdi birseyler yapilabilir bu sure icinde agrim ilerledi dolgum düstüyarina randevu aldim ama cok kararsizim hamileyken dis cektiren yada tedavi ettiren var mi ?
canım o hcg değil hgb dir.. yani hemoglobin yani kan değerindir o.. beta hcg yazar hamilelik hormonundakızlar geldik doktordan karnımdan ultrasonla baktı 5mm dedi henüz çok yeni dedi fotoğrafını bile verdi minnacık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?