- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Canım ben yapıyorum ovulasyon takibi perşembe cuma çatlayabilir test ile tespit ediliyorum o günleri ve değerlendiryorum. İnş bende bu hafta perşembe gene gitcem yumurta büyüklüğüne baktırcam ona göre inş büyür ve çatlarİnşallah canim. engel olabiliyomus yüksek olması. İnşallah ilacın faydasını gorursun. Geçen ay bir tane kullandım klomen fayda etmedi bu ay iki kullancam işte. Yum 17-18 olunca iğne verecekti ama olmadı. Sen ovu takıbi yaptın mı catladi mi acaba yumurtan
Belli olmaz canım ben de bu şekilde oluyor, peki son durum nedirHadi ya benim bugun olmam lazım akşam basınç oldu :-(
Nye yokBata 3 kala.. Heyecan dorukta ama umut yok..
Nye yok
Kac haftalikti canim seninki benim curuk cok ilerledi bende cektirmeyi dusunuyorum ayni hastanede dis bolumude var kendi doktoruma gorunurum ilk o yonlendirir insallah bi sorun olmaz hayirlisiyla kurtulurum
valla 8 mart son adetimdi canım 5 haftalık o zaman ama 23 ü yumurtladım eminim.yok değil bildiğin normal kan sayımı yapıldı ama hormon çıkmadı henüz bence hormon da çıkcak bhcg
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin .yumurta takibi git gel çok zor oluyor ama yumurtaların ne durumda oldugunu bilebiliyoruz. Bende hiç yumurtlama olmuyomus bu zmana kadar beklemeseydim keşke ama bundan sonra önüme bakacam hayirlisiylaCanım ben yapıyorum ovulasyon takibi perşembe cuma çatlayabilir test ile tespit ediliyorum o günleri ve değerlendiryorum. İnş bende bu hafta perşembe gene gitcem yumurta büyüklüğüne baktırcam ona göre inş büyür ve çatlar
Canım ben gitmedim doktora tekrar soğan körüne başladım inşallah faydasını görürüm Rabbim cümlemizin duasındaki melekleri kucağımıza versin inşallahEvett evet bel ağrısı oluyor canım yürürken bile bi ağırlık var gbi oluyor orda inşallah tutar canım Allah büyük
Stresimi kontrol etmeye calisiorm cnm ama randevu gunu geldgnde korkuyorum malesef.. ve farkindayim stres hiiic iyi gelmiyor, haklisin gecmiyorda bu sefer baska bisiiler cikiyor.. cok sukur bebegim iyi diyorum, allah buyuk.. allah anne olmak isteyen herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin insallahhiç stres yapma daha çok zarar veriyorsun kendine zaten bi olumsuzluk varsa sanki strese girince geçiyor mu?? daha da artıyo böyle düşün canım ve tabiki bol dua et... bne inanıyorum rabbim yakın zamanda bizede nasip edecek hatta iyi ki önceden olmamış şimdi olmuş diycek kadar güzel bi zamanda)
aynen canım benim de bata 3 gün var..ben de dayanamadım bugün test yaptım ve negatif..zaten hiç belirtim de yok..sen ne zamandır istiyorsun canım.çünkü bugün test yaptım negatif
canım kistin felan yoksa bence soğan kürü yapma. ben soğan kürü yaptığım ay kistim oluştu. doktorda soğan küründen olmuş muhtemelen dedi. soğan kürünü yapıp kist oluşan hastalarım var dedi.Canım ben gitmedim doktora tekrar soğan körüne başladım inşallah faydasını görürüm Rabbim cümlemizin duasındaki melekleri kucağımıza versin inşallah
çok faydasını da görenler var ama bana yaramadı. kist varken iyi geliyor galiba. bünyeden bünyeye de değişiyor olabilir.Canım ben gitmedim doktora tekrar soğan körüne başladım inşallah faydasını görürüm Rabbim cümlemizin duasındaki melekleri kucağımıza versin inşallah
Tesekkur edermm mervecim:) darisi basina en yakin zmnda insallahh.. senin yazdiklarini ben hamile oldugumu ogrendikten sonra yasadim pit pit atislar mide ynmasi vs vs..Merhaba inşallah bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız :) ya gerçekten mi bir an heyecanlandım...peki sizde ne gibi belirtiler olmuştu...bir de daha 12 gün var yani açıkcası bu kadar erken belirti olur mu? Psikolojiktir diye de düşünüyorum...
canım bu demek oluyor ki yumurtan çatlayalı 2 gün olmuş..bilmiyorum bu kadar erken böyle belirtiler oluyor mu..ama sanmıyorum..kendini dinlemeye bak..kendini böyle dinlersen günler geçmez..ben aylardır bunları yaşadığım için artık kendimi dinlemiyorum pekarkadaslar adetıme 12 gun kaldı ama karnımda hafıften ara ara gıren kramp gıbı adet sancısı gıbı bır agrı vr acaba bu hamılelık belırtısımıdırkı
Canım bende pko var düzensiz adet oluyorum 4-5 aydır hayit tohumunu içiyorum ayrıca denemek istedim aklımda kalmasın Saraçoğlu popular için üstüne basa basa söylüyor kilometrede kist tehlikesi var ve bu ay cok az regl oldum korkuyorum komedyen sonra kist oluşmuşmudur diye bu ayda sloganı deneyip doktora gittim oda rahim filimi istedi ama ondan da korkuyorum ama bu aydan sonra cesaretimi toplasam gidecem inşallahcanım kistin felan yoksa bence soğan kürü yapma. ben soğan kürü yaptığım ay kistim oluştu. doktorda soğan küründen olmuş muhtemelen dedi. soğan kürünü yapıp kist oluşan hastalarım var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?