Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım ben yapıyorum ovulasyon takibi perşembe cuma çatlayabilir test ile tespit ediliyorum o günleri ve değerlendiryorum. İnş bende bu hafta perşembe gene gitcem yumurta büyüklüğüne baktırcam ona göre inş büyür ve çatlar

İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin .yumurta takibi git gel çok zor oluyor ama yumurtaların ne durumda oldugunu bilebiliyoruz. Bende hiç yumurtlama olmuyomus bu zmana kadar beklemeseydim keşke ama bundan sonra önüme bakacam hayirlisiyla

Stresimi kontrol etmeye calisiorm cnm ama randevu gunu geldgnde korkuyorum malesef.. ve farkindayim stres hiiic iyi gelmiyor, haklisin gecmiyorda bu sefer baska bisiiler cikiyor.. cok sukur bebegim iyi diyorum, allah buyuk.. allah anne olmak isteyen herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin insallah

Canım ben gitmedim doktora tekrar soğan körüne başladım inşallah faydasını görürüm Rabbim cümlemizin duasındaki melekleri kucağımıza versin inşallah
canım kistin felan yoksa bence soğan kürü yapma. ben soğan kürü yaptığım ay kistim oluştu. doktorda soğan küründen olmuş muhtemelen dedi. soğan kürünü yapıp kist oluşan hastalarım var dedi.

Canım ben gitmedim doktora tekrar soğan körüne başladım inşallah faydasını görürüm Rabbim cümlemizin duasındaki melekleri kucağımıza versin inşallah
çok faydasını da görenler var ama bana yaramadı. kist varken iyi geliyor galiba. bünyeden bünyeye de değişiyor olabilir.

Benimde bu ay umudum yok çünkü gün aşırı birliktelik çok olmadı drnin önerdiği tarihlerde 2 kez yapabildik, nöbetli çalışınca böyle oluyor :) aramızda sağlıkcı arkadaşlar varsa onlara da selam olsun. Adetime 5 günüm var 5 gun önce belimde çok kötü bir ağrı girdi 3-4 gun surdu yaklaşık 2 gundur de gögüslerimin yan taraflarına bastırınca ağrı oluşuyor bu genelde adetten 3-4 gun önce olurdu ama bu kadar erken olması düşündürdü hoş progestran ilaçta kullanıyorum ben dr onerisiyle adet duzensizliği ve pko mevcut bende kısacası yok yok ama Allahtan ümit kesilmez. Mucizem gelsin artık ve ortalık şenlensin Allah isteyen herkese verir inşallah beklemek çok zor ne kadar takmayıp rahat bırakayım desem de olmuyor.

Kızlar yaşadığım en erken hamilelik belirtisini paylaşayım sizlerle. Hamile olduğumu bilmeden akşamları koltukta uyuyup kalıyordum ve uyurken ağzım açık kalıyormuş demekki nefes almak daha zorlaşıyor. Belki benim gibi olan vardır faydası olsun diye paylaşmak istedim

Tesekkur edermm mervecim:) darisi basina en yakin zmnda insallahh.. senin yazdiklarini ben hamile oldugumu ogrendikten sonra yasadim pit pit atislar mide ynmasi vs vs..
Normalde 5gun onceden falan olurken Ben adetime 10-12gün kala gögüs hassasiyeti yasadim...
(cok üsüyen biriyim) asırı sıcaklıktan uyuyamiyordum.. baska bi belirtim yoktu yada bn farketmedim bilmiyorum. erken adet olcagımı dsndüm tabi..
Belirtiler senin herzmn yasadgn seylern disinda ise hamile oldugunu dsunmen normal cnm, ama adet gunun gecikince test yaparsin yanilip uzulme diye diyorum

arkadaslar adetıme 12 gun kaldı ama karnımda hafıften ara ara gıren kramp gıbı adet sancısı gıbı bır agrı vr acaba bu hamılelık belırtısımıdırkı

arkadaslar adetıme 12 gun kaldı ama karnımda hafıften ara ara gıren kramp gıbı adet sancısı gıbı bır agrı vr acaba bu hamılelık belırtısımıdırkı
canım bu demek oluyor ki yumurtan çatlayalı 2 gün olmuş..bilmiyorum bu kadar erken böyle belirtiler oluyor mu..ama sanmıyorum..kendini dinlemeye bak..kendini böyle dinlersen günler geçmez..ben aylardır bunları yaşadığım için artık kendimi dinlemiyorum pek

Canım bende pko var düzensiz adet oluyorum 4-5 aydır hayit tohumunu içiyorum ayrıca denemek istedim aklımda kalmasın Saraçoğlu popular için üstüne basa basa söylüyor kilometrede kist tehlikesi var ve bu ay cok az regl oldum korkuyorum komedyen sonra kist oluşmuşmudur diye bu ayda sloganı deneyip doktora gittim oda rahim filimi istedi ama ondan da korkuyorum ama bu aydan sonra cesaretimi toplasam gidecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…