Evet bendede hep olur bir hafta öncesinden başlar zaten hamilelikte adet belirtileri tıpa tıp aynı geç.oldu ama anladım.sunu anladım ki adet öncesi en büyük belirti uyuklamak
Hala olmadım şükürBelli olmaz canım ben de bu şekilde oluyor, peki son durum nedir
dediklerinin hepsini anlayamadım canım:) bana da kist var zaten bu ay korun hsg çekelim dedi..ben de korktum bi dahaki ay çeksek dedim:) o da tamam o zaman korunmana gerek yok o zaman dedi.kist duruyorsa önümüzdeki ay hsg çekelim dedi. durmuyorsa da klomene başlıcaz..nasip bakalım hakkımda hayırlısı hangisi ise o olsun..ama burda çekilen arkadaşlar rahatlattı biraz beni. doktor da normal jinekolog muaynenden azcık daha fazla ağrı duyarsın fazlası olmaz dedi. önümüzdeki ay da biz çektirelim bakalım.biz de güzel haberlr veririz belkii:)Canım bende pko var düzensiz adet oluyorum 4-5 aydır hayit tohumunu içiyorum ayrıca denemek istedim aklımda kalmasın Saraçoğlu popular için üstüne basa basa söylüyor kilometrede kist tehlikesi var ve bu ay cok az regl oldum korkuyorum komedyen sonra kist oluşmuşmudur diye bu ayda sloganı deneyip doktora gittim oda rahim filimi istedi ama ondan da korkuyorum ama bu aydan sonra cesaretimi toplasam gidecem inşallah
@beren20
canım bunun bi başlama zamanı yok.. folik asit işte sabah akşam suya karıştırıp içeceksinReçetesiz satılıyor zaten 24,74 tl fiyatı var içinde 30 tane var isterseniz günde 1 tane için ama doktorum bana günde 2 demişti.. elma_sekerim01 günde 1 içmesine rağmen hamile kaldı ))
canım bence doktoruna söyle üzerine geçici dolgu yada kaplama yapsın uyuşturmadan işte senin de canını fazla yakmadan bir şeyler yapsın mutlaka böyle şeylerle karşılaşmıştır dişçigeçmiş olsun karanfil çiğneyebilirsin ağrısı için
canım o hcg değil hgb dir.. yani hemoglobin yani kan değerindir o.. beta hcg yazar hamilelik hormonundahemogram başlığı altında olmaz yani
ayrıca ultrasonla göründüyse o 10lu bi değer değildir emin ol
Aynen en kucuk bi risk varsa bile yaptirmam katlanirim hersey bebisler icin:))niseem3 ayrıca her bebek de anneden 1 diş götürürmüş :)) onlara can feda benim bi dişim gidici Allah tan kaplama olan dişim de doğuma kadar idare eder diye düşünüyorum :)
peki canim bende pko yok oole bi tani koyulmadi yani yinede kullansam sorun olmaz dimi folicasit sonucta simdiye kadar folbiol kullandim bi kutu yeni bitti o zmn simdi ona basliyim uygundur diyosan canim bi yardimci olursan
arkadaslar adetıme 12 gun kaldı ama karnımda hafıften ara ara gıren kramp gıbı adet sancısı gıbı bır agrı vr acaba bu hamılelık belırtısımıdırkı
Anladim canim tsk ederim4-5 haftalıktı canım biliyodum hamile olduğumu yaptırdım.
kızlar bugün bana bir haller oldu... sabah kahvaltımı yaptım internete girdim burdan çıktım uykum geldi yattım.. az önce de hafif bir baş dönmesi yaşadım.. tansiyonum düşük ölçtüm.. yani 9-5 nabız 60.. aslında harekette ettim bugün ama anlayamadım.. göğüslerimde iğne gibi batma arada yaşardım (soğuklarda ve grip olduğumda) ama bu defa fena battı canımı yaktı çoktest yaptım dayanamadım da negatif.. ama tabii belli olmaz.. yine de bu yaşadıklarımı gebeliğe bağlamak istemiyorum.. ucundan geçiyor aklımın sadece o kadar
Pek ucundan geçmişe benzemiyor.
Uyku en belirgin belirti ama bence, test için erken olmuş belki o yüzden gözükmemiştir.
İnşallah vardır bişiler..
ya işte ucundan diyelimmm inşallah canım bu ay röntgen ilaç vs. geçince başımdan tedirginlik var aslında... 4 gün daha bekleyeyim yarın olmazsammm
seni çok anliyorum cnm, bende sağlıkçıyım ve ovulasyon dönemlerimi çok iyi değerlendiremiyoruz bu yüzden, günaşırı öneriliyor ama 3 günde ancak olabiliyor nöbetler olunca. benimde aklımdan çıkmıyor, telfnda bile tarihe bakıp duruyorum istemsizce. isteyen herkese versin Allahımmm:))Benimde bu ay umudum yok çünkü gün aşırı birliktelik çok olmadı drnin önerdiği tarihlerde 2 kez yapabildik, nöbetli çalışınca böyle oluyor :) aramızda sağlıkcı arkadaşlar varsa onlara da selam olsun. Adetime 5 günüm var 5 gun önce belimde çok kötü bir ağrı girdi 3-4 gun surdu yaklaşık 2 gundur de gögüslerimin yan taraflarına bastırınca ağrı oluşuyor bu genelde adetten 3-4 gun önce olurdu ama bu kadar erken olması düşündürdü hoş progestran ilaçta kullanıyorum ben dr onerisiyle adet duzensizliği ve pko mevcut bende kısacası yok yok ama Allahtan ümit kesilmez. Mucizem gelsin artık ve ortalık şenlensin Allah isteyen herkese verir inşallahbeklemek çok zor ne kadar takmayıp rahat bırakayım desem de olmuyor.
Birşey olmaz varsada Allahın izniyle ben çok yerde okudum o yüzden hiç tedirgin olma, neler neler kullananlar var.
inşallah hamilesindir canımNapıyosunuz kızlar benim memeler çok fena acıyohatta gece eşim sarıldı uykudan uyandım acısına geçen ayda göğüsler bu dönemde ağrıdığı için belirti olarak da düşünemiyorum bata 5 gün kaldı.Bakalım bu ay dolu mu boş mu geçicek
Hayırlı olsun canım.Sağsalim kucağına al inşallah bebeğinikızlar beta hcg 1214 çıktı
ama doktor cumartesi çağırdı kan lar temiz bir tek açlık olan glukoz 74-109 arası olması gerekirken 111 çıktı
cumartesi idrarın var olsun dedi öyle bakalım ultrasondan dedi tekrar kan vercem galiba glukoz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?