Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

dediklerinin hepsini anlayamadım canım:) bana da kist var zaten bu ay korun hsg çekelim dedi..ben de korktum bi dahaki ay çeksek dedim:) o da tamam o zaman korunmana gerek yok o zaman dedi.kist duruyorsa önümüzdeki ay hsg çekelim dedi. durmuyorsa da klomene başlıcaz..nasip bakalım hakkımda hayırlısı hangisi ise o olsun..ama burda çekilen arkadaşlar rahatlattı biraz beni. doktor da normal jinekolog muaynenden azcık daha fazla ağrı duyarsın fazlası olmaz dedi. önümüzdeki ay da biz çektirelim bakalım.biz de güzel haberlr veririz belkii:)

peki canim bende pko yok oole bi tani koyulmadi yani yinede kullansam sorun olmaz dimi folicasit sonucta simdiye kadar folbiol kullandim bi kutu yeni bitti o zmn simdi ona basliyim uygundur diyosan canim bi yardimci olursan

niseem3 ayrıca her bebek de anneden 1 diş götürürmüş :)) onlara can feda benim bi dişim gidici Allah tan kaplama olan dişim de doğuma kadar idare eder diye düşünüyorum :)
Aynen en kucuk bi risk varsa bile yaptirmam katlanirim hersey bebisler icin:))

peki canim bende pko yok oole bi tani koyulmadi yani yinede kullansam sorun olmaz dimi folicasit sonucta simdiye kadar folbiol kullandim bi kutu yeni bitti o zmn simdi ona basliyim uygundur diyosan canim bi yardimci olursan
sweetdreams1985
yok canimm illa pko lular kullanicak diye birsey yok tabiki.. icinde folik asit disinda yumurta gelistirici bi madde daha var sadece sabah aksam suya karistirip iceceksiniz :)) bir sorun olmaz yani ) insallah faydasi olur guzel haberlerinizle hep beraber seviniriz burda :))

kızlar bugün bana bir haller oldu... sabah kahvaltımı yaptım internete girdim burdan çıktım uykum geldi yattım.. az önce de hafif bir baş dönmesi yaşadım.. tansiyonum düşük ölçtüm.. yani 9-5 nabız 60.. aslında harekette ettim bugün ama anlayamadım.. göğüslerimde iğne gibi batma arada yaşardım (soğuklarda ve grip olduğumda) ama bu defa fena battı canımı yaktı çok test yaptım dayanamadım da negatif.. ama tabii belli olmaz.. yine de bu yaşadıklarımı gebeliğe bağlamak istemiyorum.. ucundan geçiyor aklımın sadece o kadar

Pek ucundan geçmişe benzemiyor.
Uyku en belirgin belirti ama bence, test için erken olmuş belki o yüzden gözükmemiştir.
İnşallah vardır bişiler..

Pek ucundan geçmişe benzemiyor.
Uyku en belirgin belirti ama bence, test için erken olmuş belki o yüzden gözükmemiştir.
İnşallah vardır bişiler..

ya işte ucundan diyelimmm inşallah canım bu ay röntgen ilaç vs. geçince başımdan tedirginlik var aslında... 4 gün daha bekleyeyim yarın olmazsammm

seni çok anliyorum cnm, bende sağlıkçıyım ve ovulasyon dönemlerimi çok iyi değerlendiremiyoruz bu yüzden, günaşırı öneriliyor ama 3 günde ancak olabiliyor nöbetler olunca. benimde aklımdan çıkmıyor, telfnda bile tarihe bakıp duruyorum istemsizce. isteyen herkese versin Allahımmm:))

Napıyosunuz kızlar benim memeler çok fena acıyo hatta gece eşim sarıldı uykudan uyandım acısına geçen ayda göğüsler bu dönemde ağrıdığı için belirti olarak da düşünemiyorum bata 5 gün kaldı.Bakalım bu ay dolu mu boş mu geçicek

inşallah hamilesindir canım

Hayırlı olsun canım.Sağsalim kucağına al inşallah bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…