Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bata kaç gün vardı hcg baya iyi .canım süper artık için rahatlamıştır

Hayırlı olsun canım.Sağsalim kucağına al inşallah bebeğini
inşallahhh canım herşeyim o oldu beslenmem düşüncem herşeym çok farklı duyguymuş inşallah güzel ilerler ,doktor biraz korkuttu ama 20haftaya kadar sık rastlıyoruz düşüklere dedi inşallah herşey güzel olur sağlıkla alırım kucağıma,darısı sizlere inşallah

Maşallah canım süper, bak endişe edecek hiçbirşey yok

inşallah hamilesindir canım
İnşallah canım bu ay daha çok istiyorum eşimin doğum günü ay sonunda.hediye olarak böyle bir müjde vermek isterim.Rabbim nasip ederse.Olmasada üzülmicem sabah yaptığım teste sanki bi hayalet var gibiydi.test kuruyunca kayboldu.yarın sabah nasıl çıkıcak bakalım

İnşallah dopdolu geçer, 5gün az kalmış. Kız bebek bekliyoruz senden.

O düşünceyi kafandan çıkar ilk önce.güzel düşün güzel olsun herşey

12 hafta süren ilk hamileligimde hiç öyle uyku hali yasamadim ama eger hamile kaldiysam sürekli uyuyorum. Hatta üç gün nerdeyse uyku aralarina ihtiyaç molasi verdim. Yataktan 8 saat uyuduktan sonra bile zor kalkiyorum

Doktor sana olumlu olumsuz herşeyden bahseder zaten bahsetmeliki ona göre önlem alabilelim. Hamileliği hastalık gibi yaşayanlar var ben isterimki ben veya buradaki hiç kimse hastalık gibi görmesin, normal ve keyifli bir süreç ben böyle düşünmeye çalışıyorum en güzel anlarım olmalı
Böyle şeyler düşünmemelisinki başınada gelmesin :) Bu arada zaten sporu bırakmışsındır artık dimi

haklısın canım biraz fazla korku vardı kan sonucu güzel çıktı ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun bugünü gösterdi
tabiki bıraktım canım ,dediğin gibi keyfini çıkaralım iyi düşünelim güzellikler bizi bulsun

Ben dayanamadim ve erken hamilelik testi aldim.
Ve şimdi bir sorum olacak. Son adet tarihim 20 Marttı ama yumurtlamam 1-2 gün gecikmeli oldu. Şimdi ben bu testi yumurtlama tarihimi baz alarak yapsam daha mantıklı degilmi ?
Bugün disaridaydim birkaç saattir ve günlük pedim hep islakti, çok açik pembe akinti geliyor.karnimda aşırı gaz var sancı yapıyor rahminin oldugu kısımda sanki..
İçimdeki bütün hamilelik hissi kayboldu. Sanki degilmişim gibi geliyor şimdide..

caniimm cok seviinndiiimmmm Rabb ime sukurler olsun :)) sekeri de takma caresi var hamileligin boyunca insulin vurunursun hiiicc sorun olmaaazzz sen hiicc kafana takma Rabb im dermansiz dert vermesin ama mutlaka trombofili panelini yaptir bak ) hadi bakalim ctesi kese gormeyeeee :)))

Merhaba arkadaşlar,
Benden sonra gelen bebek haberleri de olmuş. Çok sevindim gerçekten. Ben de dün doktora gittim ve 8 haftayı doldurmuşum bile. her ay negatif sonuc almaktan bıkmış olmalıyımki bu ay inatla test yapmadım ve 8 haftalıkken öğrenmiş oldum. Bu zamana kadar da herhangi bir takviye almadım. umarım bir problem olmaz. içime doğmuş olacak ki son 1 aydır beslenmeme cok dikkat ediyordum. sebze yemekleri ve her gun bir yumurta yemeye özen gösterdim. Umarım faydası olmuştur. Şu anda çok şaşkınım aslında. Hala bulantılarım ve ağrılarım var. tam olarak anlayamadım :) çimdiklenmeye ihtiyacım var!

Ne mutlu sanaa taze anne adayıı

Kizlar merhaba size birsey soracagim su hani kasikta seyirme olayi varya nasil bir his. Sanki kasiginizda bir kap atiyormus gibi mi hissediliyo bilen varsa yazabilirmi simdiden tesekkurler

İnşallah canım ya ben birsürü şey yapıyorum inofolic verdi doktor pko için onu içiyorum ayrıca folk asit verdi B12bulunan onu içiyorum coraspirin verdi onu içiyorum dostinex verdi 2haftada bir onu içiyorum stresten süt hormonum yükselmiş ayrıca tiroit hastasıyım onu dengede tutmaya calısıyor buda hayit tohumunu cok şükür dengelendi şimdi birde soğan kürü yapıyorum çünkü polikistik var hormon tahlilimde normaldi ama ultrason da görüldü 4-5aydır adet düzensizliğim başladı soğana buna çok iyi geliyormuş kist yaptığını duymadım doktoraya sordum canım o hayit içtiğimi gerek olmadığını söyledi sadece istersen yap sen bilirsin dedi söylerdi heralde zararı olsa uzun oldu ama umarım kendimi anlatabilmişimdir

Evet arkadaslar bende geldim doktordan 9+5 olmasi gerekirken 10+1 cikti :) 2 hafta sonrada 2li test icin cagurdi su anlik herhangi bi sikinti yok cok sukur 3.30 cm boyu da :) kollar bacaklar belli oynatio boyle goruluo resmen oynattigi :) kalbinin atisini da dinletti pat pat pat :) cok heyecanlandim ama :)

Eklentiler

• 20160412_190424.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…