Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hadi hayirlisi olsun cnm :) gozun aydin :)

Canım benim maşallah :) şekeri dert etme bir gün öncesinde yediklerin bile etkiliyor. Yine de şekeri azalt bebiş için çok tüketme tatlı :) idrara sıkışık gel dediyse alttan bakmaz için de rahat etsin

Anaammm ne şirin tatlış bu maşallahhh :) canım yaa gelişimi güzel demek ki önden gidiyor :)

Doktor kwyfi yerinde gozukuo dedi :) ama cok heyrcanli biseymis yaa. 3 hafta once noktaydi simdi bu sekilde :) 2 hafta sonra da hayirlisiyla 2 li testte sorun cikmaz insallah

Kizlar merhaba size birsey soracagim su hani kasikta seyirme olayi varya nasil bir his. Sanki kasiginizda bir kap atiyormus gibi mi hissediliyo bilen varsa yazabilirmi simdiden tesekkurler

Benim de bat.a 10 gün var ama dün kelebek kanat çırpıyormuş gibi hissettim sol kasığımda bugün yok

bakalım cumartesi gidince sorcam doktora trombofili canım
3 ay önce glukoz normal sınırdaydı inşallah normale döner de ilaç falan gerek kalmaz diyorum insilun için.
çoook teşekkür ederimmm
acaba hamile arkadaşlar yaptırmış mı bu trombofili merak ettim

aynı düşünüyorum canım çikulata çok tükettim bir ara bence o da etkiledi

canim bu istege bagli yapiliyor.. ben baya bi arastirma yaptim.. cogu kisi 3.ayda kalp durmasiyla karsilasiyor.. bu kalp durmalarinin cogu da pihtilasmayla alakali.. bi de pko luyum ya ne olur ne olmaz diye kendim istedim yaptirmak cunku kotu bi surprizle karsilascak psikolojide degilim.. eminim sen de oylesindir o yuzden yaptir diyorum canim bu kadar bekledin her ihtimali degerlendirmek lazim diye dusunuyorum

anladım şimdi canım..dedim ya her bünyede farklı etki yapıyor sanırım..ben okudum kist yapanlar..doktorda deyince ondandır dedim ama..kendiliğinden de olmuş alabilir belki bilmiyorum..dediklerinin hepsini bende kullandım ve bazılarını hala kullanıyorum canım..inofolic kullandım 2 ay ama o sırada trioid ve prolaktinim yüksekmiş yani onlardan dolayı faydası olduysa bile anlamadım..şuan da çok fazla ilaç kullandığım için coaspirin ve inofoliği bıraktım..şimdi dostinex ve trioid için hap kullanıyorum ben de..bide bu ay şeker için ilaça başladık..yumurtlamaya iyi gelir dedi..ben kilolu değilim şeker değerlerimde normal değerlerde neden ilaç verdi onu anlayamadım..bide bişey sorcam canım hayıt otunu sentetik hormon kullananlar kullanmamalı diye biliyorum sen hayt hapı değil de otunu içtin galiba bir sıkıntı yaşadın mı..çünkü bende çok denemek istiyorum hayt otunu..hayırlısı Rabbimden..bu ayda olmadı adet öncesi lekelerim başladı..sonraki aylarda bizim yüzümüzde güler inşallah..

Doktor kwyfi yerinde gozukuo dedi :) ama cok heyrcanli biseymis yaa. 3 hafta once noktaydi simdi bu sekilde :) 2 hafta sonra da hayirlisiyla 2 li testte sorun cikmaz insallah

öyle canım çabuk büyüyorlar :) çıkmaz inşallah içini ferah tut sen...

aynı düşünüyorum canım çikulata çok tükettim bir ara bence o da etkiledi

kesinlikle bende de öyle oluyor... ama ben glukozdan ziyade hba1c yi (hemoglabin A1c) önemsiyorum.. kanda bulunan 3 aylık şeker :) 6 ayda bir ölçtürürüm mutlaka :)

Kesinlikle haklısın pıhtılaşma testi değilde aptt pt testimiş galiba araştırdım , Cumartesi onu mutlaka sorcam hatta isticem

Kesinlikle haklısın pıhtılaşma testi değilde aptt pt testimiş galiba araştırdım , Cumartesi onu mutlaka sorcam hatta isticem

o testi ablam yaptırmıştı trombofili çıktı onda.. iki hamileliğinde de kan sıvılaştırıcı kullandı hep.. ilk hamileliğinde kanaması oldu ve 9 ay hep yatmıştı bu sebepten.. ikincide daha rahattı miyomu olmasına rağmen.. ailede varsa mutlaka yaptır canım ne olur ne olmaz.. ben yaptırmadım ama hamileliğimde sıkıntı yaşamamıştım.

Gözünaydın sağlıkla al bebegini kucağına

Yok canım ailede ama önlem amaçlı yaptırcam
Takvimi de yaptım o kadar özeniyordum ki şükür Rabbime , kucağıma aldığımı da gösterir inşallah

Yok canım ailede ama önlem amaçlı yaptırcam
Takvimi de yaptım o kadar özeniyordum ki şükür Rabbime , kucağıma aldığımı da gösterir inşallah

tabii ihmal etme yaptır ne olur ne olmaz canım.. Alırsın inşallah sağlıklı bir şekilde :) takvimin de hayırlı olsunn

Insallah hep boyle saglikli devam eder hepimizin..
Nasılda minnak maşallah.
İkili testten snra dahada rahatlayacaksın.

Benden istenmedi sanirim hatirlamiyorum öle birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…