- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Hadi hayirlisi olsun cnm :) gozun aydin :)kızlar beta hcg 1214 çıktı
ama doktor cumartesi çağırdı kan lar temiz bir tek açlık olan glukoz 74-109 arası olması gerekirken 111 çıktı
cumartesi idrarın var olsun dedi öyle bakalım ultrasondan dedi tekrar kan vercem galiba glukoz için.
kızlar beta hcg 1214 çıktı
ama doktor cumartesi çağırdı kan lar temiz bir tek açlık olan glukoz 74-109 arası olması gerekirken 111 çıktı
cumartesi idrarın var olsun dedi öyle bakalım ultrasondan dedi tekrar kan vercem galiba glukoz için.
Evet arkadaslar bende geldim doktordan 9+5 olmasi gerekirken 10+1 cikti :) 2 hafta sonrada 2li test icin cagurdi su anlik herhangi bi sikinti yok cok sukur 3.30 cm boyu da :) kollar bacaklar belli oynatio boyle goruluo resmen oynattigi :) kalbinin atisini da dinletti pat pat pat :) cok heyecanlandim ama :)
Doktor kwyfi yerinde gozukuo dedi :) ama cok heyrcanli biseymis yaa. 3 hafta once noktaydi simdi bu sekilde :) 2 hafta sonra da hayirlisiyla 2 li testte sorun cikmaz insallahCanım benim maşallah :) şekeri dert etme bir gün öncesinde yediklerin bile etkiliyor. Yine de şekeri azalt bebiş için çok tüketme tatlı :) idrara sıkışık gel dediyse alttan bakmaz için de rahat etsin
Anaammm ne şirin tatlış bu maşallahhh :) canım yaa gelişimi güzel demek ki önden gidiyor :)
Kizlar merhaba size birsey soracagim su hani kasikta seyirme olayi varya nasil bir his. Sanki kasiginizda bir kap atiyormus gibi mi hissediliyo bilen varsa yazabilirmi simdiden tesekkurler
bakalım cumartesi gidince sorcam doktora trombofili canımcaniimm cok seviinndiiimmmm Rabb ime sukurler olsun :)) sekeri de takma caresi var hamileligin boyunca insulin vurunursun hiiicc sorun olmaaazzz sen hiicc kafana takma Rabb im dermansiz dert vermesin ama mutlaka trombofili panelini yaptir bak) hadi bakalim ctesi kese gormeyeeee :)))
sağol canım benimmm
çook teşekkürler canım sen trombofili yaptırdın mı?Hadi hayirlisi olsun cnm :) gozun aydin :)
aynı düşünüyorum canım çikulata çok tükettim bir ara bence o da etkilediCanım benim maşallah :) şekeri dert etme bir gün öncesinde yediklerin bile etkiliyor. Yine de şekeri azalt bebiş için çok tüketme tatlı :) idrara sıkışık gel dediyse alttan bakmaz için de rahat etsin
Anaammm ne şirin tatlış bu maşallahhh :) canım yaa gelişimi güzel demek ki önden gidiyor :)
Benim 3 gun var sag kasigimda sanci solda sanki tik tik kalp atiyo gibi bi agri anlamadimBenim de bat.a 10 gün var ama dün kelebek kanat çırpıyormuş gibi hissettim sol kasığımda bugün yok
canim bu istege bagli yapiliyor.. ben baya bi arastirma yaptim.. cogu kisi 3.ayda kalp durmasiyla karsilasiyor.. bu kalp durmalarinin cogu da pihtilasmayla alakali.. bi de pko luyum ya ne olur ne olmaz diye kendim istedim yaptirmak cunku kotu bi surprizle karsilascak psikolojide degilim.. eminim sen de oylesindir o yuzden yaptir diyorum canim bu kadar bekledin her ihtimali degerlendirmek lazim diye dusunuyorumbakalım cumartesi gidince sorcam doktora trombofili canım
3 ay önce glukoz normal sınırdaydı inşallah normale döner de ilaç falan gerek kalmaz diyorum insilun için.
çoook teşekkür ederimmm
acaba hamile arkadaşlar yaptırmış mı bu trombofili merak ettim
anladım şimdi canım..dedim ya her bünyede farklı etki yapıyor sanırım..ben okudum kist yapanlar..doktorda deyince ondandır dedim ama..kendiliğinden de olmuş alabilir belki bilmiyorum..dediklerinin hepsini bende kullandım ve bazılarını hala kullanıyorum canım..inofolic kullandım 2 ay ama o sırada trioid ve prolaktinim yüksekmiş yani onlardan dolayı faydası olduysa bile anlamadım..şuan da çok fazla ilaç kullandığım için coaspirin ve inofoliği bıraktım..şimdi dostinex ve trioid için hap kullanıyorum ben de..bide bu ay şeker için ilaça başladık..yumurtlamaya iyi gelir dedi..ben kilolu değilim şeker değerlerimde normal değerlerde neden ilaç verdi onu anlayamadım..bide bişey sorcam canım hayıt otunu sentetik hormon kullananlar kullanmamalı diye biliyorum sen hayt hapı değil de otunu içtin galiba bir sıkıntı yaşadın mı..çünkü bende çok denemek istiyorum hayt otunu..hayırlısı Rabbimden..bu ayda olmadı adet öncesi lekelerim başladı..sonraki aylarda bizim yüzümüzde güler inşallah..İnşallah canım ya ben birsürü şey yapıyorum inofolic verdi doktor pko için onu içiyorum ayrıca folk asit verdi B12bulunan onu içiyorum coraspirin verdi onu içiyorum dostinex verdi 2haftada bir onu içiyorum stresten süt hormonum yükselmiş ayrıca tiroit hastasıyım onu dengede tutmaya calısıyor buda hayit tohumunu cok şükür dengelendi şimdi birde soğan kürü yapıyorum çünkü polikistik var hormon tahlilimde normaldi ama ultrason da görüldü 4-5aydır adet düzensizliğim başladı soğana buna çok iyi geliyormuş kist yaptığını duymadım doktoraya sordum canım o hayit içtiğimi gerek olmadığını söyledi sadece istersen yap sen bilirsin dedi söylerdi heralde zararı olsa uzun oldu ama umarım kendimi anlatabilmişimdir
Doktor kwyfi yerinde gozukuo dedi :) ama cok heyrcanli biseymis yaa. 3 hafta once noktaydi simdi bu sekilde :) 2 hafta sonra da hayirlisiyla 2 li testte sorun cikmaz insallah
aynı düşünüyorum canım çikulata çok tükettim bir ara bence o da etkiledi
Kesinlikle haklısın pıhtılaşma testi değilde aptt pt testimiş galiba araştırdım , Cumartesi onu mutlaka sorcam hatta isticemcanim bu istege bagli yapiliyor.. ben baya bi arastirma yaptim.. cogu kisi 3.ayda kalp durmasiyla karsilasiyor.. bu kalp durmalarinin cogu da pihtilasmayla alakali.. bi de pko luyum ya ne olur ne olmaz diye kendim istedim yaptirmak cunku kotu bi surprizle karsilascak psikolojide degilim.. eminim sen de oylesindir o yuzden yaptir diyorum canim bu kadar bekledin her ihtimali degerlendirmek lazim diye dusunuyorum
Kesinlikle haklısın pıhtılaşma testi değilde aptt pt testimiş galiba araştırdım , Cumartesi onu mutlaka sorcam hatta isticem
Merhaba arkadaşlar,
Benden sonra gelen bebek haberleri de olmuş. Çok sevindim gerçekten. Ben de dün doktora gittim ve 8 haftayı doldurmuşum bile. her ay negatif sonuc almaktan bıkmış olmalıyımki bu ay inatla test yapmadım ve 8 haftalıkken öğrenmiş oldum. Bu zamana kadar da herhangi bir takviye almadım. umarım bir problem olmaz. içime doğmuş olacak ki son 1 aydır beslenmeme cok dikkat ediyordum. sebze yemekleri ve her gun bir yumurta yemeye özen gösterdim. Umarım faydası olmuştur. Şu anda çok şaşkınım aslında. Hala bulantılarım ve ağrılarım var. tam olarak anlayamadım :) çimdiklenmeye ihtiyacım var!
Yok canım ailede ama önlem amaçlı yaptırcamo testi ablam yaptırmıştı trombofili çıktı onda.. iki hamileliğinde de kan sıvılaştırıcı kullandı hep.. ilk hamileliğinde kanaması oldu ve 9 ay hep yatmıştı bu sebepten.. ikincide daha rahattı miyomu olmasına rağmen.. ailede varsa mutlaka yaptır canım ne olur ne olmaz.. ben yaptırmadım ama hamileliğimde sıkıntı yaşamamıştım.
Yok canım ailede ama önlem amaçlı yaptırcam
Takvimi de yaptım o kadar özeniyordum ki şükür Rabbime , kucağıma aldığımı da gösterir inşallah
Valla ne yaptirdigimi bende bilmiorum ama ikimci gittigimde hotmandur hepatittir dln istedi doktor kandan baska bisey istemediçook teşekkürler canım sen trombofili yaptırdın mı?
Evet arkadaslar bende geldim doktordan 9+5 olmasi gerekirken 10+1 cikti :) 2 hafta sonrada 2li test icin cagurdi su anlik herhangi bi sikinti yok cok sukur 3.30 cm boyu da :) kollar bacaklar belli oynatio boyle goruluo resmen oynattigi :) kalbinin atisini da dinletti pat pat pat :) cok heyecanlandim ama :)
bakalım cumartesi gidince sorcam doktora trombofili canım
3 ay önce glukoz normal sınırdaydı inşallah normale döner de ilaç falan gerek kalmaz diyorum insilun için.
çoook teşekkür ederimmm
acaba hamile arkadaşlar yaptırmış mı bu trombofili merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?