- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Teşekkür edereimm canımtabii ihmal etme yaptır ne olur ne olmaz canım.. Alırsın inşallah sağlıklı bir şekilde :) takvimin de hayırlı olsunn
Burnuma Adana Kebabi koktu kizlarrrr
Ayy ne yazik kii çok uzagindayim ama hala burnuma kokuyor inanki canimmmadanalı mısın canım? adanadaysan çık ye valla oooofff valla bu saatte istenecek şey mi kııııııız
Ayy ne yazik kii çok uzagindayim ama hala burnuma kokuyor inanki canimmm
Bilmiyorumki yapmayi. Suan bebek varmi bilmem ama ilk hamileligimde mangalda sucuk istemisti canim. Ilk belirti buydu ve bacaklarima gramp girmesiydi. Ne yazikki 12 hafta sürdücanım yaaa kıyamam... yarın evde kendin yap bari tost makinesinde..
ismi trombofili paneli diye geciyor canim oyle dersin doktoraKesinlikle haklısın pıhtılaşma testi değilde aptt pt testimiş galiba araştırdım , Cumartesi onu mutlaka sorcam hatta isticem
Oyy maşşallah kuzucukEvet arkadaslar bende geldim doktordan 9+5 olmasi gerekirken 10+1 cikti :) 2 hafta sonrada 2li test icin cagurdi su anlik herhangi bi sikinti yok cok sukur 3.30 cm boyu da :) kollar bacaklar belli oynatio boyle goruluo resmen oynattigi :) kalbinin atisini da dinletti pat pat pat :) cok heyecanlandim ama :)
Testler bazen erkenden bazende 1 hafta veya on gün geçmeden doğru sonucu göstermiyor. Eğer çok şüpheliysen 2 3 gün sonra tekrarla testi. Belli olmaz bazen gecikmeler erken gelmeler olabilir. Her ne kadar hep adetin düzenli olsadaaaKızlar bugun bat günüydü test yaptım ama negatif e neden gelmedi hala
Teşekkür ederim canım çok duygusallık oldu şu aralar çok güzel duygular sevinç korku endişe hepsini bir arada yaşıyorum resmen , hele eşimin mutluluğu dört dönüyor etrafımda Allahım bizlere sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersinismi trombofili paneli diye geciyor canim oyle dersin doktora) insallah bi sorun cikmaz senin de icin rahatlamis olur ) takvim de yakismiiisss
Akşam yoktu sabah silik bi çizgi çıkmış ama çok silik ben Aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu o zamanki hamileliğimde de mi sabah bi akşam test yaptım gittikçe koyulaşmıştı çizgiTestler bazen erkenden bazende 1 hafta veya on gün geçmeden doğru sonucu göstermiyor. Eğer çok şüpheliysen 2 3 gün sonra tekrarla testi. Belli olmaz bazen gecikmeler erken gelmeler olabilir. Her ne kadar hep adetin düzenli olsadaaa
Oo ben o çizgiyi görsem hamileyim diye dört dönerim siz bişeyşer yaşamısınız ki inanmıyorsunuz bileAkşam yoktu sabah silik bi çizgi çıkmış ama çok silik ben Aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu o zamanki hamileliğimde de mi sabah bi akşam test yaptım gittikçe koyulaşmıştı çizgiümitlenmekte istemiyorım ama inşallah vardır bebiş
Foto attım bak snaaOo ben o çizgiyi görsem hamileyim diye dört dönerim siz bişeyşer yaşamısınız ki inanmıyorsunuz bile
Ben çizgi göremedim kızlar gibi ayarlarıylada oynadım çizgi çıkmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?