Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar
benden ovulasyondan 6 gun sonra (2 damla açık kırmızı geldi başka bişeyde gelmedi. bu gelmeden bir kaç saat once karnım kesiliyor gibi bir acı oldu birden hemen gecti saniyelik. dunde sol kasığımda cimciklenme gibi acılar. bugun bişi yok şu an.dun ve bugun erken gebelik testi taptım - . hayırlısı diyorum. siz ne düşünürsünüzdurumum için. adetim haftaya pztsi günü.

Oyy maşşallah kuzucuk

Merhaba kizlar adet olmama 3 gun kaldi benden sumuksu uzayan sefaf boyle beyaz bi akinti geldi dun ve bugun sizce hamilelik belirtisimi benim gibi olan varmi cvp yazarsanz coook sevinirim

Kızlar bugun bat günüydü test yaptım ama negatif e neden gelmedi hala
Testler bazen erkenden bazende 1 hafta veya on gün geçmeden doğru sonucu göstermiyor. Eğer çok şüpheliysen 2 3 gün sonra tekrarla testi. Belli olmaz bazen gecikmeler erken gelmeler olabilir. Her ne kadar hep adetin düzenli olsadaaa

Kızlar merhaba. Ben 5 gün önce adet olmam gerekiyordu.fakat kahverengi leke olarak devam ediyor hiç kanama gelmedi. Kan testi negatif çıktı. . Doktor üstüne görmüş olabilirsin dedi. 1 hafta beklicez. Sizce ümit varmi ?

ismi trombofili paneli diye geciyor canim oyle dersin doktora ) insallah bi sorun cikmaz senin de icin rahatlamis olur ) takvim de yakismiiisss
Teşekkür ederim canım çok duygusallık oldu şu aralar çok güzel duygular sevinç korku endişe hepsini bir arada yaşıyorum resmen , hele eşimin mutluluğu dört dönüyor etrafımda Allahım bizlere sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin

Bu arada bende acayip iştahsızlık var 1 haftadır şimdilerde iyice yoğunlaştı hele hergün bitter yiyen ben çikolata tatlı görünce midem kalkıyor ciddi derecede.

Akşam yoktu sabah silik bi çizgi çıkmış ama çok silik ben Aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu o zamanki hamileliğimde de mi sabah bi akşam test yaptım gittikçe koyulaşmıştı çizgi ümitlenmekte istemiyorım ama inşallah vardır bebiş

Oo ben o çizgiyi görsem hamileyim diye dört dönerim siz bişeyşer yaşamısınız ki inanmıyorsunuz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…