Çekemedim tam netleyemedim orasını olsun Can'ım bekleyip görcezBen çizgi göremedim kızlar gibi ayarlarıylada oynadım çizgi çıkmadı malesef
Testinin markası miratech galiba canım.doğrumuÇekemedim tam netleyemedim orasını olsun Can'ım bekleyip görcez
Şimdide sanki o kadar hayalet gibi ki var sanki yok mu var mı gözlerim bozulduÇekemedim tam netleyemedim orasını olsun Can'ım bekleyip görcez
Evet canımTestinin markası miratech galiba canım.doğrumu
O zaman hiç ümitlenme canım.o test güvenilir değil.saatler sonra çıkan çizgi şöyle dursun.10 dk sonra çıkardığı bile oluyor.ve malesef yanlış..Evet canım
Gelmeyince yap şimdi zaten negatif çıkçak Can'ımBenimde bi haftam falan kaldı test yapıyo herkes bende mi yapsam aslında hiiiç inanmıyorum var olduğuna kırmızılar gelcek eminim
Hadi ya gerçekten mi Can'ımO zaman hiç ümitlenme canım.o test güvenilir değil.saatler sonra çıkan çizgi şöyle dursun.10 dk sonra çıkardığı bile oluyor.ve malesef yanlış..
Yok ben zaten utanıyorum eşime ben test almaya gitçem bile diyemem mecbur geçsin diye bekliyorumGelmeyince yap şimdi zaten negatif çıkçak Can'ım
Bir çok markayı denedim canım.pozitif veren markalar vat.onlar yüzünden koşa koşa kan verdim her seferinde ama hala hamile değilimHadi ya gerçekten mi Can'ım
I ıı göremedim
hayirlisi olaun caniimm yeni bir ay seni bekliyoorr :))Günaydın kızlaaaaaarrrr.... Adet oldum bugün ben bu ay olmadı iyi ki diyorum... malum anestezi vs. çok ilaç kullandım röntgen bile çekildim yani olsa sonrasında acaba der dururdum hep.. neyse ki oldum önümüzdeki aya bakacağız artık.. tam gününde oldum gecikme yaşamadım
hayirlisi olaun caniimm yeni bir ay seni bekliyoorr :))
Onu bilmiyorum canım.ben bu ay gitti gidiyor dan aldım. Laboquick hayalet çizgi üretmiyo @limon06 da o testle öğrendi hamileliğini.alacaksan bu markadan alFreely mi ne o iyi mi gitti gidiyorda?
Onu bilmiyorum canım.ben bu ay gitti gidiyor dan aldım. Laboquick hayalet çizgi üretmiyo @limon06 da o testle öğrendi hamileliğini.alacaksan bu markadan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?