Canım hayırlı olsun bebeğin.4 günüm kaldı.hayalet çizgim bile yok.sen de hergünmü yaptın, yoksa sadece 1 gün kalamıbende Laboquick ile öğrendim adete 1 gün kala
icinde b12 yok tatlim :)) folik asit ve inozitol varaynen canım.. :))) valla üzüldüm desem yalan oluriçim rahatladı :) şu inoflicten ben de mi alsam diyorum ama içinde b12 var ve dışarıdan aldığımda bana zararı oluyor bilemedim ....
icinde b12 yok tatlim :)) folik asit ve inozitol var) inozitol yumurta gelisimine katkida bulunuyor ) icin rahat olsun.. ben baslamis oldum kutum daha bitmeden hamile oldugumu ogrendim kutu bitene kadar yine devam ettim sorun yok yani icin rahat olsun :))
insallah faydasi olur canim guzel haberlerinle hep beraber seviniriz burda :))aa tamam o zaman canım b 12 de var zannediyordum ben... eksikliği var ama ilaç kullanınca çok fena oluyorum.. o yüzden tedirgin olmuştum.. bende alayım kullanayım bari..teşekkür ederim
Canım hayırlı olsun bebeğin.4 günüm kaldı.hayalet çizgim bile yok.sen de hergünmü yaptın, yoksa sadece 1 gün kalamı
Canım hayırlısı, inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin , bu ay olmamasında Hayır vardır ilaçlardan dolayı..aynen canım.. :))) valla üzüldüm desem yalan oluriçim rahatladı :) şu inoflicten ben de mi alsam diyorum ama içinde b12 var ve dışarıdan aldığımda bana zararı oluyor bilemedim ....
Canım hayırlısı, inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin , bu ay olmamasında Hayır vardır ilaçlardan dolayı..
O zaman 1 gün kalaya kadar umudumu yitirmeyeyimsagol canım darısı başına ve tüm isteyenlerin inşallah.
evet hergün yaptım 1 hafta kala başladım. 3 gün kala çooook silik çıktı kaale almadım çünkü 3. denememizdi ve önceki aylarda hep silik çıkmıştı. 2 gün kala yine aynı ama 1 gün kala bariz çizgi çıktı. hemen gidip kan verdim hcg 12,49 çıktı 2 gün sonra 52 4 gün sonra 367 felan çıktı zaten 4-5 gün sonra kesemizi gördük çok şükür. cuma da kalp atışımızı dinlemeye gidcez inşallah.
O zaman 1 gün kalaya kadar umudumu yitirmeyeyim4 gün kaldı hayalet bile yok diye..hamile değilim kesin diye düşündüm.test yapmaya devam edeyim o halde
Denememiz gereken günde bizde deneyemedik.bakalım hakkımda hayırlısıyap tabi bu dönemler bile çok güzel bence. bende çok umutsuzdum. çok deneyememiştik. ama rabbim hediye etti.
Adete on gun kala adet knama baslangici olamaz heralde yerlesme knamasi icinde erken gibi gozukuyor.kist hbercisi de olabilir cnm ama tam bilemedim yaniKızlarr camur gibi kokusuz kahverengi akıntı neden olur bilgisi olan var mı adetime 10 gün var
Benim de aklima geldi ama insallah yoktur :/Adete on gun kala adet knama baslangici olamaz heralde yerlesme knamasi icinde erken gibi gozukuyor.kist hbercisi de olabilir cnm ama tam bilemedim yani
Kistin baska belirtisi var mı?Adete on gun kala adet knama baslangici olamaz heralde yerlesme knamasi icinde erken gibi gozukuyor.kist hbercisi de olabilir cnm ama tam bilemedim yani
aynen canım.. :))) valla üzüldüm desem yalan oluriçim rahatladı :) şu inoflicten ben de mi alsam diyorum ama içinde b12 var ve dışarıdan aldığımda bana zararı oluyor bilemedim ....
kızlar istanbulda olup çamlıca erdem hastanesine giden varmı kadın doğuma ve hangi doktora gidiyorsunuz
Kızlarr camur gibi kokusuz kahverengi akıntı neden olur bilgisi olan var mı adetime 10 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?