Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım ben o kadar araştırdım hiç öyle birşeyle karşılaşmadım hayit otu için ve hamilelik için istenen değere gelmişti değerlerim çok şükür zararlı olduğunu düşünmüyorum tiroit doktorda biliyor tiroit hastası oldugumu doktor yazdı bana eczanelerde satıyor artık ben 5yıl önce ameliyat oldum tiroidden tümü alındı ilaçla dengeliyorum inşallah sıkıntı çıkmaz 2aydır kullanıyorum 10gün öncede doktor normal değerlerin dedi inşallah gelecek ay mutlu haberlerinizi paylaşırız

Merhaba kızlar adetin 3. günü doktora gidildiginde yapilan islemler nedir ilk defa gidicem dogru zaman bu mu yoksa once adet bitince mi gitmeliyim

Ay canım aynen bende konuştum hatta antibiyotik kullandı nasıl olsa bu ay olmaz diye spor falan işte bir kanıt daha bize kafandan ne zaman Attın o zman valla bu ay olmucak gözüyle bakıyorum tek ilişki olcak artk nasip olmazsa yazin görürsem eşimin yüzünü o zman artk.. senden de iyi haberler bekliyorum..

@niseem3 ayrıca her bebek de anneden 1 diş götürürmüş :)) onlara can feda benim bi dişim gidici Allah tan kaplama olan dişim de doğuma kadar idare eder diye düşünüyorum :)
Canim sana bir numara versem ona bakarmisin dokTor eczaneden al diye yazdı ama ben onu kaybettim sonra kloemen verdi herhalde dedim gittim aldım kod : L9XO78

Benim de 2 yıl önce tüm troidler alındı maalesef 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktor tsh değerime bağladı henüz düzene girmedi ilaç dozumu ayarlayamıyorlar bir türlü...siz atom aldınız mı? İnşallah tüm Bebek bekleyenlerle birlikte bizde alırız Mutlu haberi...

Tabiki kesinlikle umutsuz olma canım Rabbim nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar adetin 3. günü doktora gidildiginde yapilan islemler nedir ilk defa gidicem dogru zaman bu mu yoksa once adet bitince mi gitmeliyim
canım alttan bakar yumurtalıkların daha iyi gözükür adetliyken.. tabi hormon testi de yapar.. yumurtlama takibi istersen sana gün verir doktor

Canim sana bir numara versem ona bakarmisin dokTor eczaneden al diye yazdı ama ben onu kaybettim sonra kloemen verdi herhalde dedim gittim aldım kod : L9XO78
tatlımmm tc kimlik numaran da lazım :)

canım alttan bakar yumurtalıkların daha iyi gözükür adetliyken.. tabi hormon testi de yapar.. yumurtlama takibi istersen sana gün verir doktor

E burda vermiyeyim onu :) bende ilaç koduysa dediydim ama burda sorarım olmazsa bi eczaneye

Bide ben şimdi klomen kullanıyorum yarın son o sizin infolic dediginiz ilacı bende kullanSam olur mu folik asit kullanıyordum çok kilo aldırdı bıraktım 2 hafta dir içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…