- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
10 gün var adetime ama bu kadar erken olur mu ?Yerleşme kanaması olabilir canım..
Zamanında olmanda çok iyi olmuş, boşuna bekleyip umutlanmadın canım
anladım canm o çakmak da galiba ben çamlıcaya gidiym demiştim ama evet sevil hanımı da baya iyi diyorlarArkadasım gidiyor, Sevil Hanımdı galiba memnun olduğunu söylemişti.
Canım ben o kadar araştırdım hiç öyle birşeyle karşılaşmadım hayit otu için ve hamilelik için istenen değere gelmişti değerlerim çok şükür zararlı olduğunu düşünmüyorum tiroit doktorda biliyor tiroit hastası oldugumu doktor yazdı bana eczanelerde satıyor artık ben 5yıl önce ameliyat oldum tiroidden tümü alındı ilaçla dengeliyorum inşallah sıkıntı çıkmaz 2aydır kullanıyorum 10gün öncede doktor normal değerlerin dedi inşallah gelecek ay mutlu haberlerinizi paylaşırızanladım şimdi canım..dedim ya her bünyede farklı etki yapıyor sanırım..ben okudum kist yapanlar..doktorda deyince ondandır dedim ama..kendiliğinden de olmuş alabilir belki bilmiyorum..dediklerinin hepsini bende kullandım ve bazılarını hala kullanıyorum canım..inofolic kullandım 2 ay ama o sırada trioid ve prolaktinim yüksekmiş yani onlardan dolayı faydası olduysa bile anlamadım..şuan da çok fazla ilaç kullandığım için coaspirin ve inofoliği bıraktım..şimdi dostinex ve trioid için hap kullanıyorum ben de..bide bu ay şeker için ilaça başladık..yumurtlamaya iyi gelir dedi..ben kilolu değilim şeker değerlerimde normal değerlerde neden ilaç verdi onu anlayamadım..bide bişey sorcam canım hayıt otunu sentetik hormon kullananlar kullanmamalı diye biliyorum sen hayt hapı değil de otunu içtin galiba bir sıkıntı yaşadın mı..çünkü bende çok denemek istiyorum hayt otunu..hayırlısı Rabbimden..bu ayda olmadı adet öncesi lekelerim başladı..sonraki aylarda bizim yüzümüzde güler inşallah..
10 gün var adetime ama bu kadar erken olur mu ?
anladım canm o çakmak da galiba ben çamlıcaya gidiym demiştim ama evet sevil hanımı da baya iyi diyorlar
Ay canım aynen bende konuştum hatta antibiyotik kullandı nasıl olsa bu ay olmaz diye spor falan işte bir kanıt daha bize kafandan ne zaman Attın o zman valla bu ay olmucak gözüyle bakıyorum tek ilişki olcak artk nasip olmazsa yazin görürsem eşimin yüzünü o zman artk.. senden de iyi haberler bekliyorum..olur inş. canım ben dün elma_şekerin den sonra anladım saatlerce yatmak belinin altına yastık koymak falan bahane bak ne güzel tek ilişki ile hamile kaldı demekki rabbim ancak ol deyince oluyo seninki neden olmasın içini ferah tut caınm inş. olur... bende dostinex içiyorum yarım doz iki tane kaldı perşembe cuma yumutlama günüm değerlendircem birde perşembe günü prolaktin ölçümüne gitcem inş tabiki birde yumurtama baktırcam doktorum kabul edersebakalım nasipp
Ay hamilelik takvimini yerim senin yaaaainşallah canımmm
Canim sana bir numara versem ona bakarmisin dokTor eczaneden al diye yazdı ama ben onu kaybettim sonra kloemen verdi herhalde dedim gittim aldım kod : L9XO78@niseem3 ayrıca her bebek de anneden 1 diş götürürmüş :)) onlara can feda benim bi dişim gidici Allah tan kaplama olan dişim de doğuma kadar idare eder diye düşünüyorum :)
Canım ben o kadar araştırdım hiç öyle birşeyle karşılaşmadım hayit otu için ve hamilelik için istenen değere gelmişti değerlerim çok şükür zararlı olduğunu düşünmüyorum tiroit doktorda biliyor tiroit hastası oldugumu doktor yazdı bana eczanelerde satıyor artık ben 5yıl önce ameliyat oldum tiroidden tümü alındı ilaçla dengeliyorum inşallah sıkıntı çıkmaz 2aydır kullanıyorum 10gün öncede doktor normal değerlerin dedi inşallah gelecek ay mutlu haberlerinizi paylaşırız
Canim bende istanbuldayim . umraniyedeki afiyet hastanesi hakkında bilgin var mıkızlar istanbulda olup çamlıca erdem hastanesine giden varmı kadın doğuma ve hangi doktora gidiyorsunuz
Tabiki kesinlikle umutsuz olma canım Rabbim nasip etsin inşallahAy canım aynen bende konuştum hatta antibiyotik kullandı nasıl olsa bu ay olmaz diye spor falan işte bir kanıt daha bize kafandan ne zaman Attın o zman valla bu ay olmucak gözüyle bakıyorum tek ilişki olcak artk nasip olmazsa yazin görürsem eşimin yüzünü o zman artk.. senden de iyi haberler bekliyorum..
canım alttan bakar yumurtalıkların daha iyi gözükür adetliyken.. tabi hormon testi de yapar.. yumurtlama takibi istersen sana gün verir doktorMerhaba kızlar adetin 3. günü doktora gidildiginde yapilan islemler nedir ilk defa gidicem dogru zaman bu mu yoksa once adet bitince mi gitmeliyim
tatlımmm tc kimlik numaran da lazım :)Canim sana bir numara versem ona bakarmisin dokTor eczaneden al diye yazdı ama ben onu kaybettim sonra kloemen verdi herhalde dedim gittim aldım kod : L9XO78
E burda vermiyeyim onu :) bende ilaç koduysa dediydim ama burda sorarım olmazsa bi eczaneyecanım alttan bakar yumurtalıkların daha iyi gözükür adetliyken.. tabi hormon testi de yapar.. yumurtlama takibi istersen sana gün verir doktor
tatlımmm tc kimlik numaran da lazım :)
canım vajinal muayne yapar kist var mı diye ve hormon testi yapar bence doğru zamanMerhaba kızlar adetin 3. günü doktora gidildiginde yapilan islemler nedir ilk defa gidicem dogru zaman bu mu yoksa once adet bitince mi gitmeliyim
Bide ben şimdi klomen kullanıyorum yarın son o sizin infolic dediginiz ilacı bende kullanSam olur mu folik asit kullanıyordum çok kilo aldırdı bıraktım 2 hafta dir içmiyorumcanım alttan bakar yumurtalıkların daha iyi gözükür adetliyken.. tabi hormon testi de yapar.. yumurtlama takibi istersen sana gün verir doktor
canım alttan bakar yumurtalıkların daha iyi gözükür adetliyken.. tabi hormon testi de yapar.. yumurtlama takibi istersen sana gün verir doktor
Teşekkür ederim iyi ki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?