Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar adetin 3. günü doktora gidildiginde yapilan islemler nedir ilk defa gidicem dogru zaman bu mu yoksa once adet bitince mi gitmeliyim
Çok doğru zaman muayene eder ve hormön testi yapar en iyi git git Ayy ben gec gittim de Salak gbi pişman oldum hormon testi şart doktora adetimin 3. Günü diye soyle

E burda vermiyeyim onu :) bende ilaç koduysa dediydim ama burda sorarım olmazsa bi eczaneye
tamam canım nasıl istersen

Bide ben şimdi klomen kullanıyorum yarın son o sizin infolic dediginiz ilacı bende kullanSam olur mu folik asit kullanıyordum çok kilo aldırdı bıraktım 2 hafta dir içmiyorum
bence kilo almana aldırma.. inofolic te de folik asit var beraberinde yumurta geliştirici bi madde daha var.. bence bebişin için her şeyi göze al.. artık sadece gebelik olduktan sonra folik asit kullanılması yerine gebelikten önce de 3 ay kullanılmalı diyor doktorlar

Çok doğru zaman muayene eder ve hormön testi yapar en iyi git git Ayy ben gec gittim de Salak gbi pişman oldum hormon testi şart doktora adetimin 3. Günü diye soyle
Randevu aldim ama korkuyorym ac mi gidicem sabah

Merhaba herkese. Yeni kayıt oldum ve umarım erken belirtilerimi yazma şansım olur. 2 aydır korunmayı bıraktık ve beklemedeyiz:) Regl günüme 13 gün var. Vücudumu dinlemekten yoruldum şimdiden. Herhangi bir ağrı veya sancı yok. Geçen ay test yapmadım öncesinde. Şimdi boşuna heveslenmemek için yapayım istiyorum. Ne dersiniz? Ama daha erken sanırım? Bu heyecan ile iş hayatımdaki hareketlerim aksıyor

öncelikle hoşgeldin aramıza :)
ben test için erken diye düşünüyorum çünkü daha belki dun yumurtladın ya da yumurtlamak üzeresin.. o yuzden adetine 3-4 gün kala test yapmaya başlarsan belki o zamanlar sonuç alırsın

Merhaba,
Şuan idrar testi yaparsan çıkmaz daha çok üzülürsün 13 gün var çünkü..
Biraz daha sabret, belirtin illa olmasına gerek yok belirti olmadanda hamile kalanlar var.

Haklısın aslında. Ben hep takvime bağlı kalıp yumurtlama kesin sadece o günmüş gibi düşünüyorum. Belki hala devam ediyordur. Ve benim hala çalışmam gerekiyordur:))

Merhaba,
Şuan idrar testi yaparsan çıkmaz daha çok üzülürsün 13 gün var çünkü..
Biraz daha sabret, belirtin illa olmasına gerek yok belirti olmadanda hamile kalanlar var.

Evet muhtemelen sonuç çıkmayacak. Sadece işimde verimli olamıyorum. Ve çok hızlı hareket eden birisiyim. Şüphe dahilinde olduğum için aksatıyorum da bazı şeyleri. Kendimi kendi haline bir bırakabilsem

Evet muhtemelen sonuç çıkmayacak. Sadece işimde verimli olamıyorum. Ve çok hızlı hareket eden birisiyim. Şüphe dahilinde olduğum için aksatıyorum da bazı şeyleri. Kendimi kendi haline bir bırakabilsem

Şimdi ben sana düşünmemeye çalış diyeceğimde nafile biliyorum.
Sen olmamış düşüncesiyle çalışmalarına devam et, hareketlerinede mümkün olduğunca dikkat etmeye çalış.
Gönlüne göre olsun inşallah.

kızlar yaaa benim aklıma takıldı yumurtlamadan sonra yine denemelere devam etsek korunmasız bir sakınca olur mu döllenme açısından... bu ay ben yumurtlamadan sonra korundum hep :) biraz da bu ay olmasını istemediğimden ama öncesinde korunmasızdı..

Haklısın aslında. Ben hep takvime bağlı kalıp yumurtlama kesin sadece o günmüş gibi düşünüyorum. Belki hala devam ediyordur. Ve benim hala çalışmam gerekiyordur:))
düzenli adet görüyorsan beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlarsın düzenli adet görmüyorsan son 3 adetinin ortalamasını alırsın genelde böyle oluyor

Rabbim ne kadar büyük.Kızlar yasin okuyup test yapıcam diye yazmıştım.Testi yaptım şimdi hayalet çizgi var
Allahım inşallah yanlış görmüyorumdur
hani biz de göreliiimmm :)

hiiçç birşeycik olmaz canııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…