- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
kızlar yaaa benim aklıma takıldı yumurtlamadan sonra yine denemelere devam etsek korunmasız bir sakınca olur mu döllenme açısından... bu ay ben yumurtlamadan sonra korundum hep :) biraz da bu ay olmasını istemediğimden ama öncesinde korunmasızdı..
Eki Görüntüle 1813659
Kızlar iyice bakın bi
Ben gördüğümde tam orada canım.inşallah sabah daha belirgin çıkar..heycanlandım bi andacanım rengiyle oynadım ben sanki var gibi yaaa... hadi inşallah.. yine de umutlandırmak istemem aksi çıkarsa üzülürüm...
Ben gördüğümde tam orada canım.inşallah sabah daha belirgin çıkar..heycanlandım bi anda
Adettt oldummm hemde günüme daha varken.. Hayirlisi
Ayy canım çok sağol ya , Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahhhhAy hamilelik takvimini yerim senin yaaaa
Yok canım ben atom almadım direkt ameliyat oldum hayit tohumunu dene bi istersenn doktorunuza danısarak ben sabahları aç karnına yemekten önce alıyorum ilaçlarımı cok sukur şimdi dengeye bindiBenim de 2 yıl önce tüm troidler alındı maalesef 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktor tsh değerime bağladıhenüz düzene girmedi ilaç dozumu ayarlayamıyorlar bir türlü...siz atom aldınız mı? İnşallah tüm Bebek bekleyenlerle birlikte bizde alırız Mutlu haberi...
Canım gözüm aydın hayırlı olsun Rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim sende bayağı ugrasmıssın çok şükür beklemediğin anda müjdeni aldınAyy canım çok sağol ya , Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahhhh
Çok sağol canım ee şimdi klomenle beraber alabilirim dimi yani geç başlamış olmam fark etmez bugün alıp başlasam olur dimi ayyy saskin ben ne çok soru sordumtamam canım nasıl istersen
bence kilo almana aldırma.. inofolic te de folik asit var beraberinde yumurta geliştirici bi madde daha var.. bence bebişin için her şeyi göze al.. artık sadece gebelik olduktan sonra folik asit kullanılması yerine gebelikten önce de 3 ay kullanılmalı diyor doktorlar
Haklısın valla canım nasıl olsa test çok aldın tam koyuyu görene kadar beklersiniz inşallah doğrudur yaaaYok canım geçen ay bariz belli çift çizgiydi farklı marka testler ama kan negatif çıktı.
Tam net çift çizgi görmeden asla kan vermem.başkasından hamile değilsini duymak insanın piskolojisini bozuyo
inanmıyorum hamilemisiiinnnnn :) . çokk sevindim yaa gerçekten :) canm ya kaç çıktı değerin?Ayy canım çok sağol ya , Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahhhh
takvimde pek yakışmış haniAyy canım çok sağol ya , Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahhhh
Kizzzzz bişey olmuyor ki korkma aç gitmene gerek yokRandevu aldim ama korkuyorym ac mi gidicem sabah
İnşallah canım benim hayırlısıHaklısın valla canım nasıl olsa test çok aldın tam koyuyu görene kadar beklersiniz inşallah doğrudur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?