Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bence bir sakıncası yoktur.

Eklentiler

• PicsArt_04-13-02.00.54.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 73
Ben gördüğümde tam orada canım.inşallah sabah daha belirgin çıkar..heycanlandım bi anda

hayırlısı olsun canım yaaa .. inşallah yarın daha da pembiş olur.. ilk idrarla yap sabah bakalım :)

Adettt oldummm hemde günüme daha varken.. Hayirlisi

hayırlısı olsun canım yaaa... mayısa artık :) bende oldum bugün... çok düşününce ya erken geliyor ya geç..

AnaPatron hayalet çizgi var evet bak gözüküyor hafif :)) inşallah koyulaşır tatlımmm :)

Eklentiler

• PicsArt_04-13-02.00.54 kontrast.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 79
Yok canım ben atom almadım direkt ameliyat oldum hayit tohumunu dene bi istersenn doktorunuza danısarak ben sabahları aç karnına yemekten önce alıyorum ilaçlarımı cok sukur şimdi dengeye bindi

Çok sağol canım ee şimdi klomenle beraber alabilirim dimi yani geç başlamış olmam fark etmez bugün alıp başlasam olur dimi ayyy saskin ben ne çok soru sordum

Yok canım geçen ay bariz belli çift çizgiydi farklı marka testler ama kan negatif çıktı.
Tam net çift çizgi görmeden asla kan vermem.başkasından hamile değilsini duymak insanın piskolojisini bozuyo
Haklısın valla canım nasıl olsa test çok aldın tam koyuyu görene kadar beklersiniz inşallah doğrudur yaaa

kılzar hatırlayan bilir gebelik testi artışlarım yavaştı 35-42-46 gibi gidiyordu.
7 nisan 63
11 nisan 138,25
13 nisan 244,69 çıkmış nasıl sizce. normale dönmüşmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…