Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canım ben atom almadım direkt ameliyat oldum hayit tohumunu dene bi istersenn doktorunuza danısarak ben sabahları aç karnına yemekten önce alıyorum ilaçlarımı cok sukur şimdi dengeye bindi
canım hem triod hapı hem de hayıt hapı beraber kullanıyorsun dimi canım..sadece hayıt değil..ben de başlıcam doktora sorup bu ay..

kılzar hatırlayan bilir gebelik testi artışlarım yavaştı 35-42-46 gibi gidiyordu.
7 nisan 63
11 nisan 138,25
13 nisan 244,69 çıkmış nasıl sizce. normale dönmüşmü?
bence de artık artışa geçmiş gayet iyi :)) gözün aydın canııımmm nazlı çıktı senin ki kız heralde

AnaPatron canım yanlış anlama geçen ayda böyle olmuştu umutlandırdık seni ama kanda çıkmamıştı o yüzden her geçen gün koyulaşmadan ben bir şey demicem ama inşAllaaaahhh hamilesindiiirrr tatlım dualarım seninleee :)

He anladım canım insan ilk kez tereddüt ediyor tabi haklısın ama hiç bişey hissetmiyorsun bile
Buna sevindim hersey bebisler icin bu ay o kadar brlurti yasadim ki hamileyim zannetim ama malesef kirmizilari gordum hatta gogsum o kadar acidi ve yandı ki kesin dedim olmayinca foktora diyme zamani geldi diyerek bir cesaret randevu aldim hayirlisi bakalim

hayırlısı canım ben de 2 gün erken oldum vardır bi hayır..
sweetwitch01 ve E ecrinny haklisiniz canim herseyin hayirlisi. Rabbim anneligi hakeden ve isteyen kimsenin kucagini boş bırakmasın

İnşallah canım kaç gündür yapıyorum bu testi hatta sabahki testte hiç bişey yoktu.şimdi hayaleti görünce acabamı dedim.sabah umudumu kaybetmiştim.şimdi bi umut geldi.TABİ Kİ NET ÇİZGİ GÖRMEDEN KAPILMAM.GEÇEN AYDAN AKILLANDIM.canım endişe etme

Mutlaka adet bitince günde 3 adet incir ye, ve inofolic iç ben günde 1 doz suda eritip içmiştim bunları da dene canım
canım benim prolaktin sorunum vardı ya incirde prolaktini yükseltiyomuş sanırım bişey olurmuki
infolic te dr sorayım gittiğimde aşılamaya başlanıcak ya önceden ilaç veriyomuş sanırım onlarla kullanılırmı bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…