İnşallahhhhh
Alttan muayene hic olmadim o yüzdenKizzzzz bişey olmuyor ki korkma aç gitmene gerek yok
He anladım canım insan ilk kez tereddüt ediyor tabi haklısın ama hiç bişey hissetmiyorsun bileAlttan muayene hic olmadim o yüzden
hayırlısı canım ben de 2 gün erken oldum vardır bi hayır..Adettt oldummm hemde günüme daha varken.. Hayirlisi
kılzar hatırlayan bilir gebelik testi artışlarım yavaştı 35-42-46 gibi gidiyordu.
7 nisan 63
11 nisan 138,25
13 nisan 244,69 çıkmış nasıl sizce. normale dönmüşmü?
Üsttekinin çizgisini farkettim var canım ama alttakini göremiom benİnşallahhhhh
canım hem triod hapı hem de hayıt hapı beraber kullanıyorsun dimi canım..sadece hayıt değil..ben de başlıcam doktora sorup bu ay..Yok canım ben atom almadım direkt ameliyat oldum hayit tohumunu dene bi istersenn doktorunuza danısarak ben sabahları aç karnına yemekten önce alıyorum ilaçlarımı cok sukur şimdi dengeye bindi
bence de artık artışa geçmiş gayet iyi :)) gözün aydın canııımmm nazlı çıktı senin ki kız heraldekılzar hatırlayan bilir gebelik testi artışlarım yavaştı 35-42-46 gibi gidiyordu.
7 nisan 63
11 nisan 138,25
13 nisan 244,69 çıkmış nasıl sizce. normale dönmüşmü?
Buna sevindim hersey bebisler icin bu ay o kadar brlurti yasadim ki hamileyim zannetim ama malesef kirmizilari gordum hatta gogsum o kadar acidi ve yandı ki kesin dedim olmayinca foktora diyme zamani geldi diyerek bir cesaret randevu aldim hayirlisi bakalimHe anladım canım insan ilk kez tereddüt ediyor tabi haklısın ama hiç bişey hissetmiyorsun bile
Teşekkür ederim canım aminnn darısı sizlere inşallahCanım gözüm aydın hayırlı olsun Rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim sende bayağı ugrasmıssın çok şükür beklemediğin anda müjdeni aldın
Olsun hamile olayımda hergün çift çizgi görmek için zevkine yaparım artıkAnaPatron 2.çizgi var inşallah hamilesin canım benim L markaiyi marka bence hamileysen bir sürü test elinde patladı artık hergün yapar bitirirsin
İnşallahhh canım inan tek temennim o, Rabbim sanada tez nasip etsin , gönlünün muradını versintakvimde pek yakışmış haniçok sevindim canım yaa banada umut oldun valla sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini
hayırlısı olsun canım yaaa .. inşallah yarın daha da pembiş olur.. ilk idrarla yap sabah bakalım :)
hayırlısı olsun canım yaaa... mayısa artık :) bende oldum bugün... çok düşününce ya erken geliyor ya geç..[/QUOTE
hayırlısı canım ben de 2 gün erken oldum vardır bi hayır..
İnşallah canımAnaPatron canım yanlış anlama geçen ayda böyle olmuştu umutlandırdık seni ama kanda çıkmamıştı o yüzden her geçen gün koyulaşmadan ben bir şey demicem ama inşAllaaaahhh hamilesindiiirrr tatlım dualarım seninleee :)
Evet canımmm 4 gün geçmişti 1214 çıktı keseyi gördük 5mmdi canıminanmıyorum hamilemisiiinnnnn :) . çokk sevindim yaa gerçekten :) canm ya kaç çıktı değerin?
amin canım benimm inşallahİnşallahhh canım inan tek temennim o, Rabbim sanada tez nasip etsin , gönlünün muradını versin
Mutlaka adet bitince günde 3 adet incir ye, ve inofolic iç ben günde 1 doz suda eritip içmiştim bunları da dene canımamin canım benimm inşallah
canım benim prolaktin sorunum vardı ya incirde prolaktini yükseltiyomuş sanırım bişey olurmukiMutlaka adet bitince günde 3 adet incir ye, ve inofolic iç ben günde 1 doz suda eritip içmiştim bunları da dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?