Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bende pco vardı prolaktin 35 di yumurtlama olmuyordu tedaviye başlıcaksan bişey diyemem tabi ama en azından inofolic iç sor doktoruna bana da bhchrk önermişti sağ olsun dene derim

Canım bende pco vardı prolaktin 35 di yumurtlama olmuyordu tedaviye başlıcaksan bişey diyemem tabi ama en azından inofolic iç sor doktoruna bana da bhchrk önermişti sağ olsun dene derim
tamam canım sorup başlıyayım bende ikisine sen nhep söylüyordun bunları unutuyordum almayı keşke başlasaymışım önceden

Çok iyi yapmışsın canim malesef vücudumuzun bize oyunu resmen birebir oluyor bnde de oldu ama bu ay yine tutmadı tekrar Klomenebasladim pztesi kontrol var

bende 6.haftadayım 14mm benimkineden öyleki
elma_sekerim01 haftaya göre değerlendirmeyin.. beta hcg değerine göre değerlendiriliyor benimki 6mm ken 4hafta 3 günlüktü ve betahcg 4000lerdeydi.. nerden nereyeeeee şimdi keseyi değil de bebişi ölçüyoruz 3.36 cm diye :))) siz de göreceksiniz o günleri inşallah :)

Anladım canım inşallahhhhh

bhchrk canım merhaba gecen gun bi ilaç ismi vermistin ephynal 300 bu ilaç ne işe yarıyordu onceki mesajları bulmaya calıstım ama bulamadım tekrar acıklarmısın

bhchrk canım merhaba gecen gun bi ilaç ismi vermistin ephynal 300 bu ilaç ne işe yarıyordu onceki mesajları bulmaya calıstım ama bulamadım tekrar acıklarmısın
sadece e vitamini içerir canım :) normalde e vitamini eksikliği vücutta kısırlığa sebep olur.. dolayısıyla e vitamini takviyesi ise üreme üzerinde faydalıdır.. erkeklerin kullanması öneriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…