- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım bende pco vardı prolaktin 35 di yumurtlama olmuyordu tedaviye başlıcaksan bişey diyemem tabi ama en azından inofolic iç sor doktoruna bana dacanım benim prolaktin sorunum vardı ya incirde prolaktini yükseltiyomuş sanırım bişey olurmuki
infolic te dr sorayım gittiğimde aşılamaya başlanıcak ya önceden ilaç veriyomuş sanırım onlarla kullanılırmı bilmiyorum ki
baya nazlı heralde.bence de artık artışa geçmiş gayet iyi :)) gözün aydın canııımmm nazlı çıktı senin ki kız heralde
tamam canım sorup başlıyayım bende ikisine sen nhep söylüyordun bunları unutuyordum almayı keşke başlasaymışım öncedenCanım bende pco vardı prolaktin 35 di yumurtlama olmuyordu tedaviye başlıcaksan bişey diyemem tabi ama en azından inofolic iç sor doktoruna bana dabhchrk önermişti sağ olsun dene derim
çok iyi canm yaa sağlıkla al kucağına inşallahEvet canımmm 4 gün geçmişti 1214 çıktı keseyi gördük 5mmdi canım
Evet canımmm 4 gün geçmişti 1214 çıktı keseyi gördük 5mmdi canım
Başla canım inşallah sende güzel haberler ver burdan bizetamam canım sorup başlıyayım bende ikisine sen nhep söylüyordun bunları unutuyordum almayı keşke başlasaymışım önceden
Sağol canım aminnnçok iyi canm yaa sağlıkla al kucağına inşallah
Bilmiyorum ki canım cumartesi sıkışık gel dedi bakalım ne kadar büyümüş dedi doktorum.bende 6.haftadayım 14mm benimkineden öyleki
Çok iyi yapmışsın canim malesef vücudumuzun bize oyunu resmen birebir oluyor bnde de oldu ama bu ay yine tutmadı tekrar Klomenebasladim pztesi kontrol varBuna sevindim hersey bebisler icin bu ay o kadar brlurti yasadim ki hamileyim zannetim ama malesef kirmizilari gordum hatta gogsum o kadar acidi ve yandı ki kesin dedim olmayinca foktora diyme zamani geldi diyerek bir cesaret randevu aldim hayirlisi bakalim
sizde bebeği gördüler miBilmiyorum ki canım cumartesi sıkışık gel dedi bakalım ne kadar büyümüş dedi doktorum.
Bu arada 5 haftalık benim 5+2
Valla doktor keseniz bu dedi ekrandan gösterdi cumartesi gitcem bakalım ne olcak inşallah görürüz siz gördünüz mü?sizde bebeği gördüler mi
bende 6.haftadayım 14mm benimkineden öyleki
inşallah canım benim çok sağol ,sende daha fazla dikkat etmeye çalış artık kendine dinlen bol bol iyi bak yeğenimeBaşla canım inşallah sende güzel haberler ver burdan bize
ben iki haftadır gidiyorum göremedilerValla doktor keseniz bu dedi ekrandan gösterdi cumartesi gitcem bakalım ne olcak inşallah görürüz siz gördünüz mü?
Senin kaç hafta gün tam olarak peki?ben iki haftadır gidiyorum göremedilerkese var ama bebeği görmek gerek dediler haftaya kontrolüm var p.tesi günü
Anladım canımelma_sekerim01 haftaya göre değerlendirmeyin.. beta hcg değerine göre değerlendiriliyor benimki 6mm ken 4hafta 3 günlüktü ve betahcg 4000lerdeydi.. nerden nereyeeeee şimdi keseyi değil de bebişi ölçüyoruz 3.36 cm diye :))) siz de göreceksiniz o günleri inşallah :)
Hepimiz icin hayirlisi olsun canimÇok iyi yapmışsın canim malesef vücudumuzun bize oyunu resmen birebir oluyor bnde de oldu ama bu ay yine tutmadı tekrar Klomenebasladim pztesi kontrol var
6.haftadayım 7.haftada kontrolüm var inşallah canım ya haftaya görünürSenin kaç hafta gün tam olarak peki?
7.hafta görülüyormuş internetten baktım üzme hemen kendini bebeğin etkilenir
sadece e vitamini içerir canım :) normalde e vitamini eksikliği vücutta kısırlığa sebep olur.. dolayısıyla e vitamini takviyesi ise üreme üzerinde faydalıdır.. erkeklerin kullanması öneriliyorbhchrk canım merhaba gecen gun bi ilaç ismi vermistin ephynal 300 bu ilaç ne işe yarıyordu onceki mesajları bulmaya calıstım ama bulamadım tekrar acıklarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?