Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar benımde evlılıgım hazıranda ıkı yıl olcak bır yıldır denedık olmadı denedık derkende su var sureklı ılıskıye gırıp de olmadı degıl kafamıza ne zaman eserse ... bu bır yıl bızım ıcın zorlu yıldı oyuzden cınsellıgın hıc uzerıne dusmedık ama bır yandanda dıyorum rabbım vermek ısterse bır kere de ılıskıye gırsen yıne olur... esımde bende testler yaptırdık cok sukur sorun cıkmadı bu ayda klomen kullandım ve catlatma ıgnesı yaptırdım doktorun ozellıkle ılıskıye gırın dedıgı tarıhde ılıskı oldu ondan sonrada bır ıkı kere daha oldu okdr adetıme de sımdı bugunle bırlıkte 11 gun kaldı... cocugumun olmasını cok ıstıyorum olanlarada cok ımrenıyorum noglur banada dua edın cocugum olsun

Allah sana ve çocuk isteyen herkese ben de dahil hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşaşşalh en yakın zamanda

Cnm inanmıyorum hamile misinnn hsg den hemen sonra tuttu desene.. ilaç falan kullandım mı anlatsana.. ćok sevindim hayırlı olsun
Evet canımm:)
Hg çekildiğim ay tedaviye hazırlanırken hamile kalmışım hemde hiiiç belirtim olmadı ilaç da inofolic kullanıyorum 1 aydır tavsiye ederim günde 3 adet incir yemiştim başka da bişey yok hatta tam yumurtlama günü idrar yolu enfeksiyonu olmuştum tek ilişkiyle hamile kaldım Rabbim istesin yeterki tabi hsg vesile oldu kesinlikle..

Çok sevindim cnm benim Bata 5 gün var biliyorsun hsg çekindim temiz ćıktı. Ümitleneyim diyorum ama bizde sperm hareket sorunu çıktı sizde öyle bi durum yoktu değil mi. Sağ kasığım çok ağrıyor ama daha önce de yaşamıştım bu tip belirtiler

Bizde de vardı hareket sorunu canım
Sağ kasığım yumurtlamadan 1 hafta hep sancı yaptı hep hsg ye yordum meğer yerleşiyormuş miniğim inşallah seninde öyledir sanki sende kalcaksın bi an öyle geldi bana ümit vermeyim ama en kısa zamanda hamileyim yazcaksın

İnşallah cnm bende hsg ye yoruyorum aynen sen gibi çünkü farklı bi ağrı sanki darbe almış gibi. Bir de bu ara duygusallık ćöktü üstüme. Hareket sorunu varken hamile kalınabiliyor demek ki..inş benimde vesile olur hsg..

Iyi akşamlar kizlar,size bi sorum olacakti gebeliğini idrar testiyle ogrenenler en erken kaç gün önce öğrendi acaba?adete 7 günüm var erken biliyorum ama dün test yaptım tabiki negatifbugün de adet belirtileri başladı olsa cikar miydi acaba.adet gününden önce ogrenenler kaç gün kala gordunuzoglum da 2 gün kala silik çizgiyle öğrendim ama belki daha önce yapsam çıkardı kafam karisti.yumurtlama günüm 6 nisan di ,adetlerim düzenlidir geç dollenme v.s.zannetmiyorum

ben 4 gun kala silik cizgiyle ogrenmistim canim :))

Allah sağlıcakla kavuşmak nasip etsin insallah ben erken yaptım 8 gun kala biliyorum ama 8 gun kala bi ihtimal öğrenen var mı diye merak ettimteşekkür ederim sağlıklı bi gebelik ve doğum dilerim

İnşallah canım inşallaj

ben 6 gun kala öğrendim.

6 gun kala da çıkabiliyor yani sen de sağlıcakla kavuş buyut insallah peki 6 günden önce hiç yapmış miydin 7 gün kala ya da daha önce? 6 gun once net göründü mu yani ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…