Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 1814026 KıZlar sabahki testimin daha net fotosu ve hala gelmedi kırmızılar
Ya ilk gebeliğim bnm de böyleydi koy ulaşır sen yapmaya devam et hadi insallah
Merhaba kizlar 12 gün önce catlatma iğnesi vuruldum ve kan testi yaptrdm degerim 5.58 cikti sizce gebelik var midir bu değerlerde olup hamile kalan oldu mu lütfen bi aydinlatir misiniz
İnşallah hamilesindir ama 14. Gün sonrasi için kesin bilgi diyorlar hadi hayirlisi

canım benim ya kız seni sevdim sen yazınca öğlen içim cız etti çok sevindim
Canım benim sağol.bende seni sevdim kontrast diyede yakana yapıştım sayende uygun fiyata bolca gebelik testim oldu.teste giden paraları dert edip stres yapıyodum hep.o derdimi kaldırdın ortadan

Selam tatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.

Selamtatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…