- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
silik cizgi goruyorum ben :)Eki Görüntüle 1814026 KıZlar sabahki testimin daha net fotosu ve hala gelmedi kırmızılar
Ama neden silik neden daha net değil ya ofsilik cizgi goruyorum ben :)
her sabah yap canim gec dollenmistir belkii :))Ama neden silik neden daha net değil ya of
Belkide adetim gecikti hemen umutlanmak istemiyorum çünkü çok silikher sabah yap canim gec dollenmistir belkii :))
bence 2 gün sonra kan ver 0 -5 arası gebelik yok bence sen hamilesinMerhaba kizlar 12 gün önce catlatma iğnesi vuruldum ve kan testi yaptrdm degerim 5.58 cikti sizce gebelik var midir bu değerlerde olup hamile kalan oldu mu lütfen bi aydinlatir misiniz
Ya ilk gebeliğim bnm de böyleydi koy ulaşır sen yapmaya devam et hadi insallahEki Görüntüle 1814026 KıZlar sabahki testimin daha net fotosu ve hala gelmedi kırmızılar
İnşallah hamilesindir ama 14. Gün sonrasi için kesin bilgi diyorlar hadi hayirlisiMerhaba kizlar 12 gün önce catlatma iğnesi vuruldum ve kan testi yaptrdm degerim 5.58 cikti sizce gebelik var midir bu değerlerde olup hamile kalan oldu mu lütfen bi aydinlatir misiniz
İnşallah be Can'ımYa ilk gebeliğim bnm de böyleydi koy ulaşır sen yapmaya devam et hadi insallah
İnşallah hamilesindir ama 14. Gün sonrasi için kesin bilgi diyorlar hadi hayirlisi
İnşallah be Can'ımkasığım atıyo resmen şuan put pıt pıt
Sen gördün mü Can'ım çizgiyiBnm de yumrtlamadan sonra 6 7 gün kaşık batmam olmuştu
İki yildir canim tedavi olmamstim henuz dusunuyodm ama sans isteCanım gözün aydın ne kadardır deniyorsun tedavi oldun mı
Tesekkurler =))) adeti dort gun gecince pozitif cikti henuz beta hcg baktirmadim cuma insallah ama tum belirtiler var insallah saglikli bir gebeliktirtbrikler :))))) evde testte yaptınmı cnm adete ne kadar kala pozitif cıktı. beta hcg kaç cıktı?
canım benim ya kız seni sevdim sen yazınca öğlen içim cız etti çok sevindimBen yine test yaptım veee yine hayalet çizgi var tam 5 dk içinde belirdi.foto atmıyorum öğlenki testle aynı...ALLAH IM İNŞALLAH YARIN KOYULAŞIR 
İyii geceler hatunlarrr sabah görüşürüz
Canım benim sağol.bende seni sevdim kontrast diyede yakana yapıştımcanım benim ya kız seni sevdim sen yazınca öğlen içim cız etti çok sevindim
Adetin geçti mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?