3 günüm var canım.her gün test yapıyorum.dün öğlen hayalet çizgi gördüm.bu sabah hayalet çizgi biraz daha belirgin gibi geldi sanki.Adetin geçti mi canım
Belirti var ama önceki aylarda yaşamıştım bunları o yüzden belirti olarakda düşünemiyorum.memeler fena acıyo.birde dün akşam ani hareketlerde kasığıma sancı girdi.Başka birşey yok canımBenimde 3 gunum var ama daha erken diye yapmıyorum sende belirtiler var mı
gitgide koyulasir insallah canim :)Belkide adetim gecikti hemen umutlanmak istemiyorum çünkü çok silik
tabikiiiiii benim 3.2ydi supheli dedi doktorum 2 gun sonra idrar testinde silik cizgi gordum :))) tebrikleerr :))Merhaba kizlar 12 gün önce catlatma iğnesi vuruldum ve kan testi yaptrdm degerim 5.58 cikti sizce gebelik var midir bu değerlerde olup hamile kalan oldu mu lütfen bi aydinlatir misiniz
canim telefonda oynadim kontrastiyla var yaaaa bariizz koyu dune goreee
Evet canım resimde tam belli olmuyo.boyutunu küçültünce resim bozuluyo.gözlüksüz bile görüyorum pembe pembecanim telefonda oynadim kontrastiyla var yaaaa bariizz koyu dune goreee
insallaaaahh vardiirrr caniiimmmEvet canım resimde tam belli olmuyo.boyutunu küçültünce resim bozuluyo.gözlüksüz bile görüyorum pembe pembe
İnşallah canım kanla kesinleşmeden kendimi kaptırmak istemiyorum geçen ayda böyle oldu biliyorsun.ama o testler 10 dk sonra fln çıkarıyodu çizgiyi.Bu renk beyaza dönerken 4-5 dk da beliriyor..insallaaaahh vardiirrr caniiimmm
sende ki çizgiyi mi gördüm tabikiSen gördün mü Can'ım çizgiyi
İnşallah canım kanla kesinleşmeden kendimi kaptırmak istemiyorum geçen ayda böyle oldu biliyorsun.ama o testler 10 dk sonra fln çıkarıyodu çizgiyi.Bu renk beyaza dönerken 4-5 dk da beliriyor..
Ya hamileyim yada bende bi sorun var adete 3-4 kala testler pozitif çıkıyo
İnşallah vardır Can'ımsende ki çizgiyi mi gördüm tabiki
İnşallah canım kanla kesinleşmeden kendimi kaptırmak istemiyorum geçen ayda böyle oldu biliyorsun.ama o testler 10 dk sonra fln çıkarıyodu çizgiyi.Bu renk beyaza dönerken 4-5 dk da beliriyor..
Ya hamileyim yada bende bi sorun var adete 3-4 kala testler pozitif çıkıyo
Kızlar dışarıda biraz işim var.o işi bitirip kan vericem.öpüyorum siziii çokkk.İnşallah hayırlı haberle dönerim
Eki Görüntüle 1814134
Hepsi var bende şuan iki gün gecikti testler silik gibi karnım her ay hastalanacakken şişip hastalanmadan bi gün önce inerdi karnım hiç şişmedi bu ay akıntım çok bar kasıklarımda kıpırdanmalar hissediyorumbenim hamilelik beklenmedik olduğundan zavallı ben belirtileri anlamamıştım..
* aşırı iştah
* göğüs hassasiyeti
* garip bir halsizlik uyku hali
* kokuların yavaştan yavaştan burna çok gelmeye başlaması
* bir anda ekşi yeme istekleri :)
* adet olacak gibi kasık ve bel ağrısı :)
Uyku, gögüs, iştah diyette olmama rağmen doymuyo gibiyim. Ama akıntı felam normal yoğunluk yok. Ama yaklaşık 7-8 gündür ara ara siddetli bel ağrısı kasık ağrıları bişiler yaptıkça oluluyor. Allah buyuk bakalım idrar da bişi çıkmadı adetim gelmezse kan testi tapacağım olursa mucize zaten :)benim hamilelik beklenmedik olduğundan zavallı ben belirtileri anlamamıştım..
* aşırı iştah
* göğüs hassasiyeti
* garip bir halsizlik uyku hali
* kokuların yavaştan yavaştan burna çok gelmeye başlaması
* bir anda ekşi yeme istekleri :)
* adet olacak gibi kasık ve bel ağrısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?