Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben bu belirtilerden 2 hafta sonra test yapmıştım çünkü adetim biter bitmez hamile kalmışım ben test yaptığımda adet 3-4 gün gecikmişti ve bir ayı geçmiştim :) ona rağmen idrar silik çıktı belirtilerden sonra 1 hafta bekle derim :) kana baktır bir de idrar yanıltır inşallah güzel haberler alırsın

Günaydın kızlar bugün doktora gittim hormon testi icin kan verdim ve ultrasonla bakti bi sorun gözükmüyor adetin bitince gel alttan bakalim dedi bakalim test sonuclari nasil çıkacak

İnşallah Allah emeklerimizi ve dualarımızı karsılıksız bırakmasın. Olursa da ondan, olmazsa da . Dua ve sabır. Ama insanın kalbindeki belli inş tez vakit olr, çok teşekkür ettim

Günaydın kızlar bugün doktora gittim hormon testi icin kan verdim ve ultrasonla bakti bi sorun gözükmüyor adetin bitince gel alttan bakalim dedi bakalim test sonuclari nasil çıkacak
hadi bakalım gözün aydın :) inşallah sonuçlar da güzel çıkar

aaayyyyyy çooookkkk seviiindiiiiimmm hayırlı olsuuuunnn Rabb ime çookk şüküüürrrr
Çok şükür canımmm.bir aksilik olmazsa doktoruma ne zaman gitsem acaba.gittiğimde keseyide göreyim diyorum...
Allahım ayyyy hamileyim şimdi demiii yaaaa

Çok şükür canımmm.bir aksilik olmazsa doktoruma ne zaman gitsem acaba.gittiğimde keseyide göreyim diyorum...
Allahım ayyyy hamileyim şimdi demiii yaaaa
eveettt hamilesiiinnn :))) bence 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışa bakarız ona göre hesap yapıp 3000lerde doktora randevu alırsııınn :))) ee artık kendi kendimizin doktoru olduukk

evet gayet normal. adet tarihi hep 1-2 gün oynadıgından önmeli olan 5 in üstü çıkması. iki gün sonra tekrarla yükselir inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
Kesin 3 günüm var canım.yumurtlama sancısı çektikten 14 gün sonra adet oluyorum.

eveettt hamilesiiinnn :))) bence 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışa bakarız ona göre hesap yapıp 3000lerde doktora randevu alırsııınn :))) ee artık kendi kendimizin doktoru olduukk
Ancak pazartesi kan verebilirim canım.hem adet günüm daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…