ben bu belirtilerden 2 hafta sonra test yapmıştım çünkü adetim biter bitmez hamile kalmışım benUyku, gögüs, iştah diyette olmama rağmen doymuyo gibiyim. Ama akıntı felam normal yoğunluk yok. Ama yaklaşık 7-8 gündür ara ara siddetli bel ağrısı kasık ağrıları bişiler yaptıkça oluluyor. Allah buyuk bakalım idrar da bişi çıkmadı adetim gelmezse kan testi tapacağım olursa mucize zaten :)
İnşallah Allah emeklerimizi ve dualarımızı karsılıksız bırakmasın. Olursa da ondan, olmazsa da . Dua ve sabır. Ama insanın kalbindeki belli inş tez vakit olr, çok teşekkür ettimben bu belirtilerden 2 hafta sonra test yapmıştım çünkü adetim biter bitmez hamile kalmışım bentest yaptığımda adet 3-4 gün gecikmişti ve bir ayı geçmiştim :) ona rağmen idrar silik çıktı belirtilerden sonra 1 hafta bekle derim :) kana baktır bir de idrar yanıltır inşallah güzel haberler alırsın
hadi bakalım gözün aydın :) inşallah sonuçlar da güzel çıkarGünaydın kızlar bugün doktora gittim hormon testi icin kan verdim ve ultrasonla bakti bi sorun gözükmüyor adetin bitince gel alttan bakalim dedibakalim test sonuclari nasil çıkacak
süper benim de 1-2 gün kala 12 küsür çıkmıştı. gözün aydınKızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
aaayyyyyy çooookkkk seviiindiiiiimmm hayırlı olsuuuunnn Rabb ime çookk şüküüürrrrKızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
Sağol canım 3 günüm var.değer normal galibasüper benim de 1-2 gün kala 12 küsür çıkmıştı. gözün aydın
normal normaaalll ayyy ağlıyoruumm yaaa hormonlarıımm hopladıı bakSağol canım 3 günüm var.değer normal galiba
Çok şükür canımmm.bir aksilik olmazsa doktoruma ne zaman gitsem acaba.gittiğimde keseyide göreyim diyorum...aaayyyyyy çooookkkk seviiindiiiiimmm hayırlı olsuuuunnn Rabb ime çookk şüküüürrrr
eveettt hamilesiiinnn :))) bence 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışa bakarız ona göre hesap yapıp 3000lerde doktora randevu alırsııınn :))) ee artık kendi kendimizin doktoru olduukkÇok şükür canımmm.bir aksilik olmazsa doktoruma ne zaman gitsem acaba.gittiğimde keseyide göreyim diyorum...
Allahım ayyyy hamileyim şimdi demiii yaaaa
Adetin gecikmiş miydi canımKızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
Sağol canım 3 günüm var.değer normal galiba
Tamam canım öyle yapalım ozamaneveettt hamilesiiinnn :))) bence 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışa bakarız ona göre hesap yapıp 3000lerde doktora randevu alırsııınn :))) ee artık kendi kendimizin doktoru olduukk
3 günüm var canımAdetin gecikmiş miydi canım
Kesin 3 günüm var canım.yumurtlama sancısı çektikten 14 gün sonra adet oluyorum.evet gayet normal. adet tarihi hep 1-2 gün oynadıgından önmeli olan 5 in üstü çıkması. iki gün sonra tekrarla yükselir inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
Ancak pazartesi kan verebilirim canım.hem adet günüm daha iyi olureveettt hamilesiiinnn :))) bence 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışa bakarız ona göre hesap yapıp 3000lerde doktora randevu alırsııınn :))) ee artık kendi kendimizin doktoru olduukk
Canım hayırlı olsun inş artış olur sağlıkla kucağına almayı nasip eder RabbimKızlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ellerim titriyor
Amin canım inşallah.rabbim herkese nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun inş artış olur sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?